Къде в Бургас? (47)

• 76 572
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Трябва да купя подарък, но желанието на рожденника малко ме затруднява - арабски парфюм  newsm78 В Бургас продават ли някъде такива парфюми?

# 706
Скрит текст:
Знаете ли къде има сладолед без мляко?

Знам и е разкошен! ...

Благодаря. bouquet

# 707
Ще споделите ли (може и на ЛС) координати на майстори на кухни, от които сте доволни и работят на разумни цени?

# 708
Момичета има ли някъде да се продават от Одринските кори/но не българският им вариант/, оригинални.Прияло ни се е баница, но във връзка със събитията не планираме скоро да посетим Турция.

# 709
  • Пловдив
Момичета има ли някъде да се продават от Одринските кори/но не българският им вариант/, оригинални.Прияло ни се е баница, но във връзка със събитията не планираме скоро да посетим Турция.

До Симит сарай има малък магазин с турски хранителни стоки, там има кори за баница .Не са Одрински , но са си турски.

# 710
Благодаря Горгона bouquet
На коя улица беше Симит сарай newsm78

# 711
  • Пловдив
Благодаря Горгона bouquet
На коя улица беше Симит сарай newsm78

На Георги Кирков, на 30 метра от РПУ-то.

# 712
Горгона ,
Много ти благодаря bouquetДано да работят в събота, ще проверя непременно.

# 713
Ще споделите ли (може и на ЛС) координати на майстори на кухни, от които сте доволни и работят на разумни цени?

Евгени - 0888 474 430.

На мен ми направи кухнята + 2 малки гардеробчета в коридора. Скоро трябва да го викам и за холна секция... Най-евтино ми излезе от всички, които обиколих, и от качеството съм доволна. Не, че разбирам много, просто сравнявам с готова  мебел от айко, да кажем.

# 714
  • Бургас

Евгени - 0888 474 430.

На мен ми направи кухнята + 2 малки гардеробчета в коридора. Скоро трябва да го викам и за холна секция... Най-евтино ми излезе от всички, които обиколих, и от качеството съм доволна. Не, че разбирам много, просто сравнявам с готова  мебел от айко, да кажем.
И аз него му препоръчах на лични  Grinning
При оферта от други места за по 6-7 хиляди за кухня, той ми даде цена от 2500.

# 715
  • Бургас
През уикенда къде може да се отиде на плаж и да не е пренаселено? Миналата година бяхме редовни на Солниците, но сега е ад...

# 716
  • Бургас
трябва да купя 4бр. летни гуми, къде бихте препоръчали

# 717

Евгени - 0888 474 430.

На мен ми направи кухнята + 2 малки гардеробчета в коридора. Скоро трябва да го викам и за холна секция... Най-евтино ми излезе от всички, които обиколих, и от качеството съм доволна. Не, че разбирам много, просто сравнявам с готова  мебел от айко, да кажем.
Къде работи Евгени иможе ли някъде да се видят негови мебели,че ми предстои обзавеждане на хол и много се чудя при кого?Благодаря предварително

# 718
Преди с негов колега имаше фирма "Евиспа", аз съм ходила в цеха им срещу затвора някъде, но не съм виждала готови мебели (освен моите си де Grinning). Скоро обаче се раздели с колегата си и не питах къде се е преместил.
Съмнявам се да има нещо като мострена зала, както големите фирми.

# 719

Общи условия

Активация на акаунт