Balea, Alverde, Catrice, Essence - 26 (Козметика от ДМ и Лили)

• 116 327
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
мерси, за сега ще карам с този  Crossing Arms Joy

# 616
  • Бургас
И аз съм доволна от серията Сън лайк с морковчето.
Сиен също ми харесва.

# 617
# 618
  • Вестерос
Аз съм разочарована от Лили. Много мразя да ме лъжат за дребни стотинки. Минах през едно Лили за спиралата на Буржоа, новата. Имаше до касите стелаж с цена 15,90 или 15,99 не помня. Взех си, отидох на касата и ми казват 16,90. Аз казвам, че пише на стелажа 15 и нещо. Не ми повярваха, ходихме заедно да търсят дали не пишело срок на промоция, нямаше такова нещо. Пита друга служителка- както излизало на касата. Ами не съм за единият лев, казах им  го, но не искам да ме правят на тъпа и си тръгнах  Rolling Eyes

Между другото ми се случи същото в ДМ преди 2 месеца някъде, там ми ги дадоха безплатно на финала, защото била тяхна грешка.

# 619
Моята история е с ДМ. Откриваха м-н в Бургас и аз съответно тичам за -15%. Купих разни неща и един лак, отстъпка 1.50лв. След няколко дни си почиствам портмонето, преглеждам касовите бележки и виждам, че са ми маркирали лака два пъти-точно колкото отстъпката  Twisted Evil
Знам, че си е моя вината-да съм гледала, ама е доста напрягащо непрекъснато да съм нащрек да не ме излъжат.

# 620
  • София/Горна Оряховица
За мен най-отвратителни са в Елитис. Вярно е, че там са може би най-ниски цените, но първо се чувствам като рецидивист, защото някой вечно ме следи какво правя, и второ на касата внимавам все едно някаква сложна операция се извършва.

Последният път влязох за един лакочистител. Струва под левче. На касата платих някакви стотинки над левче. Оказа се - маркирали са ми торбичката. Която не съм искала, щях да си прибера лакочистителя. Нито са ме питали искам ли торбичка, нито съм казвала. И да, не е за 9-те стотинки. Ей така.

Да попитам: В ДМ съм виждала нещо като термална вода на Балеа. Някой взимал ли е? Яд ме е да си изпръсквам по-скъпата само за разхлаждане.

# 621
Нашият Елитис в Халите ми се вижда като вехтошарник, мръсно, разхвърляно...Виждала съм снимки, май на Ивчето от друг Елитис, е доста по чист и хубав магазин.
Съфорумка похвали сенките на Аура в друга тема, аз май ще ходя пак до Св. Тройца, че миналият път не им обърнах внимание  hahaha

# 622
  • София/Горна Оряховица
Продукти на Аура видях и в Лили в CCS  Peace . Нищо обаче не ме привлеече достатъчно, че да го прибера Laughing .

# 623
Боряна, водата на ДМ не е термална. Чиста водица, която пръскаш, за да се разхладиш - нищо друго не прави, просто освежаващ и безумно глупав и безполезен продукт  Mr. Green

# 624
Ох, в Лили големи разправии съм имала. Много мразя да са неточни в етикетите и цените.

# 625
Аз за това предпочитам ДМ. Там персоналът ми се вижда по-любезен. В Лили ходя, ако ми трябва нещо конкретно.

Аура има и в Дебенамс в Мол България. Simple Smile

# 626
  • Пловдив
Ох, в Лили големи разправии съм имала. Много мразя да са неточни в етикетите и цените.
Да, така е Sad Вчера не си бяха махнали табелите за намалението с 25% на Макс Фактор, което е до 31.05. в Мол Пловдив и на центъра!

# 627
  • Вестерос
И аз съм с по-хубави впечатления от Дм-мите , но не всички. Примерно във Варна този в мола и този на Тракия са под всяка критика. В Елитис на пазара също е зле положението, но в големия всичко е ок. Аз Лили като цяло не го и харесвам, там е най-скъпо първо и второ заради такива изцепки, няколко пъти съм питала персонала за продукти и ми казват, че са заети  Rolling Eyes

# 628
  • Варна
Момичета,гледам че обсъждахте четките на Аура.
Тази дали става за очна линия?Гледах я вчера,но не можах да измисля.
ИИ да питам и тук-коя беше супер хвалената спирала (нова)?На Буржоа или Ревлон?
Мерси Hug

# 629

да се оплача - не ми харесва - оцветен крем е, от описанието не успявам да разбера дали се ползва и вечер; консистенцията му е мекичка, но като се нанесе, става една такава твърда, самата кожа става по-твърда също, не е мека и пухкава; това, че е оцветен обаче не означава, че прикрива тъмни кръгове, все същите са си; също не виждам дрениращ ефект от кофеина - може би трябва да го нанасям повече пъти, за да кажа нещо по въпроса, но очаквах по-бърз ефект; нанасях го снощи и тази сутрин, но не съм убедена, че ще го ползвам пак, не ми е приятен самия крем  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт