ПЛЕВЕН 157

• 166 914
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 420
Бисерка, чак пък толкова да са заети...
Аз когато свирех, учител идваше в къщи.
Имам съвсем друго мнение за музикалното съсловието в града...и не е продиктувано нежеланието от чак такава заетост.

# 421
Казвам го, защото приятелка на дъщеря ми имаше голямо желание за пиано. Учителката изключи категорично варианта с уроци вкъщи. Детето ходеше при нея , но в последствие се отказа...

# 422
  • Pleven, Bulgaria
Да Ви попитам : знаете ли за колко време стават готови резултати от васерман ( искат ми за прием във ясла на малкия ) , и колко струва ? Simple Smile

# 423
Бисерка, не е проблем и да я водим, стига да е в разумно време.

# 424
# 425
# 426
Вероятно ще Ви бъде полезно.
Детето е в т.нар. сензитивен период,  който е важен за развитието му. От 1 до 3 години създаването на ред е фокусът на този период. Детето има нужда от стабилност и предвидим ритъм в ежедневието, поради ориентирането му в моделите на организация на света около него. От 2 до 5 години детето започва силно да се интересува от социалните взаимодействия и изучава правилата за поведение в група.

# 427
Момичета, спешно имаме нужда от кръв, кръвна група Б (-) отрицателна.Кръвната група е изключителна рядка и сме в безизходица.Много моля, ако Вие или някой Ваш приятел е с тази кръвна група и няма противопоказания за кръводаряване да се отзове.Моля пишете ми на ЛС за повече информация и за имената на нуждаещия се!Благодаря предварително!

# 428
Здравейте, моля за някакви впечатления от басейна зад полицията, не знам как се казва. Най-вече ме интересува температурата, чистотата и дълбочината на водата. Топло ли е, има ли сешоари, изисква ли се плувна шапка...За дете става дума.

# 429
В момента една от майките, която свири на цигулка заема длъжността на учител, временно, докато намерим, доста трудна работа се оказа, смятах, че за град с учителки колеж, ще има много млади ентусиазирани учители, ама нещо не им се занимава на хората.

За учител по пиано, ще питам една позната, преди е давала уроци.

# 430
   Препоръчайте ми добър доктор Ортодонт за възрастни, не за деца, в Плевен. Става дума за слагане на брекети на възрастен човек поради неправилна захапка.

Предварително благодаря на всички за оказаната помощ!

# 431
Аз ходих на консултация при Соня Стефанова, в бялата къща срещу гарата. Но немога да я сравня с друг лекар. За Давидова съм чувала негативни коментари. Сигурно има и други, но незнам.

# 432
  • Плевен
Здравейте Simple Smile....някой знае ли продават ли се някъде в Плевен,капсули за кафемашини ,,Тасимо,,?

# 433
Привет, дайте добър майстор не ел. уреди - имам счупен хладилник, микровеле и поточно бойлерче -   3 в 1 наведнъж Simple Smile

# 434
Аз ходих на консултация при Соня Стефанова, в бялата къща срещу гарата. Но немога да я сравня с друг лекар. За Давидова съм чувала негативни коментари. Сигурно има и други, но незнам.

Давидова ми съсипа зъбите и захапката навремето, така че стойте далече от нея...

Общи условия

Активация на акаунт