Отговори
# 405
Разбрах сега, благодаря!

Орхидея, от прочетеното тук, цин не се развива само от вируса.

# 406
Разбрах сега, благодаря!

Орхидея, от прочетеното тук, цин не се развива само от вируса.

Ясно Simple Smile просто ми е чудно от какво друго може да се появи CIN и как в бъдеще да се предпазя от повторна поява, ако изобщо е възможно.

# 407
Не го мисли толкова. ЦИН1 не е нещо страшно, при млади жени е напълно възможно да се оправят и без лечение.
И аз така съм чела, но тук в бг явно предпочитат да се застраховат с операция.
Гледам руските девочки пишат по форумите, че първо ги лекуват с имуностимулатори.
Орхидейка, защо не се консултираш с още един специалист поне, за да си сигурна?

# 408
Аз си го обяснявам, че причината е както при всеки друг раков процес в тялото. Тялото произвежда някакви абнормални клетки, които имунната система разпознава и убива. На някои места дава дефект и те се разрастват. При вирус този процес на шийката се ускорява. Не претендирам за вярност.

# 409
Не го мисли толкова. ЦИН1 не е нещо страшно, при млади жени е напълно възможно да се оправят и без лечение.
Гледам руските девочки пишат по форумите, че първо ги лекуват с имуностимулатори.

Вече с трима съм се консултирала, всички са единодушни за необходимостта от конизация. Може и да е убеждение на лекарите в България, кой знае. Иначе още не съм обсъдила HPV резултатите с лекуващия ме лекар, защото ги получих тази сутрин. Но определено ще се консултирам Simple Smile благодаря ви за съветите и помощта!

# 410

Вече с трима съм се консултирала, всички са единодушни за необходимостта от конизация. Може и да е убеждение на лекарите в България, кой знае. Иначе още не съм обсъдила HPV резултатите с лекуващия ме лекар, защото ги получих тази сутрин. Но определено ще се консултирам Simple Smile благодаря ви за съветите и помощта!
Щом е така, значи си на правилния път. Успех в лечението.  Peace

# 411
  • София
Аз съм с CIN1 и криотерапия, но то си е горе-долу като LEEP, а принципно и LEEP може да се направи много повърхностно, зависи от случая. Честно казано за себе си предпочетох да направя нещо по въпроса, отколкото да си седя ей така с CIN и да чакам да мине или да стане по-зле. Иначе и при мен на колпоскопа нищо особено, от цитото предположение за CIN1 с препоръки за биопсия, от биопсията потвърден CIN1.

# 412
Момичета, да споделя и тук, че съм доста разочарована от организацията в клиника Надежда. Оказа се, че ще си чакам резултата от цитонамазката общо 21 дни#Crazy Cry Cry Язък им за онлайн представянето, рекламите и положителните мнения с тези срокове.
На други места излиза за около седмица...

# 413
Заети са с други неща, ин-витро и подобни, 1 седмица,10 дена  нормално.

# 414
Извинявам се за тъпия въпрос,но в моята биопсия не пише нищо за CIN, това какво ли значи? И въобще какво означава CIN?
Kiticat аз също вече трета седмица чакам резултат от цитонамазката в болница Надежда

# 415
# 416
Dados благодаря

# 417
  • Pomorie
Аз не разжирам как така в Бургас правят цитонамаската за един ден,  а в другите болници 10 дни  newsm78 нещо тук не ги правят както трябва ли?
Момичета и преди бях писала за един лосион за вагинални промивки,  особенно за гъбички помага, In Care.  Наистина е добър. Аз на 28ми отивам на преглед след конизацията,  надявам се доки да разреши вече секса,  че мъжът ми е в траур вече месец  Joy.Иначе аз се чувствам супер,  тъпча се с хапчета/е верно че са хомвопатични/,  ама съм с една кутийка като пенсионер  Laughing. Вече нямам и течение,  което е супер.

# 418
  • Бургас
Аз не разжирам как така в Бургас правят цитонамаската за един ден,  а в другите болници 10 дни  newsm78 нещо тук не ги правят както трябва ли?
Даже понякога обикновена, не течно-базирана, за 4-5 часа ми я правят, няма и ден  Simple Smile
Има значение дали ти сама я носиш или от кабинета на лекаря, това прибавя доста време към чакането на резултата ...
 neli_cute , извинявам се ако си писала, не съм чела всичко назад, при кой лекар си в Бс и къде прави конизация? Имаме дефицит на добри лекари тук, затова питам, за обща култура  Mr. Green

# 419
  • Pomorie
Мон,  няма добър лекар в Бургас,  поне аз не съм намерила такъв  newsm78.  Аз отидох в Плевен да ми направят конизация при Томов.  Преди това бях при Еленчев в болница Надежда,  но неговото отношение е малко кофти,  иначе.  Мисля,  че и той да ме беше оперирал щеше да е ок,  но товага се издразних че е дръпнат. В Бургас идва Хубчев в Дева Мария,  на него можеш да се довериш, 700лв + престоя по 40лв на зен

Общи условия

Активация на акаунт