В ЮНСКАТА група настава оживление, всяка мама се стяга за родилно отделение

• 64 098
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
А от кога горе долу започват коликите или е строго индивидуално? Ако има значение - предимно на АМ сме.
Моята бебка е на 15 дни и спи като пън непрекъснато. Много се надявам да ни се разминат.  Praynig

# 616
  • София
А от кога горе долу започват коликите или е строго индивидуално? Ако има значение - предимно на АМ сме.
Моята бебка е на 15 дни и спи като пън непрекъснато. Много се надявам да ни се разминат.  Praynig
При нас и тримата не са ми имали колики. Може да ви се размине. Иначе при всяко бебе е индивидуално.

# 617
  • София
Честито на всички нови мами, а на тези които са 2 в 1 - остана още малко.
Днес Марина стана на 40 дни. Simple Smile

# 618
Ние сме на 21 дни и май, май от днес или по-точно от снощи си имаме колики. Не плаче, но се свива и прави едни гримаси, все едно ужасно го боли, напъва се, ръмжи и често изплюва мляко, заради непрестанното притискане на коремчето ooooh! От вчера пак сме на Биоамика, надявам се да не се задълбочават нещата и с това да се разминем.. Peace

# 619
  • България
При нас почнаха на 17-тия

# 620
От два дена при нас много се засилиха коликите, имам чувството , че вече нищо не и действа на малката  Sad
В тези жеги направо ми е убийствено цеденето с помпа , но и тя не иска да сучи Sad ... Утре сме на консултация да видим колко е качила  Flutter
Да ви попитам вие с какво си мажете операцията ? Имам контратубекс за белези , но мисля , че е още рано да се мажа с него.

На мен още в родилното ми препоръчаха Оксикорт спрейче пръскам се от 7-мия ден от операцията и засега  ми дейсва добре.

# 621
  • България
Аз от няколко дни я мажа с мас,защото взе да се втвърдява и да опъва, та да омекоти малко.

# 622
Здравейте!
На 17 Юни се роди моето момиченце, 3160/49 см. Със секцио. Изключително съм доволна от д-р Карагьозов и целия екип на АГ Селена! Hug
Честито на всички юнски мами  bouquet

# 623
  • Русе
Здравейте! Честито за новите бебета! Много радост да ви носят! Я да питам на някое бебе да са се гърдите? Знам, че е от хормоните от мен, каката беше също така, педиатърката каза компреси с риванол, ама много боядисва, сума бодита съсипаха...Ако не правя нищо дали ще е проблем, топчета напипвам чак...

# 624
  • София
Честито на новите бебета. Да са здрави и много да ви радват. На мамите бързо възстановяване. bouquet
 За коликите с каката ползвах КОЛИЙФ КАПКИ, действаха и много добре. И с малкия мисля да заложа на тях.  Laughing
Да ви попитам ползвали ли сте колан за стягане след раждането, купих си и си го слагах от втория ден, днес е шести ден от раждането и на визитация ми казаха, че матката е почти прибрана. Като споменах, че използвам колан леко ме навикаха, щял да ми се отпусне повече корема, защото мускулите не се стягали по естествен път. Вашите лекари на какво мнение са били относно носенето на колан?

# 625
  • Сф
Cherymoya, kак даваш колийф? Голяма хамалогия с това разтваряне в кърма и после даването. Пише да не ае дават директно в гърлото.
Аз нося колан и съм доволна. Поприбра ми се коремът.

# 626
  • София
В около 3 супени лъжици кърма по 3 капки колийф, преди кърмене Simple Smile

# 627
Честито на новите бебета. Да са здрави и много да ви радват. На мамите бързо възстановяване. bouquet
 За коликите с каката ползвах КОЛИЙФ КАПКИ, действаха и много добре. И с малкия мисля да заложа на тях.  Laughing
Да ви попитам ползвали ли сте колан за стягане след раждането, купих си и си го слагах от втория ден, днес е шести ден от раждането и на визитация ми казаха, че матката е почти прибрана. Като споменах, че използвам колан леко ме навикаха, щял да ми се отпусне повече корема, защото мускулите не се стягали по естествен път. Вашите лекари на какво мнение са били относно носенето на колан?
моята матка се беше свила за 12 часа след раждането до големината на юмрук, без колани и т.н. Моята докторка е на същото мнение относно коланите и май има логика в думите им.

# 628
  • Сф
В около 3 супени лъжици кърма по 3 капки колийф, преди кърмене Simple Smile

И после с шише ли ги даваш?

# 629
Момичета давайте съвети,че вече съм се шашнала много! Караме вече 15-ти ден жълтеница. Бебчо е много сънлив едвам се будим за ядене. Днес бяхме на консултация и докторката каза,че е наддал само 250гр за тези две седмици но това било заради жълтеницата. Давам вода със захар (така миказа доки) за да премине по-бързо. Днес обаче се учудих като ме накара 2дни да го мина на сухо мляко тъй като в кърмата имало ензими,заради които жълтеницата минавала по-бавно. Еми давам днес всичко както мк е заръчала  имам кутия Фризолак и давам по60мл но не ги изпива идва му много и повръща.  Следобяд изпи 40мл после 30 а сега 20 и заспа и немога да го накарам да яде. Чувала съм ,че фризолака е гаден на вкус и много бебета не го понасят. До вчера като си го кърмих нямах проблеми с повръщане и тем подобни..мисля пак да си го почна и изобщо да не мъча детето и утре с това сухо мляко. Е все пак ще се обадя на лекарката но..не мисля да го тормозя повече. Какво ще ме посъветвате за тази пуста жълтеницa,н якоя от вас има ли с бебчо като нашите симптоми Sad

Общи условия

Активация на акаунт