Balea, Alverde, Catrice, Essence - 26 (Козметика от ДМ и Лили)

• 117 030
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
Lady04 , КАРЧЕВА благодаря за информацията. В такъв случай ще питам на касите да ме упътят. Явно аз не съм ги намерила. А хайлайтъра ще продължавам да си го търся. Може да го има в тези обикновените козметични магазинчета.

# 331
За четката на Ремингтън ще кажа само това: прибрах се от работа и си измих лицето с измиващ гел, и подсуших с кърпа. Следи от грим нямаше. Вечерта като влязох в банята за душ, измих лицето си с четката. Изненадах се като видях, че стана розова от фдт! Смятам че и тенът на кожата ми е по-бистър.

# 332
Заредили са колекцията на Есенс - Блясък от Ориента в Ремедиум. Аз се колеабех дали да взема бронзъра, но се отказах, че имам много. Друго не ме грабна  Peace

# 333
  • sofiq
Дайте отзиви за четката на Remigton от Lilly. Заслужава ли си инвестицията?

Скрит текст:
По темата: Шампоан и балсам Nivea Hydro

На мен лично много ми харесва. Не съжалявам за инвестицията, изобщо  Peace

Аз също съм доволна от четката.първоначално ползвах четката за нормална кожа.след време загледах тази за чуствителна и установих че е с различни по дължина косъмчета истънени в края.започнах да ползвам нея и много ми харесва как почиства порите.Купих си и четката за ексфолиране и нея ползвам веднъж седмично.Да не забравя и масажната глава....нея ползвам след нанасяне на крем вечер и е супер приятен масажа....за действие от масажа....до сега друго освен че е приятен не съм видяла.

# 334
  • най-шареното място
Това ли е четката?
http://en.remington-europe.com/beauty-and-wellbeing/facial-clean … c1000-__7274.html
Колко струва?

Последна редакция: пт, 20 май 2016, 19:23 от ом

# 335
  • София
Чудесна е четката, и аз си я ползвам с удоволствие и не съжалявам изобщо, че я взех, даже се благодаря  Grinning

# 336
Към 87лв. Май беше.
Сигурно са коментирани шампоаните на Велнеа, но не съм обръщала внимание, та да ви попитам бива ли ги-този с  пчелно млечице главно ме интересува.

# 337
  • Бургас
KDS, ето я "прословутата спирала". Simple Smile

А
Сега ме подсещате,че я имам тази спирала,някъде из несесерите. Не ми харесваше изобщо.Ще взема да я изровя и пак да я пробвам. Едва ли ще съм на друго мнение и сега  Thinking

# 338
  • Вестерос
Коя беше новата на Буржоа ли беше, Тайга, тази, от която си доволна.

# 339
  • най-шареното място
Търся крем за ръце със слънцезащита.
Какво ще препоръчате?

И за да помогна евентуално и аз - най-накрая си взех руж на Буржуа. Доволна съм. Очаквано уж, но все пак се зарадвах, че ми хареса.

# 340
  • София
Тоя блясък на Ориента, днеска го гледах в аптеката, еми нищо не ме изкуши. Просто няма цвят и блясък, който да го няма при други марки, нищо ново на хоризонта освен името на колекцията и опаковката. Tired

# 341
# 342
  • най-шареното място
Merci!

# 343
И аз харесвам тези спирали на Буржоа, в момента основно ползвам кафявата в същата опаковка  Grinning
Новата, която показа Тайга, ще е новата ми покупка, ама нека свърша първо поне една  Mr. Green

Бела,
Скрит текст:
За гъбички под ноктите съм изключително доволна от течната форма на Екзодерил. Харесва ми и това, че минава количество и под нокътя, при крем това не се получава  Peace
Разбира се, изисква се търпение да израсте нокътя  Laughing

# 344
  • Велико Търново
Аз съм си забутала нейде точките от Лили newsm78, надявам се да ми дадат четката и без тях, ама да видим...Какъв измивен продукт ползвате с нея? Аз имам пяна за лице, и не е подходяща май..

Общи условия

Активация на акаунт