Отговори
# 225
Здравейте момичета, минавам само да споделя за информация, че вчера бях на преглед при д-р Хубчев относно предстоящата ми лапароскопия при него. Човекът ме прегледа със спекулума и с вагинален ехограф без проблеми. (Лийп ми беше на 19 май). Желая Ви приятен ден, душички!  Hug

# 226
Здравейте,

много съм объркана. Д-р Ганчева ми препоръчва конизация. Реших да отида на второ мнение при д-р Карагьозов, неговото мнение е, че не съм за конизация. Тотално се обърках, аз отидох при него едва ли не да насрочим дата, а той тотално отрече препоръките на д-р Ганчева. И сега се чудя какво да правя. Има ли пациентки на д-р Карагьозов?

# 227
  • Pomorie
Благодаря Нефертари, и аз съм много щастлива.........вече ще си правя течнобазирана цитонамаска и колкоскоп редовно, на 3 месеца. Даже снятам да го правя при Хубчев, той идва един път в месеца в Бургас. Поне да съм сигурна, че е свестен лекаря.
Вярвай ти доволна ли си от прегледа при него? Обясни ли ти подробно всичко, какво каза за операцията?

# 228
neli_cute, да доволна съм от прегледа. За двата прегледа - на магарето и вагинален ехограф общо ми взеха 50 лв. , което мисля, че е нормално без направление. Изслуша ме спокойно и отговори търпеливо на безбройните ми въпроси. Написа ми кои изследвания да си направя, както и кой номер направление да си взема от личния за лапароскопия. Не мога да кажа от един преглед дали е моя лекар, но не ми е направил с нищо лошо впечатление, дори напротив. Ти чула ли си за други момичета, които са правили лапароскопия при него? Търсих много в нета, но не намерих мнения.  newsm78 bouquet

# 229
  • София
Здравейте,

много съм объркана. Д-р Ганчева ми препоръчва конизация. Реших да отида на второ мнение при д-р Карагьозов, неговото мнение е, че не съм за конизация. Тотално се обърках, аз отидох при него едва ли не да насрочим дата, а той тотално отрече препоръките на д-р Ганчева. И сега се чудя какво да правя. Има ли пациентки на д-р Карагьозов?
Защо Ганчева ти препоръчва конизация?Каква е диагнозата/извинявам се ,ако си писала и съм пропуснала/

# 230
tina довери се на Карагьозов  bouquet

# 231
bonibon:) Имам ЦИН 1 в канала, след известно време  и цитонамазка 3а група - течно базирана и Ганчева препоръча конизация.

# 232
  • София
Аз съм при Карагьозов, правихме лазер вапоризация. Сега чакам първо цито леко в стрес.

# 233
neli_cute, да доволна съм от прегледа. За двата прегледа - на магарето и вагинален ехограф общо ми взеха 50 лв. , което мисля, че е нормално без направление. Изслуша ме спокойно и отговори търпеливо на безбройните ми въпроси. Написа ми кои изследвания да си направя, както и кой номер направление да си взема от личния за лапароскопия. Не мога да кажа от един преглед дали е моя лекар, но не ми е направил с нищо лошо впечатление, дори напротив. Ти чула ли си за други момичета, които са правили лапароскопия при него? Търсих много в нета, но не намерих мнения.  newsm78 bouquet
аз правих конизация при него и съм доволна, моя приятелка прави лапароскопия при него преди 2-3 години и също е позитивно настроена като специалист и човек. Само искам да вметна че има разлика в цените в различните градове . Цените в болницата в Бургас, знам че се определят от самата болница Peace

# 234
Нели, цито през 3 месеца е много, давай през 6  Peace
Тиина, послушай Ганчева, мое мнение е това.

# 235
bonibon:) Имам ЦИН 1 в канала, след известно време  и цитонамазка 3а група - течно базирана и Ганчева препоръча конизация.
А какво точно ти каза Карагьозов, какво отрича?

# 236
  • Pomorie
Нефертари, да ти кажа "страх лозе пази" , като гледам тея цитонамаски нищо не показват. Ето на мен последната преди операцията ми беше 2 група, без следи от дисплазия, а биопсията Цин 3, а кажи ми на какво да вярвам. Сега се чудя, дали изобщо е трябвало да ме конизират...........но това никога няма да го разбера.
Вярвай, радвам се, че сте си допаднали, аз нямам приятелки които са се оперирали при него, но за мен е много важно усещането, енергията която усещам като видя даден лекар. На мен ми допадна и както казах смятам да ходя при него тук. А за цените, сигурно е така, но в крайна сметка разликата при тези специалисти не е голяма. Ако ме беше оперирал Хубчев в Бургас в болница "Дева Мария", която е частна, щеше да ми струва 700лв за лекар + още 100лв престой, което е със 150лв повече от Плевен, но има и съпътстващи разходи разбира се. Няма значени, въпроса е резултата да е най добрия за нас и нашето здраве.
На всички пожелавам да сте здрави, да преминете и забравите за всичко това, и най вече момичета старайте се да не живеете в стрес, той е причина за всичко  Naughty.

# 237
  • Pomorie
Тиин аз също мисля, че трябва да се довериш за конизацията, и ако трябва да направят изследване за ХПВ. Гледали ли са те с колпоскоп? Ако нямаш ХПВ  може да се назначи антибиотично лечение, обаче ако имаш както аз имам, то тогава е заблуда да си мислиш, че просто ще се оправи........всъщност има такъв начин, минава се на строга диета със зеленчукови сокове, тотално пречистване на организма и имуностимулация, но това ако си работещ човек няма как да го направиш, поне аз нямаше да мога. Аз чета доста по въпроса и прилагам много от нещата в живота си, но това което не мога да премахна напълно е стреса, а той каквото и полезно да правиш - го убива!
Отвлякох се малко.........

# 238
  • Бургас
Аз съм при Карагьозов, правихме лазер вапоризация. Сега чакам първо цито леко в стрес.

Koлко време след процедурата прави цитонамазка?
Аз минах само на колпоскоп, казаха ми, че всичко е наред след вапоризацията и да се явя пак най-рано след 6мес, можело и година даже. Аз си ходя на 6 мес все пак.
Аз обаче имах биопсия, която показа липса на ЦИН и цитонамазка 2-ра група точно преди вапоризацията. Казаха ми, че нямало смисъл пак да се прави цитонамазка веднага. На лекар ходих 3 мес след интервенцията.

Не се тревожи толкова, каквото трябва си направила, всичко ще е наред  Hug

# 239
  • София
Момичета, минавам да споделя развитието при мен за момента. Минаха три месеца след моята LEEP конизация, от хистологията излезе CIN3 изрязано до чисто, и днес бях на първи контролен преглед. Взеха ми проба за цитонамазка и на пръв поглед доки каза, че раната заздравява по най-добрия възможен начин. Направо било чудо, даже даде зелена светлина за правене на бебета (което мен за момента не ме вълнува). Обаче след това на колпоскопа ясно се видяха изменения, които според него 100% са отново причинени от HPV.
Не можах да повярвам... Сега чакам резултат от цитонамазка със свито сърце... Доки се опита според мен да ме успокои и да ми вдъхне кураж и каза, че очаква ПАПII, и след това ще се надяваме организма да го изчисти или ще го горим. 
Има ли някой при който се е случило нещо подобно, и как са се развили нещата в последствие?

Общи условия

Активация на акаунт