С какво ви дразнят свекървите?- 63

• 67 508
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Много ми е мъчно днес. Сутринта помолих свекървата да не пръска тревата между плочките с раунд ъп, защото причинява рак, тя ми каза да не чета какво пише в интернет. Това че им желая смъртта дали ме прави лош човек.
Наистина ли го мислиш?

# 526
F_f ти като големият ми син - отдавна ми е показал къде ми е мястото. Само чакам сам да започне да си изкарва парите.

# 527
Да Вася, наистина.

# 528
Да Вася, наистина.
[/quote/]
Сериозно???
Я пак прочети какво си писала Mr. Green

# 529
  • Варна
Какво толкова се шашкате от честно изказано мнение. Поне е откровена. Има куп хора, които наистина желаят смъртта на други хора ама не си го признават. Тя си знае защо е така. Кои сме ние, че да даваме акъл или да съдим.

# 530
Аз нямам думи! Желаеш смърт на някого и го раздухваш по форуми? newsm78
Сигурно се шегуваш! И как точно я желаеш, като те си пръскат, а не ти?

# 531
F_f ти като големият ми син - отдавна ми е показал къде ми е мястото. Само чакам сам да започне да си изкарва парите.
О, недей дърпа дявола за опашката, че ей сега ще се включи господина да ни се скара, знаем ли ние той колко добре обезпечен е  Joy

# 532
  • Оптимист по принуда
Изтрещяхте ли, що ли? Рано е още, 10ч сутринта.  Rolling Eyes

# 533
Нищо не раздухвам просто споделих една емоция. Хай спиид, благодаря за това че не ми размахваш пръст. С никои нищо не мога да споделя.

# 534
Изтрещяхте ли, що ли? Рано е още, 10ч сутринта.  Rolling Eyes

Много празници се събраха.

# 535
Много ми е мъчно днес. Сутринта помолих свекървата да не пръска тревата между плочките с раунд ъп, защото причинява рак, тя ми каза да не чета какво пише в интернет. Това че им желая смъртта дали ме прави лош човек.

Твоята трева или нейната? Защо им желаеш смърт?

# 536
Абе, и на теб да ти напръскат тревата с Раундъп, със сигурност ще изтрещиш.   15

# 537
Тревата между плочките пише./ако беше райграс newsm78/?

# 538
Абе, и на теб да ти напръскат тревата с Раундъп, със сигурност ще изтрещиш.   15

Аз затова питам - моята или нейната си. 

# 539
като се ядосат мъжете псуват. До  девето коляно.Жените  са склонни да кълнат.Може би оттам идва мисълта ,но не вярвам наистина да я желаеш момиче.Малко са дето хладнокръвно убиват,много са дето ги мъчи и не могат да дръпнат спусъка ,само си говорят.Та  ще ти мине...

Общи условия

Активация на акаунт