Balea, Alverde, Catrice, Essence - 26 (Козметика от ДМ и Лили)

• 116 331
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
  • София
На Балеа Витал ползвах зимата дневен и нощен крем за лице. На кожата на лицето ми се тразяваха добре, докато в един момент забелязах, че имам косми по лицето! Sad  Mr. Green Веднага спрях ползването на кремовете. Сега нямам такъв проблем. Повече няма да купя нищо от серията на Балеа Витал.

# 631
  • Варна
Най-ниските цени, на които аз съм попадала, са в тази дрогерия - http://vmclub.bg/
Във Варна обаче физическият магазин не е на удобно място, а онлайн не съм поръчвала и не знам какво е обслужването.

Между другото, миналата седмица за първи път влязох в ivis. Бяхме в Русе на разходка, голям, светъл, подреден и чист магазин ми се стори. Имаше и продукти с много добри цени, та се възползвах. Бих я ползвала тази верига, ако я имаше в града, но уви.

# 632
Момичета,гледам че обсъждахте четките на Аура.
Тази дали става за очна линия?Гледах я вчера,но не можах да измисля.
ИИ да питам и тук-коя беше супер хвалената спирала (нова)?На Буржоа или Ревлон?
Мерси Hug

На Буржоа новата с огледалцето и Glamour.

# 633
  • Варна
pandishpandichka мерси  Simple Smile

# 634
Моля :bouquet Похвали се после, ако си купиш някоя. Simple Smile

# 635
  • Вестерос
Най-ниските цени, на които аз съм попадала, са в тази дрогерия - http://vmclub.bg/
Във Варна обаче физическият магазин не е на удобно място, а онлайн не съм поръчвала и не знам какво е обслужването.

Между другото, миналата седмица за първи път влязох в ivis. Бяхме в Русе на разходка, голям, светъл, подреден и чист магазин ми се стори. Имаше и продукти с много добри цени, та се възползвах. Бих я ползвала тази верига, ако я имаше в града, но уви.
Рефреш се казва магазина и се намира в мед.център на Марешки в Младост срещу Соу Гео Милев.

Наистина е най-евтино, даже от Елитис, но пък няма много популярна козметика, само мейбалин, макс фактор, римел и лореал

# 636
  • Варна
Ще,стига да ми хареса  Laughing
Най-вероятно тази с огледалцето,ще взема.
Дано не пуска тонове туш като новата на Мейбълийн-отвратителна спирала!
Аз искам повече обем,но и добро подчертаване де .

# 637
Дано не пуска тонове туш като новата на Мейбълийн-отвратителна спирала!
Тази ли имаш предвид?
Скрит текст:
И аз нещо не я харесвам. Confused Власинките са твърди и редки, и не разделят миглите. Много туш наслагва и стават на снопчета. Сигурно като позасъхне ще стане по-читава като онази розовата на Есенс. И освен това ми прави чернилка под очите, а аз дори не слагам спирала на долните мигли! Rolling Eyes Отгоре на всичкото я купих веднага след промоцията(когато беше намалена на 8.99), за 15 лв, колкото беше и тази на Буржоа с огледалцето и да ме пита човек, защо все пак избраn Мейбълин?! ooooh!

# 638
Някой пробва ли вече фдт на AURA Cover me? Чета доста положителни коментари в нета за него и му се чудя, не че нямам 4-5 в несесера.

# 639
  • Варна
Бижу тази да,на друга чак толкова зле не съм случвала.
В/у моите мигли се държи по същия начин.С такъв кеф,ще я изхвърля! Simple Smile Днес взех с огледалцето,ще я видим.На първо четене -харесва ми как мирише  Mr. Green

# 640
  • София
Някой пробва ли вече фдт на AURA Cover me? Чета доста положителни коментари в нета за него и му се чудя, не че нямам 4-5 в несесера.
Четох, че е много покривен, но и лъсва след 4 часа някъде,нз подминавам го засега, защото в топло време не обичам покривни фдт-и.

# 641
gali-presi, аз за сега ще я оставя, ама скоро може да зарадвам съседчето. Laughing Ако се уверя, че хептен нищо не става от нея... Confused

Е, стигнах до заветната Aura! Laughing Ами само две четки си взех - двойната за нанасяне на сенки и тази за преливане. Друго нищо не ми трябва, затова и не гледах задълбочено де. Ружовете са ми слабост и мацнах от два. Ами те са за карнавал направо! Супер пигментирани и трябва с перце да се нанася, та да не става супер ярък цвета. Една сянка от единичните(не знам дали има по повече в кутийка) ми хареса, но май имам същия цвят от Есенс и се въздържах.
И едно от дълготрайните червила на ГР взех.

# 642
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Рефреш се казва магазина и се намира в мед.център на Марешки в Младост срещу Соу Гео Милев.

Наистина е най-евтино, даже от Елитис, но пък няма много популярна козметика, само мейбалин, макс фактор, римел и лореал
Жива да не бях, Марешки и козметичен магазин имал, освен бензиностанциите (логото на тоя сайт е на неговата фирма) Mr. Green
Сега ще ме карате и там да ходя, че ми е близо.Аз все мислех, ча там има препарати основно...

# 643
Четох, че е много покривен, но и лъсва след 4 часа някъде,нз подминавам го засега, защото в топло време не обичам покривни фдт-и.
Точно такъв е, мноого тежка консистенция и аромат, буквално ми се е повдигало някой път от миризмата, не че е лоша, но е адски задушлива. Същевременно с това не матира и до час и половина, нормалната ми кожа лъсвам като за 7!
препоръчайте ми крем 25+, матиращ за лятото, заглеждам един биотен?

# 644
а какви по-леки фондьотен-и използвате лятото? Пробвам ББ кремове,но от всичките лъсвам за отрицателно време.

Общи условия

Активация на акаунт