Balea, Alverde, Catrice, Essence - 26 (Козметика от ДМ и Лили)

• 116 299
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
От еВау.

# 586
Ще ми препоръчате ли продукт (спрей) за коса за лесно разрасване? Балсами и кристали невинаги помагат. Благодаря.

# 587
Ще ми препоръчате ли продукт (спрей) за коса за лесно разрасване? Балсами и кристали невинаги помагат. Благодаря.

На Джон Фриида серията има добри спрейове,  на шварцкопф има разни също, ама на мен са ми малко множко ароматизирани последните, иначе вършат работа.

# 588
  • Бургас
Бижу,имам тази тройка на Катрис и загребвам с една четка за сенки на Есенс.Тази четка е страхотна за такива сенки,здрава и бодлива е,но се справя перфектно.Забелязала съм и че ако четката"замазва" сенките после с каквато и да е четка е трудно да се вземе продукт от тях.По тази причина и апликатори не ползвам,с тях ужасно замазвам всякакви сенки.

# 589
mariqivanova799, имам тази четка за сенки на Есенс и почти не я ползвам, защото ми боде кожата!  Laughing Ама ако е тя, ще опитам и с нея.  Crazy

# 590
Не знам какво стана, но ден след като Есенс публикуваха, че ориенталската серия я има в Ремедиум, всичко желано беше изчезнало. Отказвам се вече да си взема от нея, чаках достатъчно, но това  в София да я няма е просто (....). В интернет беше изчерпана доскоро, бих я поръчала на приятелка, но във Варна доскоро нямаше помен от нея. Оплаках се.

# 591
  • Бургас
mariqivanova799, имам тази четка за сенки на Есенс и почти не я ползвам, защото ми боде кожата!  Laughing Ама ако е тя, ще опитам и с нея.  Crazy
По същия начин изглежда,но косъмчетата на моята са розови и не знам дали се е предлагала в два цвята или имат някаква разлика.Приликата е,че и моята боде,но я пазя за по-твърди сенки,успешно се справя с тях.Пробвай,цветовете са хубави и аз много си ги обичам.

# 592
От ориенталската колекция на Есенс единственото нещо, което си заслужава, е автоматичният молив за вежди. Всичко друго е пълен боклук. Бронзърите още на суоча изглеждат като мръсотия. За сенките няма да коментирам. Умрях от смях като гледах една бг блогърка как се скъса да ги хвали точно тези двете неща. Да не говорим, че колекцията пристига при нас с около 3 месеца закъснение и цялото това "бутиково" предлагане в избрани магазини е пълен абсурд. Понамирисва ми на изостанали партиди от Западна Европа в ограничени бройки.  Thinking

# 593
имам тази четка за сенки на Есенс и почти не я ползвам, защото ми боде кожата!  Laughing Ама ако е тя, ще опитам и с нея.  Crazy
Тази на Есенс и аз я имам и така си стои, боде здраво.  Препоръчвам ти с две ръце тази на Аура, като коприна е на кожата:
http://www.ivis.bg/aura-duo-shades-brush-%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B … D0%BE-p10137.html

# 594
Въпросът беше, че тази бодливата отнема и нанася по-добре сенки, които са твърде пресовани и не се разпрашават хич, че даже нанасянето им е трудно. Иначе, четки мекички си имам Peace
Но тази Aura вече... Crazy Ще взема утре да ида до Св.Троица като се наспя след нощна, чеме изяде любопитството от всякъде Joy

# 595
Въпросът беше, че тази бодливата отнема и нанася по-добре сенки, които са твърде пресовани и не се разпрашават хич, че даже нанасянето им е трудно.
Абе Есенса е като стъргалка наистина, и хич не искам да си я тупам на окото  Laughing
То се е видяло, че Св. Тройца те зове  Wink

# 596
От ориенталската колекция на Есенс единственото нещо, което си заслужава, е автоматичният молив за вежди. Всичко друго е пълен боклук. Бронзърите още на суоча изглеждат като мръсотия. За сенките няма да коментирам. Умрях от смях като гледах една бг блогърка как се скъса да ги хвали точно тези двете неща. Да не говорим, че колекцията пристига при нас с около 3 месеца закъснение и цялото това "бутиково" предлагане в избрани магазини е пълен абсурд. Понамирисва ми на изостанали партиди от Западна Европа в ограничени бройки.  Thinking
За Снежана Атанасова става дума предполагам? От цялата серия си харесах само едно червило и хайлайтър, но наистина ми се отщя пазаруването. Не ползвам молив за вежди и няма как да ми е в таргета.

# 597
На мен и сенките и бронзанта ми харесаха Peace Имам база за сравнение с ммого по-скъпи продукти Peace

# 598
Аз си взех едно от червилата от колекцията на Есенс и доста ми харесва,но когато гледах другите продукти някак не ме грабнаха,а бях хвърлила око на бронзанта.

# 599
  • Стара Загора
имам тази четка за сенки на Есенс и почти не я ползвам, защото ми боде кожата!  Laughing Ама ако е тя, ще опитам и с нея.  Crazy
Тази на Есенс и аз я имам и така си стои, боде здраво.  Препоръчвам ти с две ръце тази на Аура, като коприна е на кожата:
http://www.ivis.bg/aura-duo-shades-brush-%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B … D0%BE-p10137.html

Подкрепям. Много са приятни четките за очи на Аура. Има и единична плоска. Peace

Общи условия

Активация на акаунт