Парфюмни размисли и страсти - 198

• 135 179
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Погледнах във Фрагрантика за загадката на Ън - нищо чудно парфюмът да е Dior Dior,  в някоя от концентрациите му,  от 1976г.

# 631
  • Варна
Реших да си поръчам мостри на парфюми, които са коментирани тук, но защо са толкова скъпи тези на Mancera?! Както и да е ограничих цитрусите, заслужава ли си да поръчам и трите?

Mancera Lemon Line
Mancera Wave Musk
Annick Goutal Eau D´Hadrien

А Acqua Viva Profumum Roma не открих дори като парфюм за доставка. Предлага ли се в бг?
Моля да ме извините, може би не е за тук въпросът.

# 632
  • София
А Acqua Viva Profumum Roma не открих дори като парфюм за доставка. Предлага ли се в бг?

В Salon Olfactive на Патриарха се продава марката  Peace

# 633
  • София
Реших да си поръчам мостри на парфюми, които са коментирани тук, но защо са толкова скъпи тези на Mancera?! Както и да е ограничих цитрусите, заслужава ли си да поръчам и трите?

Mancera Lemon Line
Mancera Wave Musk

Annick Goutal Eau D´Hadrien при мен има трайност 40-45 минути в топло време, не зная дали си заслужава инвeстицията дори в проба. Peace

Последна редакция: ср, 22 юни 2016, 21:59 от veka

# 634
  • Варна

В Salon Olfactive на Патриарха се продава марката  Peace

При следващото пътуване до София ще посетя непременно! Благодаря!

# 635

Mancera Lemon Line
Mancera Wave Musk

Спред мен не си заслужава да поръчаш нито една от трите проби - като проби, за парфюми и дума да не става. Peace

# 636
  • Варна

Mancera Lemon Line
Mancera Wave Musk

Спред мен не си заслужава да поръчаш нито една от трите проби - като проби, за парфюми и дума да не става. Peace

Денси, напълно си права! Като видях каква сума се получи за проби, мога да си взема една 50-ца. Учуди ме съотношението на цена на парфюм и мостри.

Въпросът е кой? Joy

# 637
Кажи какъв тип парфюм търсиш, защото тези, избраните, са доста разнородни, за да те насочим.

# 638
Ън, майка ми имаше този:
http://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Dior/Dior-Dior-2607.html
но й беше донесен от чужбина, та не знам дали се е продавал във Валентина, но нищо чудно да са го предлагали, защото явно е бил актуален тогава. Става въпрос за началото на 80-те. Разгледай шишето.

# 639
  • Варна
Кажи какъв тип парфюм търсиш, защото тези, избраните, са доста разнородни, за да те насочим.
Искам траен цитрус, ако може и шлейф.

# 640
Сигурно ще ти прозвучи ... как да кажа, като нещо, което е твърде масово вече за вкуса ти, но пробвай добре Jour d`Hermes Absolu Hermes. При мен е цитруси основно, шелйфов и траен е. Може би го познаваш и не смяташ така, и аз излишно те насочвам към него.
Друг прекрасен и траен цитрус за мен е Baby Doll Yves Saint Laurent.
Също така, дано се появи Deetron да даде идея за някой арабски парфюм. Там също има изненадващи чудеса, като за трайност и шлейф почти няма съмнение, макар цитрус точно да е трудно да се докара и траен, и шлейфов.

# 641
  • Бургас
две бюджетни предложения
Accordo Arancio L`Erbolario for women and men за мен е горчив портокал и зелении, много траен
и този е мъжки, но пък за мен чист унисекс Adam Levine for Men Adam Levine for men този пък е сладък, сочен червен грейпфрут  Heart Eyes май не е чак толкова траен, колкото гоения, но и не изчезва на мига като повечето цитруси  Peace Купих го по грешка вместо дамския, но се оказа, че  <грешката е вярна>, повече ми харесва от дамския, който купих заради суперлативите във Фрагрантика, но..... мамка му, мирише ми на... казвате ли вече името на забраненото цвете  Laughing че не съм писала тук от векове и .... та, няма го в пирамидата, но го усещам отчетливо в началото, и сега не смея да се напръскам обилно, че да не ме нокаутира в жегите  Sick

иначе обичам и нося Tuscan Soul Salvatore Ferragamo for women and men, но колкото и да си го харесвам, не мога да го определя като траен  Rolling Eyes

# 642
  • Бургас
Не ти препоръчвам Бейби Долл ако не обичаш много рози,при мен само началото му е цитрусово. Peace

# 643
  • София
Accordo Arancio L`Erbolario for women and men за мен е горчив портокал и зелении, много траен
Много го носих през зимата и пролетта, но е плътен и ми тежи в жегите.

Забраненото цвете  Joy hahaha ще ме умориш от смях  Hug Пиши по-често тогава  Hug

# 644
  • някъде под слънцето...
Ън, майка ми имаше този:
http://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Dior/Dior-Dior-2607.html
но й беше донесен от чужбина, та не знам дали се е продавал във Валентина, но нищо чудно да са го предлагали, защото явно е бил актуален тогава. Става въпрос за началото на 80-те. Разгледай шишето.
Старите Диори,  както и старите Герлени имат сходни опаковки за повечето си парфюми през определени периоди. От показания флакон имам Диорела и Мис Диор., които нямат нищо общо със същите парфюми, но правени по друго време и в други флаконии.В нашата дълбоко провинциална  Валентина не са се предлагали подобни екстри. Мисля, си че може да е било и концентрация дезодорант,  която явно е била популярна по онова време, защото много брандове имат вариант дезодорант, който е  в стъклен флакон и прилича на Едп.По тази причина трудно ще се установи,  кой е парфюмът харесал на Ън.

Последна редакция: ср, 22 юни 2016, 21:22 от sl

Общи условия

Активация на акаунт