Аватарни игри 22

• 31 342
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • SF
4 в подписа.
Подпис от 4 отделни картинки.
В моя в момента има 5. В новата игра трябва да има 4.

Последна редакция: ср, 25 май 2016, 00:46 от Esmee

# 616
  • София
Есме, невероятно задание! Аз пуснах три стихотворения и, макар че Башева и Дамянов са по-лесни с тези произведения, ще илюстрирам "Вяра", заради Никола Вапцаров. Heart Eyes

Имаме ли срок? Че имам изпит в четвъртък и... Embarassed Embarassed

# 617
  • SF
Да, Тинче. Това е редовна игра и срокът е неделя вечерта. Може и понеделник сутринта.
Щом си пуснала 3, стихотворения, си имаш право на избор. Тези с по 1 нямат. Тези с нито едно, са добре дошли да се включат, но освен, че ще подбират картинки, ще изберат и произведение.

Играта ще си има и поетичното име "Поезия".

# 618
  • София
Да, Тинче. Това е редовна игра и срокът е неделя вечерта. Може и понеделник сутринта.
Щом си пуснала 3, стихотворения, си имаш право на избор. Тези с по 1 нямат. Тези с нито едно, са добре дошли да се включат, но освен, че ще подбират картинки, ще изберат и произведение.

Играта ще си има и поетичното име "Поезия".
Hug А, добре - имам време. Flutter

# 619
Много ми харесва задачата!  Heart Eyes

# 620
  • София
 Whistling

Честито Есме Wink

Поздравления и на останалите момичета Wink

Аз пак изпуснах това с стихотворенията  Sad Ще се помъча и там да направя нещо Wink Ама като се гледам каква съм безидейна май няма да се вместя newsm78

# 621
Esmee, поздравления за победата! bouquet bouquet bouquet  Hug Hug Hug
И много хубава нова тема! Heart Eyes

Чудесни бяхте всички в тази приказна игра!

# 622
  • in Wonderland
Сууупер, аз имам избор измежду 3 стихотворения  Laughing Laughing

Захарче, малкия юнак е много готин!  Heart Eyes

# 623
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Страхотна теме Есме  Heart Eyes Моето си мисля,че е лесно за реализиране  newsm78 Този път няма да съм от бързите,че нета нещо тук не ми е много добре и ще оставя като се приберем да я правя.Ако се прибера,че нещо мисля с малкия да си останем.
Благодаря Диди  Hug

# 624
  • Вестерос
Страхотна темааааааааааааа   Hug  Аз пуснах две- Прощално на Вапцаров и на Дамянов, но някой още пусна прощално, затова избирам на Дамянов  Laughing Ох много ме кефи темата, даже имам вече идея и 2 картинки

# 625
  • in Wonderland
Аз ще правя по последното, което пуснах- Стон на Яворов.  Heart Eyes

# 626
  • SF
Страхотна темааааааааааааа   Hug  Аз пуснах две- Прощално на Вапцаров и на Дамянов, но някой още пусна прощално, затова избирам на Дамянов  Laughing Ох много ме кефи темата, даже имам вече идея и 2 картинки

Тиффани, аз съм била. Изобщо не съм видяла, че ти си го пуснала, иначе не бих повтаряла - при толкова много българска поезия... Без да подозирам, че после ще го онагледявам, щях да ви издекламирам "Братчетата на Гаврош". Но сега моето собствено условие е да не си подменяме стихотворенията, ти си имаш картинки за Дамян Дамянов, така че..... Simple Smile Имаме ли сделка?

Благодаря на всички момичета, които ме поздравяват за "Дивите лебеди"! Мислете теми - следващите седмици сте вие! (без летни коктейли, ако може  Joy) И аз съм впечатлена от победата си. Много радостна ме направихте! bouquet

# 627
  • София
Esmee, честита победа!  bouquet Честито на всички на стълбичката, беше много красива игра!  Heart Eyes

Аз нямах време да споделям тук български стихотворения, но ми се участва в играта. Трябва да споделя стихотворението си първо тук и после да търся картинки ли?  newsm78

# 628
  • SF
Да. А може и едновременно, sise. Както ти е приятно. Това беше една идея на Dее_Dее по повод 24 Май и сега се превърна в тема на новата игра. Днес е 25-и, така че, ако днес ни покажеш твоето стихотворение, и днес се брои Simple Smile

# 629
  • София
Много интересна тема, Есме! Винаги имаш готини идеи, с които да ни изненадаш  Peace

Аз пуснах две стихотворения,но може би ще играя с "Две хубави очи". И "На прощаване" много ми харесва, но мисля, че с 4 картинки няма да мога да изобразя всички сюжети и теми, хванати в стихотворението, а само основната.

Общи условия

Активация на акаунт