Balea, Alverde, Catrice, Essence - 26 (Козметика от ДМ и Лили)

• 116 336
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
а какви по-леки фондьотен-и използвате лятото?
Ползвам този фдт https://boots.scene7.com/is/image/Boots/10200787?id=Tz-aC0&f … d=504&hei=548 с този праймър http://www.musingsofamuse.com/wp-content/uploads/2015/09/Catrice … y-Look-Primer.jpg
В началото след нанасянето стои даже леко матово, после си е чудесен, издържа цял ден. Само не бива да се прекалява с праймъра, да не е намазано лицето като с крем, а съвсем леко и разнесен добре.

# 646
  • София
Дано не пуска тонове туш като новата на Мейбълийн-отвратителна спирала!
Тази ли имаш предвид?
Скрит текст:
И аз нещо не я харесвам. Confused Власинките са твърди и редки, и не разделят миглите. Много туш наслагва и стават на снопчета. Сигурно като позасъхне ще стане по-читава като онази розовата на Есенс. И освен това ми прави чернилка под очите, а аз дори не слагам спирала на долните мигли! Rolling Eyes Отгоре на всичкото я купих веднага след промоцията(когато беше намалена на 8.99), за 15 лв, колкото беше и тази на Буржоа с огледалцето и да ме пита човек, защо все пак избраn Мейбълин?! ooooh!

Имам тази спирала, но още не е дошъл реда за ползване.  Joy  Дано не ме разочарова.  newsm78 Аз я купих, защото в този сайт четох добри отзиви за нея......

# 647
  • Варна
Идвам да похваля новия лосион за тяло на Алверде с жасмин. Много приятно ухае, бързо попива и добре овлажнява  Heart Eyes

# 648
  • Вестерос
Най-ниските цени, на които аз съм попадала, са в тази дрогерия - http://vmclub.bg/
Във Варна обаче физическият магазин не е на удобно място, а онлайн не съм поръчвала и не знам какво е обслужването.

Между другото, миналата седмица за първи път влязох в ivis. Бяхме в Русе на разходка, голям, светъл, подреден и чист магазин ми се стори. Имаше и продукти с много добри цени, та се възползвах. Бих я ползвала тази верига, ако я имаше в града, но уви.
Рефреш се казва магазина и се намира в мед.център на Марешки в Младост срещу Соу Гео Милев.

Наистина е най-евтино, даже от Елитис, но пък няма много популярна козметика, само мейбалин, макс фактор, римел и лореал
Жива да не бях, Марешки и козметичен магазин имал, освен бензиностанциите (логото на тоя сайт е на неговата фирма) Mr. Green
Сега ще ме карате и там да ходя, че ми е близо.Аз все мислех, ча там има препарати основно...

Аз всичко си вземам вече от там , ако искам нещо по-така ходя до другите места, но лакове, дезодоранти, шампоани и прочие от там.

# 649
  • София
В кой град е този магазин на Марешки?

# 650
  • Варна
Във Варна.

# 651
  • София
  bouquet Предполагах, че е във Варна. Жалко, че няма и в София. Sad

# 652
Само във Варна ли го има?

Да попитам и тук - да препоръчате някой добър балсам, улесняващ разресването на косата ?
Използвам този на Балеа с бадем и ванилия, но ми се иска да разнообразя  Thinking

# 653
Здравейте дами, моля ви да ми препоръчате спрей или крем за термозащита на косата!  Wink
Че досега само кристали за коса съм ползвала и искам да опитам нещо ново.  newsm78
Хубав ден, Ви желая!

# 654
  • Вестерос
Аз съм виждала даже само един във Варна.

За балсам ползвам този за боядисана коса и съм доволна, хем малко слагам, да не ми омазнява .

# 655
Моя близка е много доволна от термозащитата на Syoss. Казва, че придавала и много добър обем.

# 656
  • Сливен
Момичета,дайте предложение за лосион за тяло,който да е лек ,за лятото,да не омазнява ,бързо да попива,за нормална кожа,ако е от марките на ДМ още по-добре.

# 657
oesi, моето предложение е Alverde Macadamia & Karite Body-Butter.

# 658
  • Бургас
Аз използвам на Балеа с ванилия и кокос,много добре ми се отразява.

# 659
  • Вестерос
Аз използвам рефан, имам и на ейвън и от двете съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт