Как живёт Болгария (Познавательное ТВ, Пламен Пасков)

• 22 664
  • 166
  •   1
Отговори
# 120

И все пак, някой гледа ли клипа от първи пост?

Там е работата, че май никой. Мен ме мързи и чакам някой да го преразкаже.

# 121
Открих го, ама леко скучно ми се струва. Всъщност е интервю в студио със следното съдържание:
Содержание:
0:00:15 - как Болгарию вводили в НАТО, уничтожая её армию
0:05:28 - как Болгарию вводили в Евросоюз
0:07:03 - как Евросоюз уничтожает экономику входящих в него стран
0:15:21 - что такое западная демократия
0:19:09 - как уничтожают болгар
0:24:42 - какая власть управляет Болгарией?
0:30:02 - кто владеет болгарскими СМИ?
0:31:13 - система управления Болгарией из посольства США
0:33:40 - что такое болгарские правители, элита и олигархи
0:35:47 - одинаковая система порабощения действует в разных странах
0:38:34 - мировая система СМРАД
0:40:26 - биомасса для глобализации
0:43:43 - двойные стандарты Евросоюза: для развитых и недоразвитых
0:49:45 - власть воров и предателей - колониальная система управления
0:46:00 - демографический пылесос
0:56:54 - как освобождаться от мировой империи

# 122
  Аха, мерси, ясно. За злия Евросъюз.

Не знам, аз виждам голяма разлика от преди. Путин ли им проми мозъците, какво стана не знам. Пак ги прихвана  - ние, те, предатели, една шеста част от сушата...
  Аз се махнах от всичките си руски форуми,  в един, ние сме, разбираш ли 90 процента женки, много ясно, той фен клуб на един актьор, какви да са, жени и домакини, и ще се поздравяваме с присъединяването на Крим, като некви германци с аншлуса... И по другите форуми пак така беше, и тук там някой глас на разума или клет украинец да се обади, да му обяснят, че е руснак.
 А пък при атентата в Шарли Ебдо, то такова злорадство сигурно не е имало и в централата на Идил. Теории на конспирацията, то се сравняваха кървави пръски, инсценирано било...
 А си казал нещо минимално против Путин, даже не против, ами шега, нещо, а са те засипали с клишета. Жалко, щото имаше много интересни дискусии, свестни хора и книги ми пращаха,  линкове...

Последна редакция: пн, 16 май 2016, 20:09 от Iris04

# 123
  • The QC to be!!!
В първите 30-ина минути той говори за разпада на производствената сфера, за това как средностатистическия Иван и баба Пенка не са искали нито НАТО, нито ЕС, и как продажните бг. политици са игнорирали желанието на хората; как са подарили бг. предприятия на чуждестранни изкупвачи само за да бъдат затворени защото са били конкуренти на тези изкупвачи. Общо взето, нищо което не се знае, но е синтезирано. След това не слушах, но ще го изслушам и другото някой ден. А сетих се, имаше нещо за това, че демокрацията в бг. не влиза в която и да е дефиниция за демокрация, нито от миналите векове, нито от сегашните демократични държави в световен мащаб. Говори и за семейството като единица на обществото и промяната на семейството, раждаемост, разводи, и засегна църквата, сектите, информационните източници как промениха хората.

Не мисля, че е добра идея да се сливат 2те теми.

Последна редакция: пн, 16 май 2016, 12:16 от Baby*

# 124
Контрабългарин на руска служба. Това ми каза гуглето за Пламен Пасков.  И ако обича, да говори от собственото си комунистическо име, не от името на българите. Да си гледа рускинята там и да не се занимава с нас.

# 125

Няма нищо чудно в това, че Атака и БСП са против електронното гласуване, защото в чужбина няма кой да гласува за тях. В РУСИЯ ЖИВЕЯТ ЕДВА 0,5% ОТ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ В ЧУЖБИНА! Въпреки „дълбоките традиции и общи корени“, които ни „свързват“.
Темата беше започната с руската пропаганда.

