"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 7

• 82 049
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
Хареса ми сцената на Василев и спящата Биляна, добра игра на актьора.  bouquet

# 31
  • До морето
Добре де, никой ли не се подразни от сцената с Кръстева? Ще стоиш ти на студа да причакваш някого и накрая пак даде заден. Щом стои там и чака, зночи е решила да каже всичко сега и веднага. Разбирам Генадиева да я притиска и тя да й отговори така уклончиво -щастие, нещастие ама ти сама отиваш и тръгва с патос АЗ НЕ ТИ КАЗАХ ВСИЧКО, пък после тцък, тцък язък!
Колкото до Захариеви - този Пеци хептен залюхан го изкараха. Толкова ли не си познава жената- баш неговата Виолета на 50 ще разцъфти от щастие и ще нагъва толумби при една евентуална бременност, а нама да му каже нещо от рода на "Аз, ти,утре, аборт!!!" Тази жена е контрол фрик, как не му се стори съмнително поведението й?

# 32
  • Пловдив
Акълът на Пеци е другаде, съвсем не при жена му. Според мен наистина си пада по Стилянова, защо иначе ще тича като луд  да спира аборта. Много по-лесно за него би било да се направи на неразбрал и всичко да приключи бързо.

# 33
  • София
Пецката лудна тази серия - заваляха бременни върху него.  Mr. Green Линията на Захариеви е най-интересна. Другите са супер досадни, особено Иван и Жени .

# 34
Добре, де! Понеже няколко пъти тук се споменава, че в 33 серия ще гледаме развръзка, от къде имате тази информация?  Rolling Eyes

# 35
В някакво си интервю, по време на снимките на 33 серия, актьорите казали,ч е все още не се знаело а сменените бебета. То вече коя серия навъртяхме, не я ли стигнахме 33?

# 36
Добре, де! Понеже няколко пъти тук се споменава, че в 33 серия ще гледаме развръзка, от къде имате тази информация?  Rolling Eyes
Счупен телефон.
За стосеремсеидевети път: В едно интервю преди време двамата Алексиеви казаха, че са заснели до 33-та серия към онзи момент и все още не се знаело, че Сашо е син на Иван. Никой не е обещал развръзка в 33-та серия. Мисля, че това инфо трябва се закове на стр. 1, хаха. Joy

# 37
Аха! Ами не съм гледала интерюто и темата не успявам да следа редовно. Моля, не ми се карайте! Peace

# 38
Добре де, никой ли не се подразни от сцената с Кръстева? Ще стоиш ти на студа да причакваш някого и накрая пак даде заден. Щом стои там и чака, зночи е решила да каже всичко сега и веднага. Разбирам Генадиева да я притиска и тя да й отговори така уклончиво -щастие, нещастие ама ти сама отиваш и тръгва с патос АЗ НЕ ТИ КАЗАХ ВСИЧКО, пък после тцък, тцък язък!

Да, аз се подразних! Преди малко го приключих, че го паузирах от време на време. Направо ми идеше да и фрасна един. Ще си правя аз зор да вися и да чакам, че да разкрия тайна, накрая ще измъмря няква тъпотия под сурдинка, дето всеки ще си я тълкува както му падне. Голяма тайан съм разкрила, няма що.
Днеска сичките ме дразнят  hahaha

# 39
Целта на Кръстева не беше да разкрие всичко на Жени. Ако е искала, до сега да го е направила сто пъти. Просто искаше да сплаши Иван по този начин, за да не я уволни.

# 40
  • Пловдив
Сцената в операционната с бременната,много ми хареса Peace Само Бубето да не се величае толкоз...особено като се понапиха,и тва не го изигра кат хората ooooh!,как се Фалеше сама  Mr. Green

# 41
Аз се чудя дали Галчето наистина обича Захариев или й хареса да я "бута" в работата,да й подарява коли и да й плаща разходите?  newsm78 Иначе тя ми е най-симпатична като визия,а и играта й не е лоша.

# 42
Дали съм разбрала правилно, не знам, но имам спомен, че първи сезон щял да бъде 48 серии? Някой знае ли нещо по въпроса?
А си знаехме, че Катя нищо нема да каже на Жени, ама надеждата крепи човека. Mr. Green И познахме, бе, пак познахме, че Камбуров с някой-друг афоризъм ще накара Сашето да "следва сърцето си" . Mr. Green Ам' така де, няма да мине много и пак ще се съберат с Билето (нали мама ѝ казваше Биле).

# 43
до първи сезон е 48 епизода

# 44
до първи сезон е 48 епизода

Да не си от продукцията? Даваш за втори път вътрешна информация. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт