"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 7

• 82 058
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
в 33 епизод се събират

# 16
  • Там,където се събуждам щастлива.
Добре че сте вие да схващам как върви действието, нещо напоследък не сварвам да гледам.  bouquet

Joy Joy Joy а аз уж гледам,ама от тук разбирам подробностите и детайлите...

С някои въпроси направо ме застрелвате. Филма ли не гледате или наистина не разбирате?

# 17
Много прибързаха с бременността на Стилянова...брех...кога спаха заедно,кога стана...
При гинеколозите така става Mr. Green

# 18
  • Пловдив
Много прибързаха с бременността на Стилянова...брех...кога спаха заедно,кога стана...
м дааа...от въздуха фащат hahaha

# 19
Joy

# 20
И жените, и любовниците им хващат от кихане само Wink Как не прегледа жена си, забременяла от раз на 55години. Чудя му се на доцента

# 21
  • гр.Пловдив
ееййй така, завеждащ АГ и специализант АГ, знаейки учебниците дума по дума правейки секс веднъж, дваж и бебето е готово.

# 22
ееййй така, завеждащ АГ и специализант АГ, знаейки учебниците дума по дума правейки секс веднъж, дваж и бебето е готово.

Като на филм, какво толкова се чудите.

# 23
Oф, сега си го пуснах и таз коза жени почна да ме дразни още в първата сцена. Кво нахълтва в чужда къща, пък после "Ох, Иване!". Бааа. ooooh! Дано не стана такава смотана майка след трийсетина години и да се вълнувам за такива тъпотии  Blush

# 24

Като на филм, какво толкова се чудите.
Филм,филм,ама да вземат да го патентоват Mr. Green.Или най-малкото да опишат стъпка по стъпка как става( в Кредоуеб разбира се Mr. Green )

# 25
  • Пловдив
Oф, сега си го пуснах и таз коза жени почна да ме дразни още в първата сцена. Кво нахълтва в чужда къща, пък после "Ох, Иване!". Бааа. ooooh! Дано не стана такава смотана майка след трийсетина години и да се вълнувам за такива тъпотии  Blush

м дааа...па ръка чак му целува Mr. Green
И как не я сресаха веднъж тая Жени  Thinking все чорлава ходи.

# 26
И аз не разбрах Наталия и Сашо защо пак си тръгнаха заедно  Thinking

# 27
  • София
Oф, сега си го пуснах и таз коза жени почна да ме дразни още в първата сцена. Кво нахълтва в чужда къща, пък после "Ох, Иване!". Бааа. ooooh! Дано не стана такава смотана майка след трийсетина години и да се вълнувам за такива тъпотии  Blush

м дааа...па ръка чак му целува Mr. Green
И как не я сресаха веднъж тая Жени  Thinking все чорлава ходи.

Образът й е все едно само вкъщи стои и е живяла в изолация от целия свят 33 години,само с детето и Иваааанееее.Наивна,простодушна,домакиня,ама хич не е правдоподобно.
За Виолета също не е истина просто-ей така от два пъти секс на 50 години забременя таз жена и мъжът й никаква реакция...
Иначе и аз се развълнувах когато Пеци успя да спре аборта на Стилянова,ама нали тук сме си все майки,хихихи.

# 28
 Peace Как бързо  навъртаме темите ! Явно филмчето ни е голям дразнител и чакаме  да се случи  нещо смислено  Joy
Не е толкова странно  жена  като Захариева /на тази възраст/  да забременее , не познавате ли  хора , които са  "изтърсачета" - когато майките им са мислели ,че вече няма  опасност , защото  им е започнала "нежната" възраст  , а то ... stork-boy stork-girl
По-странното е ,че Пеци  не пожела да направят изследвания , а само я гледа  с отвращение  как се глези  и уж се тъпче с храна .
Г-ца Билянка  вече  започва да ме дразни с рецитациите си , една сцена  не направи  естествено , а минаха  толкова много серии . Генадиева също преекспонира с това  - Иване , Иване ...
По-важното е ,че  Биби беше будна , когато  Сашко  я целуна .Сега ще започнат размисли  и терзания .

# 29
Аз пък смятам, че Стилянова трябваше да си направи аборт. Какво има тя - една специализация и една харизана кола. Захариев се държи като типичен коцкар, който не иска да се пусне от полата на жена си. Ще страда младата докторица. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт