"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 7

• 82 113
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
На мен пък ми е чудно защо въобще плаща квартира? Тази болница предлага отлични хотелски условия. Не остана някой, който да не е живял в нея. hahaha

# 616
На мен ми е малко странно Сашето - коремен хирург да живее на квартира, мизерна, при това поделяйки си я със санитар. Айде, да няма собствено жилище, мога да приема. Все пак идва от друг град. Но да не може да си позволи самостоятелно такова, пък било и под наем...
Че иначе как ще се сближи с Миро, а? А за горкия хазаин, който се гръмна с патрони за глиган, нищичко не казаха повече, аман от неуредици.
А Одата на Бона няма да е зле да я сложат в началото на някой значим епизод (този, в който ще се разбере за размяната), направена на песен с мелодията на "Петко льо, капитанине" . Може да я изпълнява Васил Михайлов, в краен случай - Стоян Алексиев. Но Васил Михайлов е за предпочитане, ей така, нищо че не участва в сериала, засега.  tooth

# 617
  • Разпиляна във въображението
Ооо, забравихме нещо, някой се съмняваше, че Калин "ще бъде" героят, спасил Биляна. Е, то беше ясно, че така ще бъде. И Сашето ще замълчи, то е ясно. tooth

Аз, аз се съмнявах. Ами то няма логика бе. Линейката тръгна от тяхната болница. Всички са такива клюкари, а един не каза, че е пристигнала след сигнал от Сашо. Ама тъпо.

12 часа изписаха и някой не е догледал. Чудех се тази как се възстанови, каква е свежарка. Полицията хич не я дадоха, а много пари изпаднаха, освен! Биляна е била в делириум и не помни пачките.

Да не споменавам лигавата работа между Женя и Иван.

Не споменаха Гра.... нещо си там, онзи медицинския сайт. Направо се изненадах, че майката на катастрофиралия не провери някакво инфо там.

Родилката/продаденото бебе - как да не знае коя е Захариева и че работи в болницата newsm78

# 618
Това с екипите сценаристи ме разби от смях  Sunglasses

# 619
Направо да се закове и то в началото.

# 620
  • Варна
Поради непослушно бебе, изпуснах снощния епизод. Щях да го гледам по-късно, но така и не се случи.
И сядам да гледам днес - нищо не разбирам, много динамични събития ще да са били Rolling Eyes

# 621
К'во да ти кажа? 12 часа са дълъг период. Доста неща могат да се случат Mr. Green

# 622
Бе докторите младите не са фрашкани с пари, всъщност, но пък имат за прилична самостоятелна квартира, ич да не е. Ама Сашо нали беше разорен като дойде в София, та така... наложи се да наеме тази. А с хазяина му кво стана?
Мале, ако ме вземат сценаристка, мога да основоположа нов сериален жанр, в рима. Обещавам, че няма да се меся на ексцентричния пространствено-времеви континуум, ако трябва деца ще се раждат и след 9 часова бременност, важното е интригата да върви.

# 623
  • Варна
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ще взема да го изгледам тоя епизод все пак, да си подредя логически нишката Grinning

# 624
К'во да ти кажа? 12 часа са дълъг период. Доста неща могат да се случат Mr. Green
И в изолатора беше. Сигурно е стояла там десетина минути, колкото да мине Сашко да я нацелува, а тя да не разбере.

# 625
  • Варна
Кажете поне Биляна автентична ли беше в ролята на болна? Убеди ли ви, че не й е добре?

# 626
Биляна наистина успешно ме убеждава в безразличието си към живота, апатичността и носенето по течението.

# 627
Сега ме мъчи един въпрос - от какво е била болна Биляна, та се оправи за 12 часа.  Mr. Green

# 628
Няма да се учудя, ако накрая излезе, че Виолета наистина е бременна без самата тя да знае. Представям си физиономията й.  Mr. Green Буковска играе ролята си перфектно. Истинска кучка. Още от самото начало обаче не мога да я възприема като майка на Билянка. Разликата във възрастта им е само 13 години и е видима.

# 629
Няма да се учудя, ако накрая излезе, че Виолета наистина е бременна без самата тя да знае. Представям си физиономията й.  Mr. Green
Това и било забележително попадение на сценаристите. Flowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт