В ЮНСКАТА група настава оживление, всяка мама се стяга за родилно отделение

• 64 098
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте момичета! Да се похваля и аз: на 18-ти (на датата на термина ) се роди нашият прекрасен син Боян - 3030 гр., 50 см. Всичко мина нормално и бързо.
Честито! Жив и здрав да е!  Praynig

# 601
Здравейте и от мен хубави новини! Днес се роди Владимир-3.650,53 см. В 9:45 Секцио със спинална упойка. Сутринта станах с контракции и бегом на болницата. Вс е наред с нас с бебчо. Даже го слагах да засуче, което се получи без проблем. Много ми е хубав и сладък. Честито и на другите мами :*

# 602
Ива, честито! Жив и здрав да е!

И аз да се похваля. Миналата седмица бяхме на преглед. Оказа се, че за 6 дни вкъщи младежът е качил 500 гр  Shocked САМО на кърма. Няма и помен от жълтеницата. За сега май няма колики, но предполагам, че и това ще дойде. Давам Био амика, но тази седмица беше на КОЛИЙФ. Всичко върви нормално. Кърмим се легнали, заради жегите. Поздрави на всички!   Hug

# 603

И аз да се похваля. Миналата седмица бяхме на преглед. Оказа се, че за 6 дни вкъщи младежът е качил 500 гр  Shocked САМО на кърма. Няма и помен от жълтеницата. За сега май няма колики, но предполагам, че и това ще дойде. Давам Био амика, но тази седмица беше на КОЛИЙФ. Всичко върви нормално. Кърмим се легнали, заради жегите. Поздрави на всички!   Hug

И ние днес взехме Колийф много ми ги похвалиха за колики само където са неудобни за даване. Вие доволни ли сте? И как даваш с кърмата? Аз изцеждам малко с помпата кърма и слагам 4капки и давам с шишето  после си го прехвърлям на гърдата. И така на всяко хранене..вие как действате Tired

# 604
  • Русе
Честито за новите бебета! Бързо възстановяване на майките им и много да се гушкат! Ние сме само на кърма също, но на преглед сме края на месеца, така че не знам колко и дали е наддала. Ама яде, пълни памперсите и спи, така че аз съм спокойна засега. А и като за второ дете го карам по-спокойно.

# 605
  • Сф
Станислава, давай с кърма в лъжичка, не е нужно шише. Днес взех Колиф, от утре ще ги пробвам

# 606
  • София
Първо: Честито на всички нови мами. Да са ви живи и здрави децата, много да ви радват и много да ги слушате. Simple Smile
Второ: Не ви завиждам като ви чета. То не е жълтеница, то не са колики. И трите ми деца не са карали жълтеница, нито са имали колики. Макар че с бебето не е късно.
Днес ставаме на 40 дни Simple Smile

# 607

И ние днес взехме Колийф много ми ги похвалиха за колики само където са неудобни за даване. Вие доволни ли сте? И как даваш с кърмата? Аз изцеждам малко с помпата кърма и слагам 4капки и давам с шишето  после си го прехвърлям на гърдата. И така на всяко хранене..вие как действате Tired
Аз до сега съм дала една опаковака Био амика(днес започнах втората) и една опаковка (7мл) Колийф. До сега не сме имали колики или поне аз не съм разбрала. Колийф ги капех в лъжичка и църках малко кърма и давам. После пак с кърма изплаквах лъжичката. Дефакто с две лъжички кърма съм го давала. Изобщо не съм чела листовката-само на кутията прочетох че по 4 капки се дават. Даже и както Био амиката съм ги давала директно.. 😳

# 608
Ох опитах с лъжичка ама не мога на ръка да си изстискам гърдата. Ние даваме Колийфа с Биогая. Незнам дали е възможно но съм почнала Колийфа от вчера следобед и бебчо спи като къпан . Ако имат толкова бърз ефект направо ще взимам с кашони от тях Joy
Няма вече постоянно пресвиване и къркорене на стомахчето а и по-лесно и бързо се оригва.  baby_neutral

# 609
  • Сф
Изцеди малко с помпата и от там сипи в лъжичката. Поне няма да цапаш шише.

# 610
Аз пък давам Инфакол- те са със капкомер и направо в устата.Биогайя направо в АМ-сутрин

# 611
От два дена при нас много се засилиха коликите, имам чувството , че вече нищо не и действа на малката  Sad
В тези жеги направо ми е убийствено цеденето с помпа , но и тя не иска да сучи Sad ... Утре сме на консултация да видим колко е качила  Flutter
Да ви попитам вие с какво си мажете операцията ? Имам контратубекс за белези , но мисля , че е още рано да се мажа с него.

# 612
АГ-то ми каза Цикатридина спрей

# 613
  • София
И аз да се отчета:
На 10.06. се роди дъщеря ми Кристина, (3110/50 см). Преносих 5 дни и ми направиха индукция, която завърши с операция. Бебка беше високо и не икаше да слиза . Важното е, че всичко мина добре. И двата вида раждания ми се видяха сравнително поносими, спрямо страха и параноята която ме гонеха.

Вече сме вкъщи и се мъчим в тия жеги. Кърмата ми тръгна като хората май чак сега. Опитвам се да мина от смесено хранене само на кърма. Или поне да давам АМ при нужда. Имаме си и колики ..... Абе програмата е пълна, но пък щастието е неописуемо!

Честито на всички нови мами, гушнали своите бебоци, а на останалите - леко раждане и повече спокойствие. Оказа се не толкова страшно.

# 614
  • България
Карина ,честита дъщеричка  bouquet
Да ви е жива и здрава Hug
И на мен ми похвалиха много Колийф.Пише че за да има ефект трябва да се разреди в мляко, не се дава директно! И се държи в хладилник.И при нас първия ден ефекта беше моментален.Не можех да повярвам.Днес обаче проплаква по малко.
Анелия, а вие като нямате колики защо му даваш? Някои бебета,просто нямат или мислиш че е ефект от капките.Аз докато не започнаха нищо не давах,надявах се да минем без, ама...

Общи условия

Активация на акаунт