СЕДМИ клас - 5 - Успех!

• 83 915
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
  • София
По същото време всяка година се появява и обратното мнение с притеснението, че всички ще имат 6 и  най-добре подготвените няма да изпъкнат  Wink

# 556
А най-дразнещи са троловете, появяващи се в деня на обявяване на резултатите със сензационната новина, че вече си знаят оценките  Mr. Green

# 557
    Разказът. 
От "Бях петнайсетинагодишен хлапак и учех в стругарски техникум. " май е нататък извадката ...

# 558
  • София
Хаха, благодаря, че предупреждавате. Аз не съм чела в предишни години седмикласните теми.

Искам да попитам всъщност има ли сайт, на който да можем да проверим резултатите на децата (по номер и ЕГН), както е за 12-ти клас, или трябва да изчакаме да кажат резултатите на децата в училищата?

# 559
Искам да попитам всъщност има ли сайт, на който да можем да проверим резултатите на децата (по номер и ЕГН), както е за 12-ти клас, или трябва да изчакаме да кажат резултатите на децата в училищата?
Има.
http://7klas.mon.bg/
Все още излизат резултатите от миналата година.

# 560
  • София
Авторът на разказа е ВешиМ, не сте ли чели "Стършел", (хумористичният наш вестник, не романа?) Дали не беше негов и сценарият на "Английският съсед"?
Toчно така - Вешим е псевдонимът на Михаил Мишев - фамилията прочетена на обратно.

# 561
  • София
Чудесен разказ! Струва ми се благодатен за преразказване.

# 562
  • София
И на мен много ми хареса разказа!  Peace Много подходящ за възрастта на децата.

Супер е, че едната матура вече мина. Остава само още една. Grinning

Дидева, много благодаря за сайта! bouquet

# 563
  • Пловдив
.♥.Петя.♥., и три по-малки  Peace

# 564
Не беше труден, просто имаше някъде подвеждащи въпроси. Но като цяло е лесен.

# 565
  • София
 А вас този разказ не ви ли разплака?

# 566
  • Пловдив
А вас този разказ не ви ли разплака?

Мен лично да, ама аз съм си ревла по принцип.

# 567
  • най-шареното място
Хаха, благодаря, че предупреждавате. Аз не съм чела в предишни години седмикласните теми.
И аз!
А в тази вече има и "много лесно", и "много трудно".

Да, половината мина. После почивни дни, трите допълнителни матури /май никой не ги мисли тях и по-добре/ и ще излязат резултатите.

ПП Много хубав разказ Simple Smile Усмихващ според мен, Шарки - човещина и доброта.

# 568
Чуден е разказът, наистина!

# 569
  • София
МОН качиха официалните отговори! Успех на дечицата!

Общи условия

Активация на акаунт