SUPERNATURAL: Don't leave teeth marks

• 39 335
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Да ти е живо и здраво  Hug

# 106
Да ви е жив и здрав ,Импалка !

Безгрижно детство му пожелавам  newsm59 newsm67 newsm38

# 107
Импалка  newsm67
Да Ви е живо и здраво юначето и да има едно прекрасно изпълнено с игри и забавления детство!

# 108
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Импалка,   Gift party023 newsm67

Гледах!

Скрит текст:
Марчето колко лесно издуха Луци... От промото за следващият епизод май видях Кас  Praynig Не искам да свършва сезона , ама нямам търпение да видя какво ще стане.  Горкият Дийн ще го играе бомба. Пак ще го заврат някъде. В  Нищото или по-зле.... Тъкмо се обнадеждих, че Сами ще вземе Белега. Нищо, другия път. Simple Smile Но нали не може да убиват Амара? Но пък и Чъкстър ще умре, така че...   

# 109
Благодаря ви Hug !

Излезе ми новина, че епизодите от следващия сезон ще се излъчват в четвъртък (за нас петък). Устройва ме, може би ще е по-удобно.

# 110
Скрит текст:
Много интересен епизод. Сцените, в които Луцифер се сърдеше на Бог, ми бяха много смешни Laughing
А Бог прави закуска на братята, е не.... Simple Smile
Казах го и предния път, ще го кажа и сега - дразня се, че изключиха Михаил. Не бил готов за битка, стига глупости. Луцифер беше затворен милиони години и нищо му няма. А Михаил също е много силен.
Четох, че не били доволни от актьора, който играеше Михаил и затова повече няма да видим този персонаж. Бих повярвала на това, но при тази ситуация дори не е нужно да използват онзи актьор. Михаил може да си вземе друго приемно тяло. Дано да го включат.
Не очаквах да се справят с Амара, вещиците и демоните не могат да се сравняват с архангелите.
Сега интересното е какво стана с Луцифер. Умря ли ? И това, което Амара причини на Бог, ще го убие в истинския смисъл на думата или ще го прати някъде в нищото, но жив ? Амара каза, че бавно ще умира, но нали Бог каза, че във Вселената има баланс - светлина и мрак. Ще стане лошо ако се наруши.
Вие какво мислите ?
Май Дийн ще трябва да се жертва, за да спаси Вселената.

# 111
Импала, да Ви е живо и здраво, и много да Ви радва newsm67

Изгледах епизода. Какво мога да кажа освен  Whistling Whistling Heart Eyes Crazy

Скрит текст:
Бандата се събра след семейна терапия от братята Уинчестър. Laughing Laughing PartyРоуена иска да събира сборище, защото й се получи талкова добре последния път. rotfImbo Клия ми хареса.
 Сам и Дийн събиращи ангели,демони, вещици и Бог на едно място, каращи ги да работят заедно беше страхотно. Party Дийн и Краули  Joy "Време е да изтрезнееш.Вониш като кофа пред бар." Laughing Луцифер и ангелите  hahaha Дойдох да ви помоля съвсем дружелюбно за услуга,но щом сте толкова зле настроени,може би ще изслушате постоянното ми другарче? hahaha Сам и Роуена "Свинска челюст?" "Тук е." Хареса ми колко нахакана беше  и  с какво голямо самочувстие е  в началото на разговора с това "Дошъл си при могъщо сборище" Joy и Клия как бърза я върна на земята с   "За сборище са нужни трима."  Simple Smile и после "Ще те превърна в истински лос" Laughing  Клия ми харесваше до сега, но когато предпочете да се бие вместо до избяга я заобичах. Heart Eyes
Когато се събраха в склада и Сам и Дийн бяха като рефери на мач hahaha"Без флиртове и караници.", "Никакви  сделки." "Никакви разговори кой на кого ще е длъжник, ако оцелеем. " "Няма значение, че никой не харесва другия". Хареса ми Чък как ги надъхваше  smile3521  "Ще очаква битка, а ние ще й я дадем.Шок и ужас.Шок и ужас."newsm44 Сам е направил сделка с Чък да носи белега и не е казал на Дийн. smile3514 Изпълнението но плана беше брилянтно, но не проработи. #Cussing out #2gunfire #2gunfireРадвам се че това с белега и Сам се провали. smile3533 Амара уби Бог. smile3513 newsm45

Нямам търпение за финала ще бъде страхотен. Heart Eyes Crazy Party
 Гледах промото за него ще стане страшно Sad Cry
 Тази седмица на Бог и Луцифер им трябваше семейна терапия, другата седмица на нас ще ни трябва от тази същата терапия при същите доктори. Sad Cry Cry Grinning Twisted Evil

Последна редакция: чт, 19 май 2016, 21:47 от mara70

# 112
Гледах.
Скрит текст:
Не ми се вярва Бог да може да умре. Твърде елементарно е.
Нямам търпение за следващия епизод.
Горката Ровена пак се опитва да го играе двоен агент, ама не и се получи Joy

# 113
Скрит текст:
И на мен не ми се вярва Бог да умре, ако случайно стане така ще е голямо разочарование. Много лесно и не на място. Дийн отново ще е действащото лице май. Еми не съм доволна пък, не ми се искаше така да става, въпреки че натам отиваха нещата. Какво ли ще стане? Амара ще го грабне и към залеза?  married Добре, че не прехвърлиха белега на Сам. Краули пиян.  Joy Joy Маминка горката хич не знае на коя страна да застане. Joy И как се подмазваше, а на "звучното" й Фъргас към Краули умрях от смях. Joy Също така ме е яд, че отвсякъде игнорираха Михаил, не бил достатъчно силен  blahblah

Лисооо, компа в действие ли е? Че не знаеш какво изпускаш.  tongue pletka

# 114
Jensen tweeted this:
Via: @JensenAckles (Twitter): Hey @united we got delayed in AUS and I don't want to miss my connection...whaddya say, friends? #AhhTravel

Едит :
An update from Jensen Ackles.. He made it! 😃
Via: @JensenAckles (Twitter): Yes! @united I made it. I'd do a happy dance but I don't do that. Thanks 2 all ur folks who were so nice 2 me today

Ив,утре се надявам да е ,ще го преинсталира ММ "виндовса" гаден  Joy

Последна редакция: пт, 20 май 2016, 11:53 от малката лисичка

# 115
 Joy Joy Joy

Айде, че бая те чака.

# 116
Скрит текст:
Ей ся му звъннах да ми донесе обяд и му казах утре с дисковете и да оправя компа ,без това има 4 почивни дни ,да мога да смогна  Hug

# 117
Бре,
Скрит текст:
че си нагла и обяд да носи.  Joy Горкият.

# 118
Бре,
Скрит текст:
че си нагла и обяд да носи.  Joy Горкият.
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Blush

# 119
 Joy Joy

До кой епизод си?

Общи условия

Активация на акаунт