Професионални серии за коса - тема 106

• 79 591
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Аз му свикнах на аромата и даже започна да ми харесва що-годе Wink
Само пре-уоша мирише супер силно и е много натрапващ се.
Но аз не харесвам друг тип миризми- тип готварски- джинджифили, много лепкави и химични ванилии и прочие. От тях направо ми прилошава.
Ефектът обаче на тераписта е толкова силен, че преживявам аромата Simple Smile

Относно хидр. крем на Марокан- и на мен много ми накъдря косата, даже повече от този за къдрици.

# 586
На мен  не ми е толкова неприятна миризмата, харесва ми даже  Mr. Green Но примерно тази на Нутритермик едва изтрайвам Mr. Green

# 587
Денси, явно не съм обърнала внимание затова да не помня. Не че щях да се спра де  Mr. Green
Най-смешното беше, че на сутринта след като си бях измила косата, когато се събудих си помислих "леле какво мирише така?"  Joy И вече като се освестих разбрах, че не е от праните чаршафи, а от прясно опраната ми коса  Mr. Green

Но наистина ефектът е много добър. Не вярвам да свикна с аромата, но ще се наложи да го преглътна. Обичам косата ми да не мирише и да си усещам само парфюма.

# 588
Сети, вероятно си права  Hug
в момента виждам резултат от хидратиращите продукти, които ползвам, от протеиновите също, но подобна балансираща серия вероятно в момента не ми е нужна  Thinking

има ли продукт, който може да начупи една изправена от боядисване коса, която по принцип е била чуплива? без преса или сешоар? но и без фрийз-ефект?
коментирахте хидратиращия крем на Марокан - без него

# 589
Бубанка, Олаплекс  Heart Eyes

# 590
Аромата на Терапистите е много силен и траен.В началото много ми хареса,после ми дойде страшно натрапчив.Имала съм случаи в които чак ме е отблъсквал.Мисля,че просто е адски силен аромата и в това е проблема.

ВИВИ,за аватарите и аз се чудя същото  Thinking Къде изчезнаха  newsm78

# 591
Аватарите ви са в prikachi.com, който не работи от известно време.
Други места, на които могат да бъдат качени: http://postimage.org/ , http://www.snimka.bg/ , http://tinypic.com/

Фрея, благодаря!  bouquet

# 592
БУБАНКА,благодаря ти  bouquet

# 593
Бубка,  Hug

а нещо по-бюджетно от Олаплекс?  Whistling

# 594
  • Чукарландия
На мен не ми пречи мириса на ТерапистMr. Green Много по-важно ми е, че е страхотна серия и прави косата супер. Само дето пре-уош терапията е много неикономична. Peace

Никой ли не е пробвал Moroccan Oil Smoothing серията? Изглежда ще стрелям на сляпо и дано улуча... десетката! Joy

# 595
БУБАНКАААА,спаси ми любимия аватар  Hug bouquet Heart Eyes Златна си  bouquet

# 596
а нещо по-бюджетно от Олаплекс?  Whistling
При мен с хубава хидратация се подчертават повече чупките. И другото - като пропусна да сложа олио финиш, те малко ми поизправят, особено по-гъстите масла като марокан, наши...от млякото на Милкшейк съм си най-доволна. Peace

# 597
БУБАНКАААА,спаси ми любимия аватар  Hug bouquet Heart Eyes Златна си  bouquet

не съм аз, самоспаси го  Joy

Линда, благодаря за идеите!  bouquet

# 598
Днес си получих серията Терапист от feelunique, отне точно една седмица. На първо четене аромата ми допадна, сега съм намазана с пре уош-а. На опаковката пише да се стои 1-2 мин, ок ли е ако стоя малко повече?

# 599
Буб  Flutter Hug

Преди малко се измих с терапистите-пре уоша го държах 10мин,после измих с шампоана и сложих пак малко пре уош.Нали в бг описанието пише,че може и така да се ползва...След това нанесох на влажна коса 1/4 ампула Файбър форс на Шварцкопф.пр и термо спрея на Афоджий за къдрава коса.Понеже днес подстригах дължините с 3см,сега така се накъдрих  Crazy Получи се разкошно.Всъщност днес аромата на Терапистите не ме дразни  Laughing Дори много ми харесва  Party

Общи условия

Активация на акаунт