СЕДМИ клас - 5 - Успех!

• 83 935
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
Аз не мисля, че е особено лесен. 4-та задача е безумна, 8-ма е с гаден капан, на 16-та освен, че символизира кръговрата на живота и хлябът е „душа“, кое е третото нещо, свързано с обредния му характер?

Формата на хляба!

# 526
Успях да изчета написаното днес!

Бъркам ли или възприемате изпитът като лесен тест и тежък преразказ?
Останах с това впечатление. Както и че едни се радват на това, а други - не.

Моето нищо не иска да коментира,а и аз не го насилвам,отговори също няма да си причинявам да гледаме-евентуално след математиката и то,ако има желание,иначе-не...Каквото-такова...Сега легна и е заспал,а нощес е спал 10 часа Rolling Eyes
И ние по правило не коментираме / видях, че си споделила по-горе/.
А в този случай е напълно безмислено според мен - ни помни отоговори, ни и да знам сега приблизителен резултат това ще промени нещо.

Питах защото видях оплаквания от лесен тест, но това дава възможност да покажеш умения на преразказа, а това не изглажда лошо за подготвено дете. Принципно де. Кой какво е показал - след 2 седмици. Всички деца, които чух обясняваха, че е било лесно.

Е, как не помни отговори?!? Rolling Eyes

# 527
  • София
Кой е бил текстът за преразказ?

# 528
хм, дано детето ми ги е решило по-добре от мен. На 16-та под обреден характер разбирам нещо по-различно от обреден ритуал.

# 529
  • дядовата ръкавичка
"Родителска среща" от Михаил Вешин

# 530
  • най-шареното място
Буквално. Не помни отговори на тестове, контролни, изпити...
Аз като излизах от класно по български го знаех наизуст /есе/съчинение/, детето - не.
Но тест май и аз не бих запомнила дори с паметта на млади години. Simple Smile

# 531
  • Градът на света Богородица
Моят ги помни, без 2-3..уж са верни, първия въпрос му беше грешен, според дадените отговори..

Нещо не мога да отворя страницата на МОН..забива ми сигурно компа..от многото вълнения днес Grinning

# 532
  • Пловдив
Е, не помни. Като види теста, би трябвало да може да каже кой отговор е посочил за верен.
То никой не иска да рецитира 1-А, 2-Б, 3-В.

Моята пък винаги много точно си казва какво е отбелязала и какво е написала/решила.
Разликата между предполагаем и реален резултат беше минимална.

elly7002, не ти забива компа. Сайтът на МОН се срива всяка година по това време.  Mr. Green

# 533
Е, не помни. Като види теста, би трябвало да може да каже кой отговор е посочил за верен.

Моята пък винаги много точно си казва какво е отбелязала и какво е написала/решила.
Разликата между предполагаем и реален резултат беше минимална.

elly7002, не ти забива компа. Сайтът на МОН се срива всяка година по това време.  Mr. Green

+ 1

# 534
И аз не мога да отворя сайта на МОН.

# 535
  • София
И моето дете е като на Светлето - няма да иска да гледаме отговори, сигурна съм. Така че резултатите ще видим след 2 седмици.  Peace

# 536
  • най-шареното място
Оспамихме с кой какво помни, и кога проверява, а никой не каза дали възприемате изпита като лесен тест, натежаващ преразказ.
Скрит текст:
За никой не е било ценност и това качество не е развито /вие явно сте имали опит/. А и както писах - няма кой да проверява сега. Никой не се вълнува от догадки толкова, че да се налага гледа теста и да си спомня.

ПП Петя и ние Simple Smile

# 537
И  на моята дъщеря не й е стигнало мястото на отворените въпроси. Затова ги е сгъчкала. Аз й предложих след изпита по математика да гледаме всички отговори, но тя започна още по телефона да ме пита за въпроси, по които има съмнение. Относно отговорите - помни всички. Не беше сигурна за тези, където е поправяла след проверката.

# 538
  • Пловдив
ом, напротив аз лично казах какво мисля за теста.

Скрит текст:
Помненето на отговори не е качество, което се развива. Няма да споря дали това е непомнене или "дай да се направя на интресен".

# 539
  • Градът на света Богородица
Да, точно така направихме преди малко, чете въпроса и казва какво е отговорил и после сравнихме с отговорите...имаше някои , които е забравил вече.

Ами ще чакаме да се оправи срива в сайта..но повече няма да сверяваме..

Общи условия

Активация на акаунт