MasterChef България - сезон II (09.05. - 15.05.2016г.)

• 30 762
  • 394
  •   1
Отговори
# 315
Да имаш претенции за готвач и да кажеш "Ами не знаех ккво да сготвя с чубрица"?!?! В Мастършеф?! Сериозно?!?!

# 316
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Очаквано си тръгна Цвета, въпреки че и Йоана е пътник.

# 317
Това може би беше най реалното и честно елиминиране на участник в последните няколко предавания

Надявам се следващата седмица - Севда или Йоана

# 318
И Цвета, и Йоана бяха за изгонване - едната поднася ястие като от крайпътна лафка, другата полу-сурово месо. Логичен избор - Цвета отдавна не беше за този етап.

# 319
Миналата година Нордел май по същото време я изгониха

Нордел завърши топ 5. Сега като гледам Нордел за мен, както в предишния така и като сравнявам в сегашния си е top of the top. Никой тук не може да се опре на малкото пръстче на Нордел. Пък за миналата година се надявах Стефан и Нордел на финал, които реално си бяха най-добри!

# 320
Да имаш претенции за готвач и да кажеш "Ами не знаех ккво да сготвя с чубрица"?!?! В Мастършеф?! Сериозно?!?!

да и аз това се възмутих. "Ами не знаех", не знаеш ама си сред първите 7. И да поднесеш кюфтета с пържени картофи това си е направо подигравка и с шефовете и с зрителите. При това кюфтета безсолни, картофите като сополи.

# 321
  • Испания
Щом по регламент оценяват моментното, а не цялостното представяне, не знам как измериха на везните кое тежи повече: да не различиш ким от кимион и да плеснеш кимион на агнешко, сервирано сурово, или да представиш чиния тип "профсъюзен стол" или "вагон-ресторант". В случая изобщо не ставаше въпрос и за вкуса. Според мен и двете са за изхвърляне.

Проблем на шефовете е. Аз вече изобщо не ги уважавам и не смятам, че са достойни за подобен формат. Нека могат, нека имат ресторанти и клиентела, която е в състояние да плаща космически суми за това, което консумира в тях.

Не че на тях им пука, но за мен са аут.  #2gunfire

# 322
  • Майничка
... Викам, на Цвета да е късметът да й ръкопляскат на път за изхода тази седмица. Няма да е зле под ръчичка с Мая ...

Да взема да пусна едно тото освен ... Mr. Green

Кимион на агнешко е класика в източните кухни. Ако не съм сигурна дали е агнешко или на агнето батко му, вкъщи също така се готви, иначе дребните не го ядат - режем на кубчета или жулиени, мариноваме го с кисело мляко, много кимион, куркума, джинджифил, чесън на прах, евентуално и кардамон, стои една нощ и на другия ден го печем на грил или на фурна.

# 323
И аз да се обадя, че агнешко с кимион става! И то добре Peace В арабската, турската, а май и в гръцката кухня често се прави! Друг е въпросът, че Йоана нищо не направи.
Според мен и двете с Цвета се издъниха днес и би трябвало и двете да си ходят. Как точно журито избраха едната пред другата, не разбрах.
Съжалявам за Цвета, беше ми симпатична! Вярно, накрая не се справяше много с готвенето, но останалите явно я харесваха, а и беше атрактивен участник за разлика от Йоана, която хем не се справяше, хем мрънкаше, хем приспиваше зрителите Laughing

# 324
Георги саботира 100 процента, такъв е,високо самочувствие. Те лилипутите затова са толкова долни. А го харесвах.

# 325
Жал ме е за Цвета, но тя готви най - зле. Анти гурме кюфтета..
Искам Севда аут, само тя ме дразни.

Мразя кимион.

# 326
Георги саботира 100 процента, такъв е,високо самочувствие. Те лилипутите затова са толкова долни. А го харесвах.

И аз не харесвам Георги. Мисля че и той трябва да си ходи.

# 327
  • София
Може би ако не бяха изгонили вчера Мая, днес Цвета и Йоана си тръгваха заедно. Но все пак трима души за една седмица щеше да дойде много.
Но от двете днес накрая, представянето на Цвета с тези кюфтета и конфитюр от лютеница беше обидно чак. Проблемът на Йоана беше полусуровото месо. Иначе агнешко с кимион има в много рецепти и не е грешка.

# 328
Време е Цвета да си ходи.

Трябваше да е по-рано, но се радвам, че Цвета си тръгна.  newsm44

# 329
  • Велико Търново

И накрая да сготвиш кюфтета с пържени картофи и лютеница ooooh! направо си е обида за предаването и за шефовете. Йоана се спаси само защото Цвета се справи по-зле, но няма да продължи още много, според мен.
Не знам как преценявате по външен вид на кой отбор ястието е по-добро Thinking - на външен вид е едно, на вкус - съвсем друго; хареса ми външния вид на червения отбор, но ако на синият е било по-вкусно, какво толкова странно има да изберат него за победител...
А, и финала не е минал - на живо го предават, не знам кой откъде има информацията че вече е ясен победителят ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт