Трудно проговаряне - ТЕМА 20

• 130 512
  • 802
  •   1
Отговори
# 330
  • Cyberspace
Да се намеся и аз с въпрос по темата:
Гледахте ли електрошоковото лечение на доктор Хари Шнайдер? Доста убедително за проговаряне и не само. Възстановява липсващите връзки в мозъка, които са отговорни за различни проявления на спектъра - комуникация, разбиране, говор, емоции, подредба и планировка на предметите в пространството (по точни начин и на граматичността на езика).

Аз гледах и вчера и днес. Да, прозвуча обнадеждаващо...

# 331
  • Cyberspace
Да ви попитам нещо за Брейн Бустъра. Нали се съхранява в хладилник. Като ходихме на морето го държах в един несесер с шампоани, душ-гелове и т.н. които вечерта преди да тръгнем държах в хладилника да са хладни и те заедно със сиропа. На връщане обаче не успях, понеже хладилникът там се разтече и по пътя на обратно сиропа не беше на хладно. Като се прибрахме го сложих отново в хладилника, на мирис, вкус и вид си е същия, дали му е станало нещо?

# 332
Абсолютно нищо не може да му стане на Брейн Бустъра.

# 333
А и стига вече с тоя Брейн Бустър. Новата мода е това:

http://www.iherb.com/Buried-Treasure-Liquid-Nutrients-Neuro-Nect … l-oz-473-ml/17876

# 334
Отзиви за този продукт?  newsm78

# 335
  • Cyberspace
Ужас, колко съм демоде с тоя Брейн Бустър  Mr. Green
Имаш ли впечатления, инфо за този продукт? Склонна съм да го пробвам след допитване до док. понеже има голям зор с приема на Брейн Бустър при нас...

# 336
  • София
Antee, пише, че продуктът не е подходящ за деца newsm78

# 337
  • Cyberspace
И все пак, сиропът май е изфирясал  Tired Замина в кофата, ще давам нов.

# 338
Сладки не се дразнене на разни безупречни и безсмъртни,и идеални да сме все ще има някой философ да ни обясни и натяква,че сме от друга планета.Фръцнете се и горе главата,аз вече станах доста пиперлива и не им мълча.

А сега да питам....тъй като до сега се подвизава в дълбоката провинция,ама ми се .....майката и идвам по столицата.Моля за иго за някакви центрове с логопед и психолог. Или добър логопед.Благодаря.извинявам се ако има китайски....

# 339
На какво мнение сте за дефицита...като диагноза?

# 340
Здравейте другия месец ни предстои да  правим Бера изследване на слуха. За Исул не искам да говоря,тъй като доцентката бе отвратителна когато й звъннах по телефона.Колебаем се между Плевен -др Георгиев и Вма др Дончев. И в двата случая знаем че ще е с пълна упойка. Обаче в Плевен ни казаха ,че няма упойката да е венозна ,а с маска. Доктора от Плевен ни обясни,че може с направление да отидем ще прегледа детето,ще минем през педиатър и анестезиолог и ако всичко е наред ще направят изследването около 40 минути май,но изследването се заплаща. Моля мами които наскоро са правили това изследване да ми кажат как е минало,дали са правили ппредварително някакви други изследвания?

# 341
Може ли координати на доктора в плевен. Това че е с маска според мен означава че просто се използва само райски газ. При нас има усложнения след  опойка правевена във връзка с операция. И поради тази причина съм против упойките и навремено отказах това изследване. Може и на лс

# 342
На какво мнение сте за дефицита...като диагноза?

Дефицит на како?

# 343
Къде във София провеждат АБА терапия, ако някой я е ползвал и има мнение.

# 344
Може ли координати на доктора в плевен. Това че е с маска според мен означава че просто се използва само райски газ. При нас има усложнения след  опойка правевена във връзка с операция. И поради тази причина съм против упойките и навремено отказах това изследване. Може и на лс
Писах на лични:)

Общи условия

Активация на акаунт