Ваксините:ПолЗата или Вредата от тях?-продължение

• 56 567
  • 824
  •   1
Отговори
# 630
ясно ми е, че детето ми е прецакано с тия ваксини, ако някога имам други деца- няма да ги ваксинирам, нито ще заведа сина си на реимунизация, сигурна съм че част от проблемите със здравто му се дължат точно на ваксините. възможно е да е носител на туберколиновия миазъм, както баща му и едната му леля със сигурност(може би вече не е Simple Smile ), а александър написа че бцж прави огромни бели на такива хора, познайте дали са ме питали искам ли да му я слагам

# 631
# 632
  • София - Варна - Бургас
Цитат
Значи ли всъщност, че и поведението се унаследява?
- В една или друга степен - Да Laughing

Цитат
александър написа че бцж прави огромни бели на такива хора, познайте дали са ме питали искам ли да му я слагам
- Разбира се че Не са ви питали!... Sick

# 633
...моите деца не са ваксинирани с неЩа,zа които цял свят дебатира zа беzопасността и ефективността им.

Всъщност как успя да избегнеш:
1. Хепатитната в родилния дом
2. Преследващото ДжиПи по прословутия списък със задължителните имунизации

Може ли човек да не си избере ДжиПи? За детето по-скоро?

# 634
Privet,
vidiah che ima otdelna tema za HiB vaksinata, no tam ne pishe nishto interesno,
kakvo mislite? moje li da ja slojim v obshtia kup ot nenujni vaksini?

# 635
  • София - Варна - Бургас
Вижте, този линк е на Български:  http://anhira.com/vestnik/ZA%20VAKSINITE-br2.htm

# 636
[
Цитат
b]Всъщност как успя да избегнеш:
1. Хепатитната в родилния дом
2. Преследващото ДжиПи по прословутия списък със задължителните имунизации

Може ли човек да не си избере ДжиПи? За детето по-скоро?[/b]

Тук ваксините не са zадьлжителни и иzбора на Педиатьр или ДЖиПи е свободен.В БГ доколкото zнам не може да се сменя до 6 месеца.И тук има наруШение и то голямо.Всеки човек е свободен да иzбере лекуваЩия си лекар.Никой не може да ме zадьлжи да се "лекувам" при някого 6 месеца zаЩото такьв бил регламента,а органи4ески да не мога да понасям тоzи лекар или да виждам в него некомпетентно,опасно или корумпирано лице...Но zа много хора явно е в реда на неЩата... Flutter

Не ваксинирам децата си и дори да дойдат zакони и времена,в които с полиция по домовете да ни бодат,пак Ще намеря начин да иzбягам. Peace

# 637
 Christian, за коя държава говориш? Искам да попитам в UK мога ли да откажа ваксина, без да си навличам излишни неприятности?

# 638
Christian, за коя държава говориш? Искам да попитам в UK мога ли да откажа ваксина, без да си навличам излишни неприятности?
Би трябвало, Нана, да можеш да откажеш. Питай педиатъра си по въпроса. Обикновено на "Запад" ваксините са препоръчителни.

# 639
Нанакул,напьлно вьzможно и беz последствие можете да откажете ваксини в Англия и останалите острови... Peace

# 640
  • София - Варна - Бургас
цитирам днешния в-к ТЕЛЕГРАФ: Нов закон ни превръща в опитни мишки

- Изпробват лекарства върху тежкоболни, без тяхното съгласие!

- Разрешават тестване и върху деца!

- Позволението за тези експерименти се дава от двама независими лекари, а не от родителите.

- Опитите могат да се извършват, както от български  #2gunfireфармацевтични компании, така и от фирми на територията на ЕС

Питам: Има ли още лековерни и наивни?... Shocked

# 641
  • София
Темата е страхотна!!!
Имам конкретен проблем - не искам дъщеря ми да се ваксинира с/у Хепатит Б. Тя е родена в Македония, където ваксината не е задължителна и имахме късмет, че не я ваксинираха. Сега обаче след като живеем в БГ, не знам как ще убедя разните "социални институции", че аз знам какво е добро за моето дете и че НЕ ИСКАМ да я ваксинират.
Ако някой знае начин да избегнем задължителна ваксина да ми каже, ще съм безкрайно благодарна.

Иначе мога да пиша безкрайно по темата, но в момента нямам много време. Само искам да кажа, че всеки има право да вярва/не вярва в определена кауза и да я следва за себе си и за децата си!
М/у другото - все още няма пряко доказателство за това, че ваксините действат. Всичко се базира на гола статистика, в която оказват влияние много много други неща като - подобрена хигиена, различен начин на живот и благоустройство и тнт.

# 642
Aлекс,оЩе по лоШи времена идват  Close...както споменах и преди.
Наскоро четох,че при zлока4ествен рак (някои форми) Ще има насилствена химиотерапия.
Човек вече трябва да внимава при кого ходи (лекар/болници).Ще ни бьде премахнато и правото на иzбор zа алтернативна медицина.Вьпрос на време.  bowuu

# 643
...Ще ни бьде премахнато и правото на иzбор zа алтернативна медицина.Вьпрос на време.  bowuu

това е ужасна перспектива, надявам се че няма да стане така. ако не бях прибягнала до алтернативна медицина, синът ми щеше да пие куп поддържащи лекарства през по-голямата част от годината, които на всичкото отгоре му действат зле. сигурно точно това се цели- хората да са вечно болни, за се купуват лекарства и лекарите да имат пациенти

# 644
Цитат
сигурно точно това се цели- хората да са вечно болни, за се купуват лекарства и лекарите да имат пациенти
Много стара истина. Peace

Общи условия

Активация на акаунт