Balea, Alverde, Catrice, Essence - 26 (Козметика от ДМ и Лили)

• 116 270
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
Базата за лице хубава ли е? Сега тъкмо разглеждам и мисля да поръчвам.  Crazy

# 541
  • Варна

Есенс „Блясъкът на Ориента” е налична в ДМ на изброените адреси!
Добрич. пл.Свобода №6 9300 Добрич
Стара Загора, ул. Цар Симеон Велики 132
Варна, ул. „Академик Андрей Сахаров“ 2
Добрич, пл. „Свобода“ 6
Пловдив, Маркет Сентър, ул. „Капитан Райчо Николов“ 52
София, Бизнес Парк, Сграда 11,
София , пл. „Петко Р. Славейков“ 2Б
Сливен, бул. „Цар Освободител“ 1
Ямбол , ул. „Търговска“ 34Д

Да ни е Честито.

Последна редакция: вт, 31 май 2016, 16:58 от viksdesire

# 542
Налична е и онлайн в аптеки Ремедиум.  Crazy

# 543
Да, но тъпото е, че няма качени снимки на продуктите от серията.

# 544
Да,действително е така,аз ги разгледах на други места и от там само поръчах.  Whistling

# 545
  • Вестерос
За Варна само в Гранд мола, сигурно още днес е свършила   Joy

# 546
В ДМ в Бизнес Парка днес не видях тази серия. Зареждаха стока, предполагам, че скоро ще извадят продуктите.

Възползвах се от намалението на Ревлон в сайта на Бонжур. Благодаря, че го споделихте!  bouquet

# 547
Аз от някакъв сайт си поръчах палитрата, бронзанта и две червила от ориенталската, червилата не стават честно казано, сухи са едни такива,трудно се нанасят и не стоят много добре. Иначе палитричката е много сладка, а по-светлия бронзант и за контуриране бива.

# 548
  • Варна
Въобще и не се напъвах аз за тая прословута ориенталска серия.
Ако искат да ми вземат парите, да го направят по удобен за мен начин, в близък за мен магазин  Crossing Arms

Как ли няма да тромбовам половин град, за да търся нещо, дето я го намеря, я не и в чиито качества хич не съм убедена. Без червила не съм останала, без сенки също. Та, ще успея някак да преживея и без да се превърна в ориенталска принцеса това лято.

# 549
Пробваха по маркетинговия маниер на по - големите марки и им се получи. Но честно казано съм съгласна с Тайга. Аз лично исках едно от червилата, за сенките имам вече двоен горчив опит с палитрите им, така че тази истерия беше малко прекалена.

# 550
Въобще и не се напъвах аз за тая прословута ориенталска серия.
Ако искат да ми вземат парите, да го направят по удобен за мен начин, в близък за мен магазин  Crossing Arms

Как ли няма да тромбовам половин град, за да търся нещо, дето я го намеря, я не и в чиито качества хич не съм убедена. Без червила не съм останала, без сенки също. Та, ще успея някак да преживея и без да се превърна в ориенталска принцеса това лято.

И аз не ходих да ги търся, защото ме подразниха и мен. Ако ги заредят в близкия ДМ, ще ги погледна. Чакам новите лятни палитри. Повече ме заинтересуваха. Simple Smile

# 551
здравейте, аз си купих светлия бронзър, не е остатъчно забележим като цвят и се налага да нанасям с четката много пъти, след това не стои и много добре, не се блендва хубаво, така че съм със смесени чувства спрямо него, макар че много ми харесва като нюанс и принт отгоре, за палитрата съм отрицателно настроена, пробвах я на тестер, никаква пигментация...

# 552
Да, забравих да кажа за бронзъра, ча аз съм потресаващо бяла в момента, ако някой има малко тен няма да проличи грам.

# 553
Е, то..., добре че не я пуснаха навсякъде по ДМ-ите и Лили-тата, да я изкупим тая серия, че се оказа почти боклучава. Laughing

# 554
Изобщо не съм съгласна за палитрата, за тази марка, а и на фона на останалите им палитри, пигментацията си им е екстра!
Пантерке, благодаря за споделеното.

Последна редакция: ср, 01 юни 2016, 09:16 от Lemy

Общи условия

Активация на акаунт