Balea, Alverde, Catrice, Essence - 26 (Козметика от ДМ и Лили)

• 116 404
  • 752
  •   2
Отговори
# 510
Имам си спирала. На Буржоа. Crazy Обаче аз съм идиот, не пробвам! Сега ще си чака реда. Имам други три да измажа преди това ooooh! Не съм в ред, знам! Crazy
Ъъъ, четири...

# 511
  • София
Бижy, не си единствената!  Joy Имам няколко спирали, които чакат реда си! Направих изключение за новата на Лореал - двойната. Много е добра!  newsm10

# 512
Бижy, не си единствената!  Joy Имам няколко спирали, които чакат реда си! Направих изключение за новата на Лореал - двойната. Много е добра!  newsm10
При мен не правеше почти нищо,имам средно дълги мигли и не особено гъсти,някак си не е моята спирала.

# 513
О, аз съм скромна. Само с 3 отворени спирали. Вчера заглеждах в Лили тук обсъжданите спирали. Но, реших първо да изхабя наличните, че като се знам веднага ще отворя новата да пробвам.

# 514
И аз си взех спиралата на Буржоа, но имам 6 неотворени за изразходване. Пусто любопитство.

# 515
  • Вестерос
Аз не съм се добрала до нея, но ще я купувам тази седмица. Скромна съм пред вас, имам само 2 отворени

# 516
  • най-шареното място
Колко е намалена, че трупате 6 неотворени?
Едва ли е на 25тна цена... /-75%/ Simple Smile

# 517
  • Вестерос
В Лили май беше 14-16

# 518
  • София
И аз като много тук закупих четката за лице на Ремингтън ... и много ми хареса. Пристрастих че чак, дори серума си втривам с масажната глава. Но, възниква резонния въпрос - откъде след време ще си купя резервни глави за смяна. В Лили не продават такива, питах. Има ли някой идея откъде да се снабдя с нови глави. За мен ще е по-удобно да е с линк.  Peace

А, сетих се, никак не съм доволна от лимитираната маска на Балеа с лавандула. Рони се, когато изпълня предписанието как да се ползва, хич не става без да се отмие от лицето. Абе не става  Peace
Това е маската

Последна редакция: нд, 29 май 2016, 12:53 от cvetij

# 519
И аз като много тук закупих четката за лице на Ремингтън ... и много ми хареса. Пристрастих че чак, дори серума си втривам с масажната глава. Но, възниква резонния въпрос - откъде след време ще си купя резервни глави за смяна. В Лили не продават такива, питах. Има ли някой идея откъде да се снабдя с нови глави. За мен ще е по-удобно да е с линк.  Peace

От българския сайт на ремингтън могат да се поръчат - http://www.remington.bg/chetka-za-pochistvane-na-litze-remington-sp-fc1.html. Освен това съм виждала резервни глави в Техномаркет  Peace

# 520
  • София
Благодаря за бързия отговор. Ще разровя Simple Smile

# 521
  • sofiq
И аз като много тук закупих четката за лице на Ремингтън ... и много ми хареса. Пристрастих че чак, дори серума си втривам с масажната глава. Но, възниква резонния въпрос - откъде след време ще си купя резервни глави за смяна. В Лили не продават такива, питах. Има ли някой идея откъде да се снабдя с нови глави. За мен ще е по-удобно да е с линк.  Peace

А

От техномаркет и технополис,аз си купих и четката за ексфолиране,която я няма в комплекта,цената на всички 4 вида четки е 14,99лв. Peace

# 522
Бихте ли споделили мнение за ексфолирщата четка, какво е усещането, по-твърда ли е?Simple Smile

# 523
И аз като много тук закупих четката за лице на Ремингтън ... и много ми хареса. Пристрастих че чак, дори серума си втривам с масажната глава. Но, възниква резонния въпрос - откъде след време ще си купя резервни глави за смяна. В Лили не

А, сетих се, никак не съм доволна от лимитираната маска на Балеа с лавандула. Рони се, когато изпълня предписанието как да се ползва, хич не става без да се отмие от лицето. Абе не става  Peace
Това е маската
Напълно съм съгласна за маската.

# 524
И аз я пробвах снощи тази маска и никак не ми хареса. Махнах я с вода и кожата ми се усещаше някак тежка. Втори шанс няма да и дам.

Общи условия

Активация на акаунт