Balea, Alverde, Catrice, Essence - 26 (Козметика от ДМ и Лили)

• 116 313
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
Четките на Аура за лице как са? Издържат ли на често пране и т.н.?  Чудих им се много

# 601
  • Стара Загора
Четките на Аура за лице как са? Издържат ли на често пране и т.н.?  Чудих им се много

Аз съм страшно доволна от контуриращата им. Много мека, идеална форма и големина за оформяне на контура, нанасям също и руж и хайлайтър с нея. Досега не е паднал нито един косъм. За да прецениш дали издържат на често пране, трябва да ползваш няколко месеца една четка. Но е факт, че и от такива, от които падат, могат да издържат и 10 години. Много зависи и как ги оставяш да съхнат, как ги миеш и т.н.

Четката им за пудра по мое, а и като чета и при други момичета, не са останали доволни. Капе много и е груба.

# 602
Аз съм страшно доволна от контуриращата им. Много мека, идеална форма и големина за оформяне на контура, нанасям също и руж и хайлайтър с нея. Досега не е паднал нито един косъм. За да прецениш дали издържат на често пране, трябва да ползваш няколко месеца една четка. Но е факт, че и от такива, от които падат, могат да издържат и 10 години. Много зависи и как ги оставяш да съхнат, как ги миеш и т.н.

Четката им за пудра по мое, а и като чета и при други момичета, не са останали доволни. Капе много и е груба.
Блаодаря много за инфото Simple Smile

# 603
Аз влизам с въпросче...
Слънцезащитните продукти на ДМ имат ли някакъв специфичен аромат? Трябва ми нещо бюджетно за няколко дни и съм се ориентирала към тях,но аромата малко ме притеснява.. Thinking

# 604
Препоръчайте ми свеж и дълготраен аромат за горещите дни Simple Smile

# 605
  • София
И аз търся бюджетен слънцезащитен продукт с фактор  25-30,и задължително в спрей.Да не е мляко.Моля че днес трябва да купя

# 606
Преди около 2 години ползвах слънцезащитен спрей фактор 20 на Sun Dance. Доколкото си спомням имаше приятен аромат. Останах доволна. Ползвах го за градски условия. Даже сега мисля да си взема пак.

Последна редакция: пт, 03 юни 2016, 13:48 от Sladkishi

# 607
  • София/Горна Оряховица
Имам ето този спрей на Sun Dance.

Ароматът не е силен, не мога и да опиша на нещо конкреетно, което ад мирише - на ванилия или кокос, не усещам подобна миризма. Нежна, едва доловима.

# 608
Аз съм доволна от лилиините Velnea слънцезащитни, олио и мляко, ухаят на любимия ми парфюм на JPG  Heart Eyes

# 609
  • София
И аз съм доволна от слънцезащитните на Sun Dance  Peace

# 610
Аз също съм много доволна-ползвали сме няколко вида, това лято сме пак с тях  Peace

# 611
Аз съм ползвала това, доволна съм. Има и с по-висок фактор:

Скрит текст:

# 612
В ДМ или Лили продават ли се лаковете Bleached Neons на Maybelline?

# 613
Бижу, този ли беше чудодейният крем за очи на Балеа?

Скрит текст:

имаше и един друг, пак Витал, комбиниран за очи и устни, но като не помня  Rolling Eyes
така де, този вече го взех, но все пак питам  Mr. Green

Сън Денс купувам откакто има ДМ в Бг., много съм доволна

# 614
Не, Бубс, този
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт