Волейбол за деца в София

• 4 649
  • 13
  •   1
Отговори
Хей....!
Имам дъщеря на 13г и работата е там, че много се запали по волейбола. Е добре, ако намерим къде нямам нищо против. Но все пак учебната година е към края си (има-няма 1 месец), а за лятото пък е съмсем трудно да се намери...Всъщност сме заинтересувани по-скоро от отборите, отколкото тренировките в училище след часовете и т.н. Ако имате някакви предложения, споделете, ще сме Ви МНОГО благодарни!!!
Всъщност ВК Люлин са добър вариант. Опитах се, но не успях да се свържа...И все пак не знам как точно стоят нещата там и с приемането и условията. Ако имате информация.....  newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: вт, 10 май 2016, 10:58 от gabito.101

# 1
  • София
На ст. Раковски има баскетбол. В любителския отбор приемат целогодишно. Ако не се лъжа таксата е 50 лв. на месец. Тренировките са 2 пъти седмично.
http://www.cpvc-volley.com/

# 2
  • София
Владо Николов затова направи волейболно училище.

# 3
  • София
В кой квартал сте?

# 4
На ст. Раковски има баскетбол. В любителския отбор приемат целогодишно. Ако не се лъжа таксата е 50 лв. на месец. Тренировките са 2 пъти седмично.
http://www.cpvc-volley.com/

Да това изглежда добър вариант
Обаче целогодишният прием и таксата важат ли и за волейболния отбол???

# 5
  • София
Да, малката ми дъщеря започна да играе преди 2 седмици.

# 6
Да, малката ми дъщеря започна да играе преди 2 седмици.
Благодаря Ви много Лекси за чудесната идея  bouquet

# 7
Аз наскоро чух за школата на Владимир Николов. Ако има някой с лични впечатления, моля нека сподели. Целогодишна ли е или почиват лятото? Изискват ли се предварителни умения? Такси? Интересува ме за 14 год. младеж. Благодаря

# 8
  • София
Аз наскоро чух за школата на Владимир Николов. Ако има някой с лични впечатления, моля нека сподели. Целогодишна ли е или почиват лятото? Изискват ли се предварителни умения? Такси? Интересува ме за 14 год. младеж. Благодаря

Мога да попитам за тези подробности. Дъщерите на близък тренират там.
Възрастта на синовете ни е добра за започване. Има велики волейболисти, които са започнали на 16 години.

# 9
Възрастта на синовете ни е добра за започване. Има велики волейболисти, които са започнали на 16 години.
Моят син е доста висок за възрастта си. Харесва волейбола. Знае правилата, защото имаше невероятна учителка по ФВС до 7 клас, но досега не е тренирал сериозно. Нямам амбиции да стане велик. Wink Баща му също играеше като по-млад. Той смята, че синът ни няма достатъчно данни за добра игра с топка. Аз смятам, че това се учи. Просто досега не сме намерили подходящото място. Ако нещо разбереш, пиши на лични, моля те. Аз също мога да се обадя да питам, но търся  лични впечатления.

# 10
  • София
Аз пък търся баскетбол за 12г младеж.Чух за Буба баскет-как става записването? Не знам дали имат тренировки ваканцията или направо ще остане за догодина.Много е запален по този спорт.Благодаря

# 11

Моля Ви наистина ако получите някаква информация (каквато и да е)я споделете и с мен...

Последна редакция: вт, 10 май 2016, 20:26 от gabito.101

# 12
  • София
Може ли да споделите актуално инфо за баскетболни клубове в центъра? Този бубабаскет го видях и ще ги проверя по телефона.

# 13

Интересува ме адреса на школата на Владимир Николов. Също ме интересуват и баскетболни тренировки за момичета в центъра на София. Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт