"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 7

• 82 924
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Съчастник по принуда, аз Кръстева я възприемам като жертва на обстоятелствата и по-скоро като положителен или стремящ се към "разтоварване" персонаж.

# 166
И аз така. И смятам, че точно заради смяната се е пропила.

# 167
  • ES
Ммм, не е съвсем жертва, можела е да не замълчи и така да прикрие престъплението, но явно наистина много е обичала Иван. И за това пие, не заради чудата вина, а заради своята.

# 168
Не се знае какво е можела или не можела да каже, освен това, била е млада, не е имала кураж да се изока, не се знае дали са щели да й обърнат внимание, нейната срещу неговата дума и тънъ.
Пък и интригата е твърде плоска, опитват се да покажат Кръстева като точна и търсеща начин да изплюе камъчето, пиеща по някаква емоционална причина (може би нейната си загуба на дете)+ самотна май, вярвам им...
Странното е, че не се е разкарала нанякъде по-далече от Иванчо, но пък за филма трябва да е там, да си връткат приятелски шантажи. Peace

# 169
  • ES
Генадиев размени бебетата пред нея първо защото е знаел, че тя го е обичала и няма да го предаде и защото при изписване на бебе нали и педиатър се разписва, нужна му е била да оформи документално измамата. Имала е избор, как няма да ѝ обърнат внимание и дума срещу дума, ще се изследват бебетата, ДНК анализ ще се направи, кой на кого е. ´83-та е било не ´63-та. А Генадиев не е бил още нищо друго освен един гинеколог. Изборът ѝ да замълчи е бил изцяло личен избор, за това чувството за вина и тайната, която крие толкова години я кара да посяга към алкохола.
А това, че е алкохоличка е хем опасно, хем удобно за Генадиев: това, че ще се изтърве все някога и вероятността никой да не ѝ повярва

# 170
За какво изписване говориш??  Shocked

Бебетата не бяха разменени при изписване
Изобщо чисто документално хич и не му е трябвал педиатър на Генадиев. 
Не знам от къде го измисли това  Shocked
Спонтанно стана всичко...Кръстева му каза за проблема на сина му  и той просто размени бебетата в креватчетата им. Това е, така стана  Peace

# 171
  • Разпиляна във въображението

gery_to пише "при изписване", а не че тогава са разменени бебетата Peace

# 172
Аз не мисля, че Кръстева някога е била влюбена в Иван. Генадиева беше убедена в това и директно я попита очи в очи, за Кръстева това беше по-лесната лъжа и звучаща правдоподобно към момента.
Жената е изгубила собственото си дете, не е имала други деца, пред очите й шефа извърши престъпление и тя трябвя да живее със всичко това, достатъчно причини има да се пропие и без Иван.
Имам усещането, че го мрази, но никак не си обеснявам, че първа застана зад гърба му, когато неотдавна имаше лекарски протест по време на секцио Simple Smile

# 173
И аз не мисля, че го е обичала, а че просто излъга досадното преследващо Жени.  Rolling Eyes

# 174
  • Варна
Туй Жени да не ти е свекърва!
Уж со кротце, си благо, мрън, мрън, мяу, мяу, Иване, Иване, обаче страшен нервоизваждач!

# 175
  • София
Вече няколко пъти гледам промото за довечера, и забелязах, че в сцената между Кръстева и Генадиев, които са явно в кола, единия път професора е от дясно, а в следващия път на промото е в ляво  Laughing

# 176
  • Варна
Да, бе, как пък решихте, че го е обичала? Туй си беше чиста проба лъжа, за да се измъкне от неудобните въпроси на Женито...

# 177
Вече няколко пъти гледам промото за довечера, и забелязах, че в сцената между Кръстева и Генадиев, които са явно в кола, единия път професора е от дясно, а в следващия път на промото е в ляво  Laughing
Мислех, че полудявам ама явно не само аз го виждам  Laughing

# 178
  • София
Мислех, че полудявам ама явно не само аз го виждам  Laughing

Аз точно това не съм забелязала, но се зачудих на последния кадър - тя ли беше в неговата кола или той в нейната, защото Кръстева беше на шофьорското място, освен ако професорът не е с английска кола

# 179
  • София
Абе дайте го туй промо най-накрая!

Общи условия

Активация на акаунт