Аватарни игри 22

• 31 265
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Добре дошла,Ройс Hug И аз се радвам,че се увеличаваме.Ще творим още повече красоти bouquet

Кари,беше питала за Happy Mijj - аз също се притеснявах къде е и защо не пише.Затова я потърсих и видях,че тя продължава да пише във форума и всичко е наред Heart Eyes Просто явно е решила да не играе аватарните игри.

# 706
И аз я засичам в Литературния, сигурно няма време за тук Simple Smile

# 707
  • Вестерос
Джини, ако не е нахално да те помоля да не правиш на стихотворението на Дамянов, тъй като аз него споделих, както и едно друго. По другото ми ще пише Есме, а каза да не си ги сменяме. Ако обаче държиш да си си с него, аз съм пас тогава тази игра

# 708
Добър ден, момичета!

Rois, радвам се, че се връщаш в темата  Hug

Дар, то аз една победа имам, при това изстрадана и то точно на тема "Писменост"  Laughing Да ти пратя ли комбинацията си отново? Всъщност, какво питам, явно трябва  Peace

Кари,беше питала за Happy Mijj - аз също се притеснявах къде е и защо не пише.Затова я потърсих и видях,че тя продължава да пише във форума и всичко е наред Heart Eyes Просто явно е решила да не играе аватарните игри.
Жалко, защото твореше наистина красоти  Sad Дано да се завърне при нас  Peace

# 709
  • in Wonderland
От писменост чакам да ми пратят Джина и Карамелче. На другите ги имам ( без Лейдито, но тя каза, че не я пази).
В готовност съм да го публикувам в библиотеката  Peace

# 710
  • В Космоса
Ройс,  Hug

Дано успея нещо да сътворя днес по Петя Дубарова, че утре зачезваме пак май!

# 711
Джини, ако не е нахално да те помоля да не правиш на стихотворението на Дамянов, тъй като аз него споделих, както и едно друго. По другото ми ще пише Есме, а каза да не си ги сменяме. Ако обаче държиш да си си с него, аз съм пас тогава тази игра
Тифче, спокойно, няма да участвам с него. Със старата си комбинация даже май бях победител, така че няма да я ползвам пак Simple Smile

# 712
  • SF
 Здравей, Rоis! Много ми е приятно! Тебе те познавам от едно друго място, но нямам време и за двете и затова съм само тук при старите приятелки.

Момичетата са ти напомнили правилата, само добавям, че подписът трябва да е съставен от 4 отделни картинки, в които да ни разкажеш или предадеш стихотворението. Dее_Dee ни даде идея да се поздравим по този начин по повод 24 Май - подходящо за нас, защото ние сме артистите на bg-mamma. И така се роди идеята за следващата игра. Избираш си любимо стихотворение и ни го илюстрираш с 4 картинки, плюс аватар към тях, за да си стане комбинация "като хората" Simple Smile.

Момичета, аз нямам нищо против да се прави комбинация и по едно и също стихотворение. Интерпретациите ще са различни. За мене е интересно, когато има различен прочит на едно и също стихотворение. Просто исках предизвикателството да е по-силно и да си илюстрираме в картинки стихотворенията, които публикувахме в темата, без да подозираме, че ще ни се налага да го правим. Предимство имат невключилите се в идеята на Dее_Dee до токолкова, че  сега могат да си подберат подходящи за 4 картинки стихотворения. Но ние нямаме нищо против тази тяхна привилегия, нали!
Предимство имат и тези, които ни прочетоха повече от едно стихотворение, защото могат да си изберат. Аз имах повторение с Тифани и се разбрахме, че тя има избор да направи същото или това на Дамян Дамянов, а аз нямам избор и ще правя задължително "Прощално".
Искам Тифани да участва. Моля ви, договорете се така, че хем правилата (ми) да са спазени, хем да се радваме на комбинациите си. Sise_to даде такъв верен тон на играта!!!! И сега няма да давам за пример всяка следваща, за да не предрешавам класацията, но до момента всички сте перфектни!
Тиффани, моля те, играй с нас.

# 713
  • Вестерос
Есме, тя Джина е писала, че няма да играе с него, тъй като е играла вече, така че ще видя какво мога да направя тези дни

# 714
  • SF
Писали сме заедно. Аз дълго, тя кратко. Радвам се!!!!

# 715
  • Вестерос
 Hug Hug

# 716
  • В полите на Пирин планина
Ето моята комбинация за играта:

Скрит текст:
Синева

Ти отмина, ти отмина, ти отмина.
Сякаш сън, сякаш сън, сякаш дъжд,
сякаш пролет и есен, и зима...
Твойта сянка над младата ръж
се изви като кърпа синя.
Непрежалена тъжна шега
като яребица се заобажда.
И една ароматна тъга може
 лекичко да те възражда.
Аз се спрях, аз се спрях и затворих очи,
за да мога да те преживея.
А душата виновно, виновно мълчи
 само вятъра мина през нея.
Само вятърът, вятърът вейне едва,
 пиле някакво вън изписука.
Ах каква, ах каква синева, синева
сме забравили някога тука.
Синева, синева, синева.

Павел Матев

# 717
  • SF
Е, много ми е приятно....

# 718
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Ето моя прочит на произведението на Далчев -  "Къщата" :

Скрит текст:
Сам дяволът я сякаш дал под наем,
но неизвестно кой е наемателят.
Затворена е всякога вратата
а мракът спи и през деня във стаите.

Дъждът гризе мазилката и бяга
през счупените водостоци от олово
и като пот по челото на болен
по сивите стени избива влага.

И снощи (ти видя ли от прозореца?),
когато писна ненадеен вятър,
разтвори се, затвори се вратата,
завиха нощни кучета на двора

и черна сянка, дълга като копие,
разчупи се на каменните стълби
и аз видях, и аз познах там мъртвия,
когото преди девет дни заровиха.

Атанас Далчев

# 719
Ох, момичета, много се омотах. Вече изобщо не знам какво правя. Пощата ми е препълнена, комбинации и линкове навсякъде, 10 раздела съм отворила в браузъра и наистина се оплетох. Ще моля за помощ.

Вип, ако може да подготви общия пост от бала, както го беше направила. Аз ще й изпратя комбинациите, които вече съм получила.

Диди, да подготви този за писмеността.

Захарчето за "градинското парти"

Аз ще направя "вестници"

Кари да има готовност с "Приказен герой" , там се виждат, просто да изчака да поправим постовете до тук и после ще го публикува.

За по-лесно от игрите "Писменост", "Градиснко парти", "Вестници", съгласни ли сте да се пуснат само класиралите се комбинации?

Последна редакция: чт, 26 май 2016, 15:04 от ~Дар~

Общи условия

Активация на акаунт