СЕДМИ клас - 5 - Успех!

• 83 943
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
Според мен правилният отговор на въпрос 4 е А, а не Б, както е посочено по-горе.

Ако изобщо някой от четирите възможни отговора на 4-ти въпрос може да се приеме за правилен...
Абсолютно съм съгласна, че на така зададен въпрос никой от дадените отговори не подхожда. Б е верен отговор според съвсем друга логика, която се налага да търсим, след като нямаме правилно зададен въпрос.

# 511
на 18-та задача откривам 15 грешки...

аз 14 Simple Smile

# 512
Да не забравяме, че това не са официалните отговори.
Моя син  откри разлики от неговите. Да излезнат отговорите на МОН и тогава ще видим.

# 513
  • София, Дървеница
на 18-та задача откривам 15 грешки...
И аз!
Младежът се е прибрал и сега разпускат с брат си.  Heart Eyes

# 514
  • най-шареното място
Успях да изчета написаното днес!

Бъркам ли или възприемате изпитът като лесен тест и тежък преразказ?
Останах с това впечатление. Както и че едни се радват на това, а други - не.

# 515
Кога излизат отговорите на МОН?

# 516
  • София
как ще се кажат много неща, но в няколко кратки изречения.

Е това е специалитет на моя син  Laughing

Лесните задачи не могат да отсеят мн. добрите от отличните деца, зубренето от
разбирането. Дано не е така на тези матури . Успех .

Е какви да са задачите по български за отсеят "зубренето от разбирането"? По-добре ли е да са толкова завъртяни, че да объркват и филолозите и само онези, които са тренирали до припадък подобни въпроси  да могат да се справят? Какъв е смисълът от това?

# 517
  • у дома

Моето нищо не иска да коментира,а и аз не го насилвам,отговори също няма да си причинявам да гледаме-евентуално след математиката и то,ако има желание,иначе-не...Каквото-такова...Сега легна и е заспал,а нощес е спал 10 часа Rolling Eyes

# 518
  • София
Кога излизат отговорите на МОН?

След 15 часа днес, но може да е и много по-късно, мисля че миналата година беше така.

# 519
  • дядовата ръкавичка
Девойката каза "Зле е. Не ми се говори"  Thinking И това при положение, че има над 5.50 на всички пробни. Ще видим на 3 юни, явно.

# 520
  • София
И според моя "слон" (защото не му пука, нали е вече приет), е била лесна матурата. Ще видим резултата...

# 521
Аз не мисля, че е особено лесен. 4-та задача е безумна, 8-ма е с гаден капан, на 16-та освен, че символизира кръговрата на живота и хлябът е „душа“, кое е третото нещо, свързано с обредния му характер?

# 522
  • най-шареното място

Моето нищо не иска да коментира,а и аз не го насилвам,отговори също няма да си причинявам да гледаме-евентуално след математиката и то,ако има желание,иначе-не...Каквото-такова...Сега легна и е заспал,а нощес е спал 10 часа Rolling Eyes
И ние по правило не коментираме / видях, че си споделила по-горе/.
А в този случай е напълно безмислено според мен - ни помни отоговори, ни и да знам сега приблизителен резултат това ще промени нещо.

Питах защото видях оплаквания от лесен тест, но това дава възможност да покажеш умения на преразказа, а това не изглажда лошо за подготвено дете. Принципно де. Кой какво е показал - след 2 седмици. Всички деца, които чух обясняваха, че е било лесно.

# 523
На отворените отговори моята е нямала достатъчно място и малко ги е сгъчкала. Нали това няма да бъде проблем? Предполагам ще разберат кое за коя задача се отнася.

# 524
  • Русе
Аз не мисля, че е особено лесен. 4-та задача е безумна, 8-ма е с гаден капан, на 16-та освен, че символизира кръговрата на живота и хлябът е „душа“, кое е третото нещо, свързано с обредния му характер?
   и на 4 и на 8 не виждам капани. И моят шестокласник ги решава. На 16 трите неща според мен са - че се разчупва, че се прави с мълчана вода и третото е кръглата форма.

Общи условия

Активация на акаунт