Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (10)

• 41 184
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Тутси, силно стиснати палчета за много положителен тест  Praynig Heart Eyes  babydust7 babydust7 babydust7

Скрит текст:
Личният ми лекар е Румен Димов от Курортна поликниника, като за него работят две лекарки, а той ходи по рядко или ако му се обадиш. Доволна съм от тях, не са ми отказвали направление, винаги питат за болничен, а от както съм Бременна ме взимат с предимство да не чакам с болните. Попринцип за прегледи си записвам час за да не чакам, но за инжекции или нещо спешно отивам без час и не са ме връщали. Спешният кабинет с който работят е в малката сграда в двора на Окръжна, която е на ъгъла с Ген.Колев и Цар Освободител - има два кабинета за възрастни и два за деца  Peace Д-р Желязкова е близка с едната от лекарките, така че ако те устройва мястото мисля, че си за там  Flutter

# 496
  • София
Магнетична, много се радвам! Страхотни новини!Лека бременност до термин!  Hug
Фран, имаш време, тогава ще видиш какво е косатка! Mr. Green
Малии, под прашец се намърдах.  Crazy  Ранко ми е още.

# 497
От сърце Ви благодаря момичета  bouquet

Блингче, май ми е последният, защото нямам час, тъй като имам ходене до София на 10.06 и после при Сигридов на 23.06 и не искаше да ме вика между тези два часа, да пътувам до София  Flutter  Разбрах ме се ако след спирането на естрофема имам проблем на 10ти да отида да ме види, както и после след 15.06 спирам утрогестана - ако има нещо притеснително да звъня и да отивам - надявам се да няма  Praynig

Мислих си да го питам дали е станал татко, но беше толкова изморен, имахме да обсъдим доста неща, чакаха го пациенти, пък и сметнах, че това се е нещо лично и ако искаше да се знае, щяха да го напишат във ФБ например  Blush

Обещала съм да мина да им кажа след прегледа какво чакаме и колко ми е ТСХ след промяната на терапията, че имаха залози вчера с Мира за половете  Mr. Green ММ си поръча поне едно момче, малкият ми братовчед и той искал поне едно момче за да го направи Злодей  Joy - въобще всеки си е дал заявката, пък аз се моля да са добре и да ги родя по термин  Praynig Heart Eyes

Тутси, кога си на тест  Hug  до клиниката ли ще ходиш или ще го пускаш при нас  Praynig

Магнетик, при мен док позна пола още в 8 седмица. Стискам ти палци всичко да е ок до термин!

# 498
Поли,  Hug

Кашмирче,  Hug как е балеринка  Heart Eyes

# 499
  • София
 Hug Добре е, щурее яко. Стягаме се за кръщене и рожден ден. Crazy

# 500
Хайде и аз под прашеца. Двоен, розов, син ... какъвто и да е го взимам.   Joy

newsm79 newsm79 newsm79

# 501
Hug Добре е, щурее яко. Стягаме се за кръщене и рожден ден. Crazy

Да я нагушкаш от нас  Hug  И много весело да си изкарате на празниците  Heart Eyes

# 502
Честита двойна радост на Магнетична и от мен bouquet
Палчета за Тутси  Praynig и гуш за всички останали wannabe бременни Малинки  Hug
Да се наредя и аз под всичкото прашец и силно вярвам, че до края на годината ще дойде и нашия ред да ръсим  Heart Eyes

# 503
Голямо затишиеее....дано е пред буря от хубави новини!! Grinning
Магнетична,  bouquet
Тутси  Praynig
Ние пуснахме спермограма в Надежда+SDIтест и другата седмица ще стане. Много се забавихме с документите по фонда..ама нямаше как. Аз от вчера съм с ужасни киселини  Sick Мислех,че е от обяда , но днес пак същото. Sick
Блинг,
Скрит текст:
Би ли ми споделила на лично колко(горе-долу) ви излезе самофинансирания опит? Аз като предавам документите на док за фонда, искам да го натисна за един такъв опит. Дано можем да си го позволим и той се съгласи.

# 504
Ами замря, щото моя милост, която само спами и поддържа разговора в момента избягва да пише. Не искам да товаря никой Confused
Del_Mar
Скрит текст:
С всички лекарства, пътни и хотели 3200

# 505
Някой знае ли дали ще работи лабораторията утре?
Скрит текст:
ще пускам изследвания, а се сетих да звъня чак около 12 днес и не можах да се свържа

# 506
Лейди, едва ли някой ще може да ти отговори, само, който е в процедура и ще ходи утре. Звънни пак и питай Wink

# 507
Дел Мар   Hug

Сложи си 2000 с които стартираш : пункция, оплождане, отглеждане, трансфер  Peace От там продължаваш нагоре с инжекции ако док прецени да достимулира, тригери,глобули ,вливки ако имаш, хормони, преглед с ехограф и т.н  Peace

# 508
Подхванали сте финансовата тема. В момента и на мен това ми е основния проблем.

# 509
Май за повечето от нас е проблем + вземането на отпуск  Sad Confused Трябва да го измислим някак...
Благодаря Блинг и Магнетична !  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт