MasterChef България - сезон II (09.05. - 15.05.2016г.)

• 30 762
  • 394
  •   1
Отговори
# 330
Ако не греша, всички епизоди, включително финалът са на запис. И миналата година не беше на живо (затова имаше половин тема дали смехът, който се чува зад кадър е на щастливата Елена или не), в чуждите формати също не се предават на живо.
Пък и няма смисъл - тук не е избор с гласуване от публиката, за да се налага живо предаване. Пък и не знам как ще съберат в около 50 мин. приготвяне на 3-степенно меню (за което за всяко ястие имат по 60 минути време), почистване на плотовете, дегустация от журито и превземки зад кадър.

За снощи - много подлизурско поведение от Георги, мрънкане от Севда (умрях от смях , когато Елизабет каза, че единственото, което липсва е ядосан Калоян и ревяща Севда  Laughing) и издънка от двете дами на елиминациите. Прави впечатление, че тези хора не умеят да се сработват, а са на принципа "да прецакам другарчето, дори и това да ми коства главата". Много инфантилно и незряло поведение от повечето, а кулинарните им умения са доста оскъдни.

# 331
  • Sofia
Вече на няколко пъти чета за лошото поведение на Георги снощи, на моменти пропуснах предаването и затова се чудя какво имате предвид, явно нещо съм изпуснала?  newsm78

# 332
Георги буквално ги остави да се оправят сами.
Нито меню предложи, нито се напъна да сготви нещо.

Тази седмица съм доволна - Мая и Цвета аут  Mr. Green

# 333
започва интервю с нея по бтв

# 334
Много се надявах Йоана да си тръгне, но уви ... Whistling

# 335
  • София
И защо беше нужно Виктор да се намесва радикално за гъбите?! Защо не ги остави "да си трошат главите", той по този начин им постла пътя към победата; ако си бяха останали със забранените гъби, нямаше ли директно да идат сините на елиминации?? Да не говорим, че можеше да не се изхвърлят така грозно, а да се отделят и после изядат пустите гъби...
Нямам нищо против Севда и Калоян, но пак ми изглежда като побутване на Елизабет.  Crossing Arms

На Цвета ѝ беше време да си ходи, и все пак жалко, колоритен участник. Много ми допадна идеята на дядо хаджия (ако не бъркам) - да не се гони ежеседмично, а да се сумират точки, поне докъм финала. Така няма да има нелепости като сега, Лъчо и Любо аут, а Цвета и Георги напред; а и миналогодишното недоразумение със Стефан и плескавицата нямаше да доведе до отпадането му. Ще се отразява общото представяне на участника, а не моментното.

Само се чудя дали ще връщат пак някой с това двойно отпадане, не ми се вярва да си съкратят ей така сезона с една седмица.

# 336
Да, Мая и Цвета - аут, съвсем логично, но ми става става тъжно, защото трябваше да се случи преди Лъчо.

# 337
  • София
Георги имаше желание да работят заедно, но Евгени и Цвета решиха, че той ще ги саботира и го изолираха. При тази ситуация, той няма какво друго да прави освен да стои настрани и да не им пречи. Та така, че няма нужда да си говорим отново за кривата ракета и космоса.

Тук една дама си позволи лукса да го нарече лилипут. Предполагам, че самата тя е много фина и стройна и винаги е високо морална, но и това не и дава право да обижда участниците.

Освен това наистина не разбирам оная старо моминска злобичка да полудееш от радост и щастие, че някой бил напуснал предаването. Започвам вече да си мисля дори, че тук пишат и жени, чийто мъже са спали с някои от участничките в предаването и сега изливат цялата си омраза и злоба върху тях.

# 338
Виктор помогна и на червените, още в самото начало, като им подсказа, че магданозът е на първо място в забранителния списък. Така че в това отношение за мен двата отбора са равни по подсказки.

По отношение на точките - струва ми се невъзможно. Все пак, предаването е по чужд лиценз, който се съблюдава строго навсякъде, едва ли заради нашето недоволство, някой би си рискувал да променя правилата, наложени от авторите.

# 339
  • Sofia
Май има все пак разни вариации в различните държави - в канадския предаването е само веднъж седмично и всеки път отпада някой.

# 340
  • София
А, аз не очаквам да се променят правилата заради нашите хрумки  Simple Smile, просто си разсъждавам...

Признавам, че първата част малко на пунктир я гледах, явно съм пропуснала подсказката за червените. Ще мина на поправителен.  Simple Smile
Чинията на червените и на мен ми хареса повече като вид, сините трябва доста да са се откроили с вкус, за да ги изберат...

# 341

Тук една дама си позволи лукса да го нарече лилипут. Предполагам, че самата тя е много фина и стройна и винаги е високо морална, но и това не и дава право да обижда участниците.

Е, за нисък човек какъв е синонимът? Джудже? Колкото е дребен, толкова е вреден Георги, ако трябва да цитирам една поговорка. Да не навлизам в подробности.

# 342
  • Ню Йорк
Ангелов направо им спечели състезанието на сините, поредната несправедливост  ooooh!  Георги пък съвсем никаква вина нямаше човека, дори подходи много отговорно, ама Цветка и Евгени решиха, че ще ги саботира и така го изолираха и се прецакаха сами.

# 343
 Simple SmileМоя малък  калпазанин, който не яде зелено под никаква форма, като видя супата на Михалчев каза, че иска такава супа

# 344
  • Испания
Май има все пак разни вариации в различните държави - в канадския предаването е само веднъж седмично и всеки път отпада някой.

И в испанския, както писах преди. У нас го разделят на три части. За мен е по-добре, когато гледаш изцяло епизод от почти три часа.

Скрит текст:
Сега ще доглеждам снощния епизод на испанския формат. Разделиха ги на два екипа. Готвиха за майките си, без да знаят, че е за тях. Има рускиня, която участва, и сестра ѝ беше дошла от Москва, за да се срещне с нея. След това имаше мноооооооого емоционална среща с майките, защото не бяха се виждали отдавна. Интересен беше моментът с гласуването, защото се оказа, че някои майки са гласували за противниковия отбор на децата си.  Flutter

Заминаха за Нарбон в Южна Франция. Водещата /форматът има такава/ каза, че знаят, че не са в предаването, за да създават приятелства. Този път ги разделиха на три отбора. Само единият ще спечели, другите два - на елиминация. Отборите избра единственият капитан от вчера, като той се присъедини към отбора, който предпочете сам. Трите отбора готвиха в различни части на един от най-големите ресторанти в света /приготвяне на меса, на риби/морски дарове и десерти/.Тук има много снимки: https://www.tripadvisor.es/Restaurant_Review-g187155-d1903797-Re … mp;detail=1903797

Общи условия

Активация на акаунт