MasterChef България - сезон II (09.05. - 15.05.2016г.)

• 30 783
  • 394
  •   1
Отговори
# 15
  • España (Плевен)
Вечевзе сериозно да доскучава ими е все едно кой ще напусне тази седмица. Предпочитам да е някоя от жените.
+1

# 16
И аз е надявам някоя от жените да си ходи вече.
Благодаря за темата

# 17
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Кати, благодаря за темата.  bouquet

Припомнете ми, Йоана била ли е капитан на отбор досега? Нямам спомен.

Не помня такова нещо. Победи Лъчо в последния Мастърклас, обаче пък в сряда нямаше отборно... значи може и да не е била.  Rolling Eyes

# 18
  • София
Благодаря за темата!
Ха да ги видим тия 7 гряха, ще ги готвят ли какво ще ги правят? Simple Smile

# 19
  • София
Аз нямам претенции кой да напусне - дори ако ме питате мен, да не гонят никой ами да им дават там някакви точки и накрая двамата с най-много точки да идат на финал.

# 20
Йоана май беше капитан, но не си спомням подробности. Може и да греша.

# 21
Почти всички участници, които останаха ми допадат.

Не искам никой да си тръгва вече.  Crossing Arms

# 22
 Simple SmileАз не съм толкова добронамерена, Цвета и Мая няма да ми липсват

# 23
Благодаря за темата  bouquet
Севда, Елизабет или Мая, която и да си тръгне, ще съм доволна  Peace

# 24
Запис! Дано Георги да отпадне, че нещо напоследък прави мисия цап царап. От момичетата не знам какво против имате Йоана? Може да си готви, надъхана е и се бори до край! Елизабет ми е лигава и е като миналогодишната Елена. Не мисля, че някой и побутван. Радвам се, че Лъчо отпадна. Та любимец то момчетата ми е Калоян, а от момичетата Йоана.

# 25
Аз съм да си ходи Цвета ,Йона или Мая. Стискам палци за Евгени и Калоян. Peace

# 26
Моля, ако е възможно, а и достопочтенното жури е така да се каже добронамерено и готово да съдейства, то нека да ни освободи от поне едно женско присъствие! Нямам претенции коя дама да си отиде. Направо човек да го е срам от собствения му пол newsm45 smile3515

# 27
  • До морето
Кати, благодаря за темата.  bouquet

Припомнете ми, Йоана била ли е капитан на отбор досега? Нямам спомен.

Не помня такова нещо. Победи Лъчо в последния Мастърклас, обаче пък в сряда нямаше отборно... значи може и да не е била.  Rolling Eyes
Йоана трябваше да е капитан, когато Елизабет беше с имунитет, но тогава беше връщането на Евгени и те двете увиснаха.

# 28
  • София
Аз искам да си отиде или Цвета или Мая, не мисля, че имат място в Master Chef  Peace

# 29
  • София
Калоян, Евгени или Елизабет, един от тях ще е победител Simple Smile Предпочитам да е Калоян, въпреки че и той не ми е особен любимец. Но Евгени много ме издразни в отборната битка/капитан Севда/ с онази бозица, дето трябваше да е бешамел. Че и претендираше, че съотношението м/у съставките е правилно. С неговите претенции, да прецакаш сос бешамел, ми се струва много нагло.

Общи условия

Активация на акаунт