Ей това и мен ме озадачава  newsm78 В темата за Русия няма нито един българин-русофил, който да живее в Русия, затова пък половината живеят кой в Германия, кой в Италия, кой в Чехия  Shocked На логичния въпрос "защо не живеят в Русия, като е толкова хубаво?" отговарят "моя си работа", което очевидно не отговаря на въпроса  Grinning  Една рускиня (Pollux) обясни колко било сложно да живееш в Русия, обаче аз ги зарадвах с информацията, че от 2016 Путин е улеснил много вземането на руски паспорт - само подаваш молба и минаваш събеседване. Понеже много хубаво обясняват колко обичат Русия, съм сигурна в успеха им на събеседването. Ама никой не коментира, желаещи няма  - и аз не знам защо  Confused,

Оф, забравих Испания  Peace Mr. Green  Това е някакъв синдром  #Crazy
Браво  bouquet  Но няма нищо случайно на този свят. Виж класацията на държавите по качеството на живота. Още помня какво каза на лекция преподавателят ми по стопанска история: "Докато на Запад смисълът на човешкото съществуване е хората да си подобряват живота, в Русия отдавна са тръгнали в съвсем друга посока - там търсят самия смисъл на живота"

# 126
  • София - Рим и обратно
Още помня какво каза на лекция преподавателят ми по стопанска история: "Докато на Запад смисълът на човешкото съществуване е хората да си подобряват живота, в Русия отдавна са тръгнали в съвсем друга посока - там търсят самия смисъл на живота"
Ами да - една идея по-високо е да търсиш смисъла на живота. Макар че, явно искаше да го обърнеш в друга  посока Twisted Evil.

# 127
В първите 30-ина минути той говори за разпада на производствената сфера, за това как средностатистическия Иван и баба Пенка не са искали нито НАТО, нито ЕС, и как продажните бг. политици са игнорирали желанието на хората; как са подарили бг. предприятия на чуждестранни изкупвачи само за да бъдат затворени защото са били конкуренти на тези изкупвачи. Общо взето, нищо което не се знае, но е синтезирано. След това не слушах, но ще го изслушам и другото някой ден. А сетих се, имаше нещо за това, че демокрацията в бг. не влиза в която и да е дефиниция за демокрация, нито от миналите векове, нито от сегашните демократични държави в световен мащаб. Говори и за семейството като единица на обществото и промяната на семейството, раждаемост, разводи, и засегна църквата, сектите, информационните източници как промениха хората.

Доста правдиво е обрисувана действителността у нас в този филм. За съжаление. Който има очи да види, да помисли(ако има с какво).

# 128
  • инфантилно и разглезено хлапе
я, обърни телефончето и виж къде е произведено, откъде му е процесора (от Южна или от Северна Корея? Laughing) ако караш кола - тя каква е, ако имаш телевизор - той откъде е? Ако ходиш на почивка - къде ходиш? В Одеса ли?  Mr. Green  
Метнат чат-пат в нета 3Д на някакъв неосъществим прототип - я, трамвай, кола и пр. и веднага русофилите се подмокрят и два месеца пускат лиги - колко е велик и непобедим Путин и икономиката му ... тц-тц   ooooh! Ама нещо за серийно производство, продажби, пазари? newsm78 Това е икономика, а да сондираш, копаш и продаваш ресурси - не е, щото все някога ще свърши, а и не създаваш и произвеждаш нищо - имаш технологии на ниво добив и си дотам.  С тази тяхната "икономика" за чий са им Армани, Верзаче и Долче? Thinking  Айде, навличайте рубашките и брезовите цървули и като ви са толкова мили - ходом марш на Матушката  в ...  
Естествено, че Русия е в топ 10 на най-големите световни икономики. Защо този факт толкова изнервя и нервира русофобите?  Joy

http://www.investopedia.com/articles/investing/022415/worlds-top-10-economies.asp

Мисля, че българите повече трябва да се притесняват за цървули и рубашки, защото както са я подкарали българските политици натам вървят нещата. Дългът нараства с ударни темпове, енергетиката е буквално в чужди ръце, принудени сме да купуваме ток на десеторни цени заради централите на американските братушки, селското стопанство е почти унищожено, като изключим зърнопроизводството, индустрия и високи технологии в България - йок, първи сме по добив на мед и злато, но от това нищо не печелим, защото подарихме на безценица ресурсите си на западни компании, които ни подхвърлят само трохи, колкото да не умрем от глад .

Тъжна новина: България е първенец по добив на злато в Европа

България е първенец по добив на злато и мед в Европа

Продължавайте да се радвате колко богатеят западните държави на наш гръб.

Последна редакция: пн, 16 май 2016, 14:10 от BlueIce

# 129

Доста правдиво е обрисувана действителността у нас в този филм. За съжаление. Който има очи да види, да помисли(ако има с какво).

Моля, някой най после да сложи този проклет линк със филма, че да има смисъл да се обсъжда ...а сега какво се получава ...някой е напускал по минутки някакви фразички - друг си разтяга локуми за пропаганди ...

