Трудно проговаряне - ТЕМА 20

• 130 504
  • 802
  •   1
Отговори
# 345
Ами няма на какво, като изключим двигателните дейности и храненето о зъбите изостава с година, година и половина...това е дефицитът

# 346
  • София
Кой ви каза,че изостава с година и половина. Кое му изостава говор,разбиране,комуникация.

# 347
И трите...псохоложките

# 348
  • София
Те трябва да ви предложат програма за терапия,а вие с много любов и търпение да се справите. Нищо не се знае в живота,кой изоставал,кой напреднал. Важното да се стараем.

# 349
  • София
Здравейте, изчетох цялата тема, понеже имам близначки на 2,2 години, които говорят под 10 думи и изостават с някои действия.
Едната е усвоила тръшкането и вероятно има нужда от поведенческа терапия, защото истериите стават все по- ужасни.
Но другата ме притеснява повече, или се подтиска от истериите на сестра си и е уплашена от нея или пък има нещо друго, но само като я доближи сестра й и захвърля всяка играчка...
Та, искам да се консултираме със специалист...вероятно логопед и психолог. Въпросът е в пумпелина възможно ли е да се случи това?

# 350
И те същото казаха, че нищо не се знае...някои сега изостават, други после и имало къде, къде по-лоши неща. Май вече не се и притеснявам толкова, щото само с притеснения нищо не става, знам ли....питах за барокамера, казаха не, детска не...само ние и любов.

# 351
  • София
Също да попитам за брейн бустера? Намирам в ремедиум онлайн само сол? http://remedium.bg/product/8119/breyn-bustar-sol-237ml-ad-medicine.html
Вероятно сироп трябва да търся?
И може ли да ми напишете схемите на даване.

# 352
  • Cyberspace
За пръв път чувам, че има сол даже  newsm78 Същото като сиропа, но под формата на сол ли е, или не е заместител на сиропа. Питам, защото имаме проблем с приема на сиропа, аз по-назад писах.
Схемата е различна. Явно различните лекари правят различни схеми по собствена преценка на детето.
При нас схемата беше:
Два дни: 1х2,5мл.
Два дни: 2х2,5мл. (сутрин и вечер)
Два дни: 3х2,5мл.
Два дни: сутрин 5мл., обед и вечер по 2,5мл.
Два дни: сутрин и вечер 5мл., на обяд 2,5мл.
И после 3х5мл. дневно

# 353
  • София
И аз нямам идея за тази сол, затова питам.
Иначе мисля да го самоназнача брейн бустера  Mr. Green
Вие откъде купувате сиропа, може ли линк.

# 354
  • Cyberspace
Поръчвам си го в аптеката. Оставям капаро и на следващия ден ми го носят.

# 355
  • София
Аз сиропа го купувам от Ремедиум, 42 лв и нещо е там. Моят син го харесва и даже вчера си донесе лъжица, набарал го в хладилника, отворил го, опитвал да си сипва в нея и излял 3 пръста на плочките. Разбира се, пресипах го в друго шише и ще внимавам да не ме види от какво му давам. Аз съм си го самоназначила и давам по половин супена лъжица, което измерих, че е малко по-малко от 5 мл. Не смея да дам повече, не знам и аз защо  Peace

# 356
  • Cyberspace
Аз се чудя мога ли да давам повече от 5 мл. наведнъж? Просто е такава мъка приема, че искам да го давам само веднъж дневно. Голям рев, голямо чудо.

# 357
  • София
Cvetij, ти по каква схема го даваш и за какво си го самоназнача Ла?
В ремедиум онлайн намирам само капсули и сол.
Аз сега съм в чуденка дали и на двете деца да го давам или само на това, което е по-назад. Дали може да навреди по някакъв начин?

# 358
  • Cyberspace
Ехеее и капсули ли има  Mr. Green newsm78

# 359
  • София
Ти не можеш ли да го пробуташ с някаква храна? Аз всякакви сиропи бутам с дозатора от панадола и докато се усетят, са го глътнали.

Общи условия

Активация на акаунт