Аватарни игри 22

• 31 351
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • В Космоса
Честито на Карина, както и на Дар, Есме и Диди!  bouquet bouquet bouquet bouquet

Дарче, браво на теб, не случайно ти дадох приз за интересност! Heart Eyes Hug

# 166
Благодаря, Акаша!! bouquet

Кари, каквото искаш ще играем. Ти определяш правилата Peace

# 167
  • София
Карина, честита победа!  bouquet
Ти си шефът, ти определяш правилата.  Peace

Момичета, общият пост е готов за пускане, но не се вижда подписът на едната участничка или поне аз не го виждам. Ще я изчакам да си качи комбинацията с Прикачи и ви пускам да гадаете и да гласувате.  Hug

# 168
Сисе, цъкни върху иконката с десен бутон и отвори изображението в нов раздел. След това презареди страницата и картинката ще се покаже. после я качи в прикачито и го давай този пост, защото предвиждам, че е страшно интересен предвид екзотичния аватар Laughing

# 169
Честита победа, Кари! Поздравления за всички класирани!  bouquet

# 170
Дооообре, докато нагласяте следващия общ пост и щом нямате нищо против, да си кажа:

Новата тема е "Приказен герой/Приказна героиня"  Peace /в последствие за историята може да дооправя заглавието  Peace/

Ще е хубаво всеки да е с различен герой, и самият приказен герой да е като аватар, но ще оставя вие да си прецените  Peace Нямам търпение да видя какво ще сътворите  Party

Аз да си кажа, че като отявлена блондинка, при това с вече доста дълга коса  Embarassed, ще правя Рапунцел  Mr. Green

# 171
  • SF
Кариииииии Simple Smile Видя ли! Видя ли!!!!  Хайде да почерпиш сега!

Дар, Диди - за мене е привилегия да съм наредена сред вас! Мерси за приза!
Толкова много картинки и идеи имах за писмеността, накрая, за да не ме чакате, направих нещо в късни нощи и то взе, че се хареса. А мислех да пропусна заради играта с аватара.

Не виждам картинките ви. Нещо пак има проблеми.
Дар, опитвам по "твоя начин" с отварянето в нов раздел, но нямам връзка със сървъра?!!?+?!!?? Каквото и да значи това.

# 172
Хехе, мерси, Есмее, момичета  Hug

Аз не виждам и моята, и на повечето от вас комбинациите  Rolling Eyes Пак се бъгна нещо сайта  #Cussing out

# 173
Аз пък виждам всички Rolling Eyes

# 174
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
От телефона и аз виждам всички,но сега като седнах на компютъра повечето нямаме аватар и подпис Sad Сега да не би Прикачи да имат конфликт с БГ мама?  Confused
Кари,мисля,че новата тема е много интересна.Сега ще мисля коя приказна героиня ще съм  bouquet

# 175
  • София

Скрит текст:

Скрит текст:
green eyes
Esmee
Lady Brinne
Акаша
sise_to
Джина
VIP
LoVeLy Wife
bvlgari
Memento Mori
Захарчето
Дар
Tiffany Aching
Karina

# 176
  • В Космоса
Ааа, ужас! Повечето не ги виждам! #Cussing out

# 177
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Да,тъкмо стана интересно и почти нищо не се вижда.Какво ще правим  Cry

# 178
  • София
Има проблем и с Прикачи-то явно. Много ме е яд, но ще изчакаме да се оправят нещата. Моля не гласувайте все още.  Praynig

# 179
То няма и как да гласуваме - почти нищо не се вижда ...  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт