Къде в Бургас? (47)

• 76 577
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Знаете ли къде има сладолед без мляко?
Да използвам зададената тема, но да знаете къде има сладолед с мляко?

# 691
Да използвам зададената тема, но да знаете къде има сладолед с мляко?
Забавен си както винаги, но сериозно търся сладолед без млечен протеин, за алергично дете е.Wink

# 692
  • Пловдив
Направете сладолед от банан. Няма млечен протеин и е много вкусен. Може да комбинирате с други плодове и/или какао.  Peace

# 693
Търся магазини за мебели в центъра останаха ли въобще някакви?

# 694
Направете сладолед от банан. Няма млечен протеин и е много вкусен. Може да комбинирате с други плодове и/или какао.  Peace
Правим, но и' омръзна, от другите плодове нямаме голям избор, ограничаваме и фруктозата.
От сладоледите на "Конфети" има подходящи, но не се предлагат в Бургас.

# 695
  • Бургас
Къде има богат избор на матраци, но до имат в наличност, а не да се чака по 2-3 седмици.

# 696
Къде има богат избор на матраци, но до имат в наличност, а не да се чака по 2-3 седмици.
тук провери ли http://www.-spam097-/magazin/bourgas
може да харесате нещо , което го имат в наличност...

# 697
  • Бургас
Линкът не работи.

# 698
Къде в Бургас могат да ми облепят с карбоново фолио  колата ? в сервиз ли само ?

# 699
Къде в Бургас могат да ми облепят с карбоново фолио  колата ? в сервиз ли само ?
и в рекламна агенция могат.

# 700
и в рекламна агенция могат.
Така ли ? Знаете ли в коя и колко пари би струвало  newsm78 newsm78

# 701
Зависи от фолиото и площта. Би трябвало всяка рекламна агенция да го предлага, като услуга.

# 702
  • Бургас
Най-богат избор сякаш има в магазин Brava на бул. Демокрация срещу училище Васил Априлов в една нова кооперация. Магазинът е на два етажа и има доста изложени матраци. И обслужването е много добро,а и доставката е много бърза.

# 703

Знам и е разкошен! Редовно купувам с вкус на ягода. Виждала съм го също с вкус на малина и манго. Малината не ми допадна, а мангото не съм пробвала. Но ягодатааа е уникална! Продават го га Лидл и струва към 4лв. 500мл./390гр. е. Пише, че може да съдържа следи от мляко. Дано това не е проблем и сладоледът да ти хареса! ЕТО ГО Simple Smile

# 704
Е щом пише, че може да съдържа нещо си, обикновено се избягва от хората, които имат алергия към това нещо.

Общи условия

Активация на акаунт