Balea, Alverde, Catrice, Essence - 26 (Козметика от ДМ и Лили)

• 116 338
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Момичета,дайте предложение за лосион за тяло,който да е лек ,за лятото,да не омазнява ,бързо да попива,за нормална кожа,ако е от марките на ДМ още по-добре.

Спрей-лосионът на Палмърс.Моят е от Лили.

# 661
Момичета 15% ли беле намалението в ДМ за рожденици?
Утре имам празник и смятам да се почерпя нещо Party

# 662
  • Стара Загора
15% през цялата седмица, в която е рождения ден.
http://www.dm-drogeriemarkt.bg/bg_homepage/services/576136/einka … _wohlfuehlen.html

# 663
Моя близка е много доволна от термозащитата на Syoss. Казва, че придавала и много добър обем.
Ооо, перфектно тъкмо това търсех, даже и ми беше минало през ума за него! Супер, ще го пробвам веднага!
Благодаря  Sunglasses

# 664
15% през цялата седмица, в която е рождения ден.
http://www.dm-drogeriemarkt.bg/bg_homepage/services/576136/einka … _wohlfuehlen.html

Благодаря, Sisi_91! Simple Smile

# 665
  • Стара Загора
В Лили:
CРЯДА, 08.06.2016.
ШОК ЦЕНА
-20%
ДЕЗОДОРАНТИ

# 666
  • Сливен
благодаря за информацията  Hug

# 667
Аз под "шок цена" разбирам малко повече от 20% намаление, ама хайде...

Благодаря за отговорите на питанката ми за балсама  Peace

# 668
  • най-шареното място

+1, попива, но е мазно.
Алверде имат и крем в бяла кутия нещо като бялата нивея като философия изглежда - той е с по-малко масла.

Ако използваш след душ няма никакво значение колко е мазно, защото можеш много финно да дозираш. В този случай - макадамия.

# 669
  • София
Момичета, промоцията на Ревлон в Бонжур сайта свърши ли?

# 670
Момичета, промоцията на Ревлон в Бонжур сайта свърши ли?

Свърши. Ако пуснат пак нещо пак ще пиша.
Днес се възползвах пт промоция в ДМ. Слънцезащитен 20 фактор (един определен, не знам как да го опиша) плюс лосион за след слънце с алое вера за 12лв. Не знам дали го има в брошурата им, извинявам се, ако вече сте го видели.

# 671
Момичета, от кои слънцезащитни продукти сте доволни, защото ми се иска да сменя малко спрея на Nivea, че от както е излязъл всяка година сме с него Simple Smile

# 672
Аз препоръчвам слънцезащита от велнея,лили дрогерия.
И имам въпрос,за пръв път ще ползвам сух шп и искам такъв с фиксация?има ли подобно чудо..,?

# 673
Значи гледам аз юнския каталог на Лили и там пише: разни спирали на Макс Фактор на -25%. Викам си супер, много бях харесала златната Мастърпийс, тъкмо ми трябва нова спирала. Отивам в магазина и какво да видя: редовна цена 24лв, с намалението 18. Не се изкефих и не я взех. Отивам в ДМ и там въпросната спирала без намаление е 19лв. Tired Тъпичко...
Ама пак се прекарах, миналата седмица имах рожден ден и така и не ми хрумна да си напазарувам с намалението. Laughing

# 674
Аз препоръчвам слънцезащита от велнея,лили дрогерия.
И имам въпрос,за пръв път ще ползвам сух шп и искам такъв с фиксация?има ли подобно чудо..,?

Т.к. аз не съм го ползвала, но чета на много места, че на Batiste за обем май е с фиксация, виж из блоговете, там със сигурност ще има подобна информация Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт