С какво ви дразнят свекървите?- 63

• 67 526
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • Countryside
Последните страници е забавно  Laughing явно свекървите почиват.
На моя приятелка майка й си беше купила депилатоар и се къпала с него мислейки, че е шампон. За оправдание е била на гости в друга държава, и не разбирала езика. Но пък как не й направило впечатление че не мирише никак добре, не се пени и как не й е опадала косата.

# 496
Лелеее! Това моето поколение е направо аборигенско! Като ви чета излиза, че нито е виждало, нито е чувало за шампоани, дезодоранти  и парфюми! ТЦ! ТЦ!  ТЦ!
Дори в нашия селски Универмаг имаше най-различни в далечните години на моето детство и младост.
Вярно е, че сега има много повече вносни на известни марки, ама и тогава сме ползвали козметика, бе момичета. Беше предимно българска, но на "Ален мак" и "Арома" имаше чудесни продукти. Затова ми се струва, че някои от вашите примери са доста преувеличени. Ако се отнася това невежество за козметиката в детството и младостта на поколението на майка ми и баба ми, бих повярвала, защото тогава наистина е нямало. Но тук става въпрос за 50-60, нека и 70- годишни хора.

Последна редакция: нд, 22 май 2016, 13:11 от K.A.G.

# 497
Защо да са преувеличени? И баща ми се беше изкъпал с мой балсам и се беше чудил защо не пени. Не е обърнал внимание, не се е зачел.
Аз самата също бих могла да попадна в подобна ситуация, ползвам малко козметични продукти и за начина на употреба на много видове гримила и козметика нямам никаква представа. Затова при нужда питам и чета.

# 498
Такава грешка всеки може да направи.  Не ми се е случвало, защото ползвам само моята си баня и си знам какво имам там. Все пак може да ми се случи   защото като теб, Румцайс, избягвам прекалената им употреба. Спестявам си химията.

# 499
повечето нямат само тяхна си баня и са принудени да я споделят с останалите членове на семейството, при което козметиката стои някъде около мивката и огледалото, заедно с шампоаните и балсамите. Така че е лесно човек да се обърка. Пък и на повечето опаковки, българските инструкции за употреба са в задната част на продукта с много ситни букви, което прави трудно разчитането. Предната е на английски, френски и др. Баба ми и баща ми, напр. не знаят и не могат да четат на английски.
Аз вярвам на споделените мнения, напълно възможно е. Баща ми, преди, редовно си миеше ръцете с измиващият ми гел за лице. В опаковка е, наподобяваща течен сапун, стоеше на огледалото. Докъто един ден не ми направи впечатлени, че свършва бързо и отгоре помпичката имаше черни пръстови отпечатъци. Питах го - той си каза, че с това си мие ръцете  Simple Smile измивало много добре. Откъде да ти прочете, че пише face wash, а не hand wash

Последна редакция: нд, 22 май 2016, 14:59 от H/I

# 500
Където и да стоят ,не е редно да се пипа чуждо,освен при  екстремности,ако няма нищо  друго ,случва се да забрави човек да купи. И ако мога да се измия  с нещо на децата си ,ако се наложи да ползвам на друг би следвало да си кажа поне после че съм пипала.Но  не всеки път да  ровя и оставя  свършила  опаковка и изненада за  собственика. Всичко чуждо си е чуждо. Децата могат да вземат от родител без последици ,но не и обратното.
И признавам ,че   синът ми сега ми купува шампоана ,щото тук си е    евтини  по лев  два или ментета ,скъпото не  се зарежда заради липса на  потребители. Само сега   имам късмет за нещо  скъпо и хубаво  и си личи. Не  ми се скубе косата.
А грешка може да направи всеки ,особено ако е заплеси  налива  без да гледа ,нали то й само шампоани има,като мен. Но не е  повод за сръдни ,а  за смях резултатът.

# 501
Да уточня, че аз не съм богаташка със собствена баня, където други членове на семейството не могат да влизат, а по стечение на съдбата живея сама.
За да не стават грешки  в обща баня, където  се къпят и по-възрастни, могат да се сложат етажерчици и всеки да си знае неговото рафтче с козметика.

# 502
Аз си мисля, че и етажерки с големи флуорисцентни надписи да има, ако другия не гледа... все едно... вкъщи мъжът ми не вижда нищо.... промяната трябва да е драстична, за да я забележи, затова например като купувам нов продукт за него му обяснявам това е един какво си, а то еди-що си... и всяко чудо е за 3 дни... но да си се оправя! Докато синът ми и нов продукт да има и да е написан и на маймуница ще започне да пита докато тече водата какво е? Що е? ако не е успял да го дешифрира сам! Засега се възползва както от моята, така и от козметиката на баща му!

# 503
K.A.G.  Laughingтова е друго. Аз за миг си помислих, че живееш в някоя огромна къща с 3-4 бани и имаш лично твоя. Та лекинко ти завидях   Wink

# 504
Досадните свекърви са също толкова дразнещи,колкото досадните майки на "безценни" дечица... Нали всъщност дъртите са проекция на това което ще бъдете вие след 20 години.Та...не се сърдете на вашето бъдещо АЗ.

# 505
  • при късмета
Досадните свекърви са също толкова дразнещи,колкото досадните майки на "безценни" дечица... Нали всъщност дъртите са проекция на това което ще бъдете вие след 20 години.Та...не се сърдете на вашето бъдещо АЗ.
Тази теория отдавна умря. Ако беше в сила, сега свекитата нямаше да се сърдят, че снахите са толкова различни от тях и не слушат  Mr. Green
Майките на другите безценни деца, ти не може да определяш, защото не си фактор. Може да определяш единствено на твоето безценно майка му, не майките като цяло кои са досадни и кои не

# 506
  • Варна
За да не стават грешки  в обща баня, където  се къпят и по-възрастни, могат да се сложат етажерчици и всеки да си знае неговото рафтче с козметика.
В нашият случай обаче, не става въпрос за грешка. Жената си има козметика и много добре си знае коя е тя. Просто е любопитна и иска да пробва всичко. Може пък снаАта да си купила специален шампоан, с вълшебни свойства... Wink
МаКо, мисля, че  f_f имаше предвид тъщите, като казва "майки на безценни дечица"... Wink Гледам, че е мъж. Явно това му мисълта.

# 507
Тази теория отдавна умря. Ако беше в сила, сега свекитата нямаше да се сърдят, че снахите са толкова различни от тях и не слушат  Mr. Green
Майките на другите безценни деца, ти не може да определяш, защото не си фактор. Може да определяш единствено на твоето безценно майка му, не майките като цяло кои са досадни и кои не
Да де ама ти говориш че свекитата се сърдят на своето минало АЗ,но не споменаваш защо снахите се сърдят на своето бъдеще АЗ  Grinning Пристрастна си защото в момента си от тази страна на барикадата.
Аз съм фактор за себе си и изказвам лично мнение.Дечицата ви не са ангели небесни.Просто като ги родите и губите всякакво чувство за обектоивност.След години именно тези "мамини златни" стават ваши мъже и не могат да ви защитят от майките си и да ви предоставят комфорта който заслужавате. Всички който са се оплакали в този форум са се обзавели с един такъв индивид. Нека посмее моята майка да каже нещо на жена ми-отдавна съм и показал къде и е мястото.

# 508
  • Варна
Тююю, нИ познах...

# 509
То и твоето не е грешно Wink Но в случая говоря за мамините синчета...Жените имат слабост към мъжките рожби.

Общи условия

Активация на акаунт