Аватарни игри 22

• 31 287
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Добре, ще си помисля. Може и по песен с български текст, нали?  newsm78

# 631
  • В полите на Пирин планина
Честито на Есме и на подгласничките ѝ!  bouquet

Аз стихотворение не съм слагала, но освен да взема да сложа ... newsm78

Комбинацията ми за "писменост" я нямам на друго място и съм я затрила от компютъра ... ooooh!

# 632
  • SF
Добре, ще си помисля. Може и по песен с български текст, нали?  newsm78

Да - като "Тих бял Дунав". Simple Smile
Ха! Ето, някой може да направи кораби, реки, вода, природа..... Мммммм, че хубава тема!!! Ако никой не я реализира и аз спечеля отново, ще играете с "Река" Simple Smile

# 633
  • Вестерос
Хич не ме плаши река, имам една рибарска  Laughing Laughing

Имаме сделка за Прощално, мятай го  Hug

# 634
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Минавам набързо да честитя на победителката Есме и на подгласничките Карина,Карамел,Сисето,Дар и Акаша bouquet Бяхте страхотни!

Захарче,малкия е мноого сладичък. Hug

Тифани,дрешките ти с другите приказни герои страшно ми харесват,особено тази,с която си в момента!

Есме,новата тема е много интересна.Аз ще имам задача да интерпретирам "Къщата" от Далчев  значи Whistling

И да ви почерпя - днес имам рожден ден  bowuu
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 25 май 2016, 10:06 от ♥ LoVeLy Wife ♥

# 635
Ловли, честит рожден ден! Желая ти здраве, усмивки и любов!

# 636
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Благодаря ти, Дар ! Hug Hug

# 637
  • Вестерос
Ловли, честит рожден ден  Hug Желая ти здраве, късмет, много поводи за усмивки  bouquet

Благодаря ти за милите думи  Hug

# 638
мрън Tired

Скрит текст:
От това време много ме потиска. Все вали, вали...Много ми се скапва настроението. Станала съм тази сутрин, пуснала съм си една депресивна музика, същата като времето и съм на ръба да си срежа вените ooooh! Как пък не се наваля!? Скоро влиза юни, а още не съм си прибрала зимните дрехи. Иначе прогнозите за тази година са, че ще бъде най-горещата до сега. Гореща, гореща...колко да е гореща? Един юни, юли и август има да ни пече. Щото влезе ли септември и се започва същата Майска история -променливо, дъждове, ветрове.. Ми не ми стигат само 3 месеца лято! Искам повече, още и още слънце! Искам и пролет да има, а не от ботушите в сандалите. Май много искам Laughing

# 639
  • В Космоса
Ловли, да си жива и здрава! bouquet

Темата е супер! И на мен ми се беше прииграло пак на изобразяване на текст, хубаво, че Есме се сети да зададе и поводът беше тъкмо. Сега ще помисля за стихотворение, че нямах възможност вчера да го направя.

# 640
  • Вестерос
Дарче, при нас само днес вали, вчера беше идеално времето

# 641
Момичета, заех се отново да събирам комбинациите, за да оправим библиотеката, иначе се губи смисълът на съществуването й. Ще пусна един списък с победители, чиито комбинации са били в прикачито и не мога да ги възстановя. Ако все още пазят комбинациите си, ще помоля да ми ги изпратят :

име                         игра

Незито
- "Пролет", "Индия",

Туон - "Ако бях се родила царица" , "Традиционни носии/ обичаи по света" ' подписът на "Остров"

Сосче - подписът на "Холивуд"

Вип - "Мечтано пътуване"

Мементо - "Замъци" , "Светът на мъжете"

От играта "Вестници", ако може всикчи, които са взели участие да ми изпратят комбинациите си

Мери - "Илюстрации"

sise_to - "Дъга"

Последна редакция: ср, 25 май 2016, 12:33 от ~Дар~

# 642
  • София
Честит рожден ден ♥ LoVeLy Wife ♥  bouquet

Уффф, при нас вчера заваля точно като се събраха абитуриентите в парка. Много гадно ми стана Sad

# 643
Сосче - подписът на "Холивуд"

Идея си нямам какво трябвада пратя Confused

# 644
Ловли, здрава и щастлива бъди!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт