Къде в Бургас? (47)

• 77 467
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Аз ходих при обущаря на Асен Златаров точно за капачета-взе ми 4лв.(за широк ток). Занесох ги на обяд, взех ги след работа  Peace

# 331
Преди известно количество страници коментирахте масажистка,спортен рехабилитатор...
Може ли да дадете отново координатите й,че спешно ми трябва масаж?

Скрит текст:
Моля ли да ми препоръчате добра масажистка в центъра, претоварих се и имам сериозни болки в кръста  Confused
Ани Караманова 0886 150 645 ул. Александровска 47, ет.4
Прави ли лечебен масаж или само класически?
Прави, тя е терапевт-масажист, ако не се лъжа е била рехабилитатор или масажист и  на някакъв спортен отбор... Най-добре за подробности й се обади лично.

# 332
Предложете рекламна агенция за изработка на магнити?  

# 333
Да питам и аз за обущарски услуги, имате ли представа колко струва смяната на капачетата на токчета сега? И обущар, който да ги поправя качествено, а не да се изтъркат от едноседмично носене...  Peace

Рядко нося обувки с токчета заради разбитите бургаски улици, но преди време ми препоръчаха обущар на ул. "Силистра" / вляво от китайския / и после от дясната страна на улицата. Не съм ползвала услугите му, не зная и цени.

Аз ходих при обущаря на Асен Златаров точно за капачета-взе ми 4лв.(за широк ток). Занесох ги на обяд, взех ги след работа  Peace

bouquet Благодаря момичета! Ако работи и докъм 18 часа ще е супер  Crazy

# 334
  • Пловдив
Някой да е изследвал инсулинова резистентност в Бургас?

# 335
Предложете рекламна агенция за изработка на магнити?  
Арт Дизайн Студио, на ул. Сливница 28

# 336

Не съм, но ако те интересува къде, само в "Лина"

# 337
  • Бургас
Karina, благодаря за информацията!

# 338
Относно въпроса ми за брокер на недвижими имоти, благодаря на всички, които ми отговориха.На лични и тук  bouquet

# 339
Преди месец някъде - ходих в Лина.

# 340
  • Пловдив
Благодаря на включилите се, знам за Лина, но им нямам особено доверие, затова ми се искаше алтернативна лаборатория.

# 341
Благодаря на включилите се, знам за Лина, но им нямам особено доверие, затова ми се искаше алтернативна лаборатория.
В Рамус попита ли?

# 342
  • Бургас
Може ли да ми препоръчате добър застрахователен агент/агенция за имуществено и здравно застраховане?

# 343
  • Пловдив
В Рамус попита ли?

Питах, не го правят.

# 344
  • Бургас
Може ли да ми препоръчате добър застрахователен агент/агенция за имуществено и здравно застраховане?

здравно застраховане в какъв смисъл - за пътуване или друго

Общи условия

Активация на акаунт