СЕДМИ клас - 5 - Успех!

• 83 923
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Моята не я разпитвах. Отиде със съучениците да хапнат и да се поразсеят. Ом, за мен тестовете от миналата и по-миналата година са по-лесни от този, но явно за децата не е така.

# 541
Мили майки, много се разтревожих, проблема при нас е че квесторите не са им обяснили добре кой лист е за белова и кой за чернова. Моето дете, както и няколко други, пишат на чернова, все едно е белова и чак в последните 10 мин. разбират от госпожите, че беловите им са празни. Моето дете преписва преразказа, без последните 2-3 изречения, като и не е успял да си го провери. Дали се гледат черновите в такива случаи?

# 542
Авторът на разказа е ВешиМ, не сте ли чели "Стършел", (хумористичният наш вестник, не романа?) Дали не беше негов и сценарият на "Английският съсед"?

# 543
В преразказа имаше ли моменти, в които трябва да се преразказва в минало време?

# 544
Най-после някой  да го напише правилно.

# 545
Ако някой има отговорите,моля да ги публикува тук или на ЛС  моля  Praynig

# 546
В преразказа имаше ли моменти, в които трябва да се преразказва в минало време?

Да

# 547
А кои по-точно?

# 548
  • София
Аз миналата година минах по вашия път. Пожелавам много успехи на децата ви  bouquet
Шерка ми в момента си пише с приятелка 7мокласничка и ме върна една година назад.
Още веднъж късмет на децата.

# 549
Тестът беше ужасен, нямам думи, изключително различен от примерния и всички минали!!!!Отврат!!!!!Който ви каже, че " беше много лесно, бебешки тест!" , сто процента жестоко го е оплескал.Тестът беше наистина труден в сравнение с минали години и мноооооого тестове за 7 клас.

# 550
Тестът беше наистина труден в сравнение с минали години и мноооооого тестове за 7 клас.
Това твърдение се появява във форума всяка година по това време от няколко години насам.

# 551
Въпреки това дано всички сме се справили!!!!!!!

# 552
Дидева, не мога да ви разбера, може ли малко по-конкретно?

# 553
  • София
Тестът беше ужасен, нямам думи, изключително различен от примерния и всички минали!!!!Отврат!!!!!Който ви каже, че " беше много лесно, бебешки тест!" , сто процента жестоко го е оплескал.Тестът беше наистина труден в сравнение с минали години и мноооооого тестове за 7 клас.
Явно зависи от подготовката. Тестът определено е лесен.

# 554
Дидева, не мога да ви разбера, може ли малко по-конкретно?
Всяка година след изпитите по БЕЛ и математика някой пише в темата, че настоящият тест е бил по-труден от даваните през предходните години.

Общи условия

Активация на акаунт