# 130
Още помня какво каза на лекция преподавателят ми по стопанска история: "Докато на Запад смисълът на човешкото съществуване е хората да си подобряват живота, в Русия отдавна са тръгнали в съвсем друга посока - там търсят самия смисъл на живота"
Ами да - една идея по-високо е да търсиш смисъла на живота. Макар че, явно искаше да го обърнеш в друга  посока Twisted Evil.
Може би имаш предвид, че руснаците са известни с пословичното си пиене  Party

# 131
Скрит текст:

Няма нищо чудно в това, че Атака и БСП са против електронното гласуване, защото в чужбина няма кой да гласува за тях. В РУСИЯ ЖИВЕЯТ ЕДВА 0,5% ОТ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ В ЧУЖБИНА! Въпреки „дълбоките традиции и общи корени“, които ни „свързват“.
Темата беше започната с руската пропаганда.

Ей това и мен ме озадачава  newsm78 В темата за Русия няма нито един българин-русофил, който да живее в Русия, затова пък половината живеят кой в Германия, кой в Италия, кой в Чехия  Shocked На логичния въпрос "защо не живеят в Русия, като е толкова хубаво?" отговарят "моя си работа", което очевидно не отговаря на въпроса  Grinning  Една рускиня (Pollux) обясни колко било сложно да живееш в Русия, обаче аз ги зарадвах с информацията, че от 2016 Путин е улеснил много вземането на руски паспорт - само подаваш молба и минаваш събеседване. Понеже много хубаво обясняват колко обичат Русия, съм сигурна в успеха им на събеседването. Ама никой не коментира, желаещи няма  - и аз не знам защо  Confused,

Оф, забравих Испания  Peace Mr. Green  Това е някакъв синдром  #Crazy
Браво  bouquet  Но няма нищо случайно на този свят. Виж класацията на държавите по качеството на живота. Още помня какво каза на лекция преподавателят ми по стопанска история: "Докато на Запад смисълът на човешкото съществуване е хората да си подобряват живота, в Русия отдавна са тръгнали в съвсем друга посока - там търсят самия смисъл на живота"
Знаеш ли още вицове, че този си го биваше много?  Mr. Green
"В Руската федерация биват регистрирани с около 30% повече престъпни прояви, отколкото у нас. Руснаците се страхуват да се разхождат сами нощем по улиците с 59% по-често, отколкото българите.
Изнасилванията на всеки 1000 души в северната страна са с 61% повече. А убийствата на глава от населението там се случват 6 пъти по-често, отколкото в България.
Нападенията с цел грабеж се случват цели 7 пъти по-често, отколкото у нас.
Употребата на наркотични вещества е с 40 процента по-популярна сред руснаците, отколкото сред българите.
Вероятността човек да не доживее до 60-годишна възраст е с 60% по-голяма в Русия, отколкото в България. Тук 18.8% от населението не доживява тази възраст, докато там процентът е 30,1.
Източници на статистическите данни: Nation Master; The World Bank Statistics.
Между 1993 г. и 2010 г, населението на страната е намаляло заради високата смъртност и емиграцията с близо 7 милиона души. Според доклад на ООН, то вероятно ще се стопи през 2050 г. до 100 млн. души, от 140 млн. сега."

Цитат
Газпром генерира една десета от руския брутен вътрешен продукт и една пета от всички бюджетни приходи..
 Толкова за мощната икономика ... искате ли и валутен конвертор да си припомните  курса на рублата?  Wink

А селското ни стопанство е  бастисано още с колективизацията - защото средностатистическия  Иван (защо пък точно Иван, а не Георги?)  и Пенка не ги попитаха, когато ни анексираха през 44-та  и после  им прибраха  имотите  и ги превърнаха в колхозници ...  питаха ли? Confused  Мне - прекъснаха пъпната връв на българина със земята му и точно те унищожиха  селското ни  стопанство – та  още  дълго ще  ни нагарчат турските домати.   Сега народопсихологията  е променена  и всички сме граждани  „никой вече не мож‘ мъ  върна на село“  ...  и  то  да беше само това. 

Последна редакция: пн, 16 май 2016, 13:58 от Banshee

# 132
На глава от населението, носителите на вируса на СПИН в Русия са 11 ПЪТИ ПОВЕЧЕ, отколкото в България. Освен това, убийствата при ПТП в Русия са 3 ПЪТИ повече, отколкото в България (на 100 хил. регистрирани превозни средства).

# 133
  • The QC to be!!!
...
Моля, някой най после да сложи този проклет линк със филма, че да има смисъл да се обсъжда ...а сега какво се получава ...някой е напускал по минутки някакви фразички - друг си разтяга локуми за пропаганди ...
А не може ли да го потърсите ютюб сами?  newsm78 Името му е точно същото както заглавието на темата.

# 134
Въпросът е и принципен ...погледни колко линка, какво чудо залива темата-само не и основния линк
станал повод за темата.

Общи условия

Активация на акаунт