Къде в Бургас? (47)

• 77 343
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Хм, мисля, че фитнеса не е в изгорелия блок, а в блока срещу него Peace

# 541
  • Бургас
Фитнеса не е изгорял. Изгоря фризьорски салон в съседния блок. За този фитнес съм чувала само добри отзиви. И аз смятам да го посетя следващата седмица.

# 542
Фитнеса не е изгорял. Изгоря фризьорски салон в съседния блок. За този фитнес съм чувала само добри отзиви. И аз смятам да го посетя следващата седмица.

И аз съм чувала само добри отзиви за него Peace

# 543
Tintina, много ти благодаря!

# 544
  • Бургас
Момичета, преди няколко дни вървях от парка в Славейков към мол Галерия, покрай детската градина Иглика. Имаше един дамски фитнес Селена, канех се да тръгна на фитнес и като за начало някъде където са само жени, но видях ,че блокът в който е фитнеса скоро е горял. Партера и първият етаж бяха обгорели. Някой знае ли дали фитнесът е засегнат и дали все още работи? Отделно ако може мнения за него ще се радвам. И още един въпрос- фитнесът триа фитнес в Зорница до р-т Киши има ли доволни, смесено за мъже и жени ли е?

Здравей,

аз посещавам фитнес Селена от 3 години и не е засегнат от пожара, той се намира по диагонал на отсрещната кооперация, доволна съм има и инструкторки. bouquet

# 545
  • Бургас
Мадлена, мерсии, съвсем забравих, а всеки ден от там минавам...
Да ви попитам също за сладоледена торти. Гледам, че Делта вече не предлагат, може ли да се купи отнякъде, макар и с поръчка?

Algida имат сладоледени торти.

# 546
Супер, благодаря ти!

# 547
Къде има по-богат избор на раници Gabol ?

# 548
  • Burgas
Раници Габол купихме есента от една книжарничка ,която се намира в ж.к. Изгрев на гърба на бл.97-имаха доста добър избор.
Също и в книжарницата срещу стоматологията има,но съм забелязала ,че обикновено зареждат в началота на учебната година и после продават само каквото е останало

# 549
  • Бургас
Къде мога да намеря хубави детски дрехи в центъра, на добра цена ?

# 550
  • Бургас
Преди време някой похвали шивачките до спирката на Операта. До колкото разбрах са няколко, коя ще ми препоръчате за цялостна корекция на панталон? А може и друга да предложите, само да е в центъра и да е добра с панталоните  Peace
Да добавя, че от Р.Илчева на Поп Георги и от тази на Хаджи Димитър не съм доволна  Naughty

# 551
Там където е ТПК "Колективен труд" жената, която приема дрехите, ми взема мярка, а после предава дрехите на другите жени. Много неща вече съм носила, работят много качествено и бързо!

# 552
  • Бургас
Там където е ТПК "Колективен труд" жената, която приема дрехите, ми взема мярка, а после предава дрехите на другите жени. Много неща вече съм носила, работят много качествено и бързо!

А това къде е? Митра над парфюмерия Елитис ли?

# 553
 Naughty Малко над спирката на операта, между Тришър и булченските м-ни.
Скрит текст:
https://www.google.bg/maps/@42.494908,27.4699915,3a,75y,268.51h,91.76t/data=!3m6!1e1!3m4!1s4EvDLK4omv-g1MIXRcEVXg!2e0!7i13312!8i6656

# 554
  • Бургас
Къде има по-богат избор на раници Gabol ?
Аз купих от магазин Престиж в Славейков. На втория етаж има магазин за детски играчки, предлагат и раници.

Общи условия

Активация на акаунт