слушал съм какви ли не оправдания за това, че някой е с неднормено тегло ..
болни били, хормонален дисбаланс .. нам си кви още глупости ..
но .. да ви кажа .. от въздух не се пълнее .. то е комбинация ..
начин на живот плюс храна или метаболизъм , но никога не е едно ..
едното отключва друго трето пето .. но основното е храната .
редуцирайте яденето и ще редуцирате теглото, ако не става с леко редуциране, редуциратейте повече плавно и постепенно и ефект ще има .

При мен беше от стрес. И то до такава степен, че вече не могат да ми открият щитовидната жлеза. Самоунищожила се е. И въпреки това, не използвам заболяванията си за оправдание да плюскам. Точно това ме кара да съм по-внимателна.
Всеизвестно е, че има хора и от въздуха могат да напълнеят. Не буквално. Но не е и оправдание.
Бащиния ми род всички са огромни. А съм живяла с баба ми. Винаги е била огромна жена. И съм се изумявала при малките количества храна, които яде, как може да е толкова пълна.
Прекаляването с храна е психически проблем.
Иначе е вярно, че има разлика от организъм до организъм.
Някой усвояват храната много по добре и много по бързо от други.
Един организъм, който често бива стресиран, трупа запаси под формата на мазнини ,
друг се освобождава незабавно от мазнините и те така ..
Но ако не ядеш продължително време .. какъвто и организъм да имаш .. той започва да гори калориите, които са натрупани като резерв под формата на мазнини .. това води до редуциране на теглото .
Също така е важно да се каже, че за да се движи човек .. му е необходимо гориво .
Горивото с което човек се движи са калориите . Калориите са в мазнините, колкото повече се движи човек , толкова повече калории гори. Ако не яде, тоест ако не зарежда с гориво, гори от запасите ... тоест сланинките ..
Всичко друго е балалайки ... редуциране на папкането и умножаване на движението .. гарантират положителен резултат , дори да сте болни

Я си махни щитовидната жлеза и пробвай после да си манекенка

Това за въздуха не го написах буквално и го казах

Впрочем 15 дни съм поемала само течности. Не свалих грам. Така че не мерси, гладуването не е за мен. Плюс специално за моя случай е противопоказно. Все пак не си ми лекар, не ме познаваш

Не съм ти лекар и дори да съм .. ти пак си в позицията да избираш дали да направиш нещо или не .
Никой не ти е опрял пистолет на главата и да те заставя да изпълняваш някакви негови препоръки желания или прищявки .
Аз споделям опит като бивш активен състезател .
Свалял съм много килограми за отрицателно време и съм качвал много пак за отрицателно .
Имаш пълното право .. да нямаш вкус, както се казва