Аватарни игри 22

• 31 343
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Честито на Есмее - повече от убедителна победа!  bouquet

Честито и на Сисето, Карамел, Дар и Акаша  Heart Eyes

Много благодаря и за гласовете за мен и за това, че сте ми отредили място на стълбичката  Hug  Hug Hug

# 601
Честито на победителите!  bouquet

Захарче, голямо сладурче си имаш!  Heart Eyes

# 602
  • В Космоса
Честито, Есме! bouquet

Честито и на другите момичета! bouquet

Благодаря за приза! Hug

# 603
Само да кажа, че ще изчакам първо Диди да качи резултатите от предната игра в аватарната библиотека и след това ще копирам от тази игра там, за да се запази хронологията  Peace

# 604
  • София
Честито на Есме за първото място  bouquet Hug
Както и на Карина, Сисето, Дар и Акаша  Hug bouquet

Сърдечно благодаря, че сте ме поставили на стълбичката  Hug Много се радвам, че комбинацията ви е харесала и че съм се справила добре.  Peace

# 605
Карамелче, наближава и твоята победа! Ще видиш! Heart Eyes Hug

Честито на Есме! Прекрасна беше и много оригинална! Браво и на всички останали! Благодаря, че и мен сте наредили сред първенците!

Сега чакаме много интересна тема! Някоя засукана може да ни измислиш, Есме! Laughing

Захарче, страхотен е малкия чаровник! Heart Eyes

# 606
  • В Космоса
Захарче, прекрасно момченце! Heart Eyes

# 607
  • София
Честито на Есме! Hug Честито и на всички от стълбичката - кажи-речи моята стълбичка. Whistling Grinning Hug

# 608
  • in Wonderland
Честито на Есме!!!
Чакам новата тема с нетърпение!

От играта писменост не съм получила комбинации, качени в сайт различен от имгур и прикачи, от: Карамел, Акаша, Джина, Лейди Брин, Тинчето и не мога да попълня библиотеката Peace

# 609
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Честита победа Есме  Hug Честито и на всички момичета на стълбичката  HugЧестито и на Акаша за приза. Hug

Благодаря ви за комплиментите за моето момче  Blush На Несебър са лодките Есме.Чудно време.Скъса се да плче когато го свалих от лодката.Може с часове да гледа морето и не му се тръгва.

# 610
  • Стара Загора
Честита победа на Есме ! bouquet bouquet
Честито и на Карина ,Сисето , Карамел, Дар и Акаша !  bouquet bouquet
Захарче , голямо сладурче е .  Hug

# 611
От играта писменост не съм получила комбинации, качени в сайт различен от имгур и прикачи, от: Карамел, Акаша, Джина, Лейди Брин, Тинчето и не мога да попълня библиотеката Peace
Peace

# 612
  • София
Peace
Съвсем изключих. Пратих току-що. Party Embarassed

Захарче, голям бонбон. Hug Вече по-добре ли сте?

# 613
  • SF
Лелеееее....  ooooh! ooooh! ooooh! Аз съм като този емотикон сега:  Shocked

БЛАГОДАРЯ!
Честито на моите подгласнички Кари, Sise_to, Caramell, Дар, Акаша! bouquet
 Аз съм без думи сега... Много дълго ги правих тези лебеди и през много концепции преминах. Радвам се, че са ви харесали. Аз много си харесах аватара. За мене е много важно, че точно с Елиза спечелих - лични красиви причини с любима приказка и любимо име.

А сега моето предизвикателство към вас е.... всяка от нас да направи комбинация, илюстрираща стихотворението, което ни написа тук, с 4, с точно четири картинки. Значи... комбинация от аватар и подпис, съставен от 4 картинки.

Тези момичета, които "рецитираха"  повече от едно стихотворение, могат да си изберат кое да илюстрират. А тези, които искат да се включат в играта, но не са имали време днес за българска поезия, избират стихотворение, копират ни го и си правят комбинацията до следващата неделя. Може да участват и с песен, написана по български текст.

Моля тези, които вече ни написаха любимите си стихотворения,  да не ги подменят с "по-удобни" за правене или с "по-любими". Творете, мислете, не се плашете от нищо, забавлявайте се... Но само спазвайте ограничението от 4 картинки. Simple Smile Ей така, за да е по-интересно. hahaha

# 614
4 картинки в подписа ли? Или общо с аватара? аватар+3 картинки в подписа? Харесва ми! Интересно е! Дано се справя! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт