Лидл 84 Няма отърване от стикита

• 122 988
  • 760
  •   1
Отговори
# 420
  • София
В Студентски град беше пълно с одеяла за пикник преди празниците. Не вярвам да са ги изкупили баш по 24 май. Wink

# 421
Може да е имало някаква масовка и всички да са хукнали днес на пикник Grinning

# 422
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Мнения за уредчето за суши и сърми?

# 423
Какво става пак ли ще има намаления някакви ??

# 424
Какво мислите за уреда за фотоепилация

# 425
Аз пак да попитам четката за коса, която пускат утре за разресване на мокра коса ли е? Пускана ли е преди?
Ето линк към нея: http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=40704

# 426
Купих си такава четка на друга марка....била уникална. Ама друг път. На мен зверски ми наелектризира косата.

# 427
Има ли в Лидл сос за салата Цезар,понеже днес видях само салатена майонеза,а не знам как е тя на вкус. Thinking

# 428
Купих си такава четка на друга марка....била уникална. Ама друг път. На мен зверски ми наелектризира косата.

Четох, че този тип се ползва на мокра коса. Ти пробва ли?

# 429
В Надежда също имаше одеяла за пикник тази сутрин. А също и от чугунените хаванчета- някой питаше за тях.

# 430
  • Перник
Така - набързо да пиша за всичко, което си набелязах, докато четях  Mr. Green

Простор - в събота в Перник (Мошино) имаше поне 2.
Пармезан - има, настърган, в същата опаковка като грана падано. Едно до друго са, даже с общ етикет. Взех в събота, но още не сме го отворили, че имаме грана падано за дояждане. При нас се намират до намалените млечни продукти.
Чай - пробвала съм този за отслабване - Shape, ако не се лъжа се казваше и Energy - харесват ми като вкус и заради съдържанието на Пу ер - този вид чай дава енергия и помага за отслабване. Може би в съчетание с хранителен режим и движение ще има видим ефект. В момента пия зеления чай от Лидл и ми харесва.
Бутер тесто - има охладено (по-малка опаковка) и замразено (800 гр.). Аз купувам от него, че повече ме устройва като количество. Не съм го разточвала никога, винаги се е получавало каквото искам.

Успях да си купя синя ленена рокля. По съвет на мъжа ми взех "най-кльощавата" (размер 36) и ми е точна  Simple Smile Той каза, че изглеждам като излязла от 60-те, ама аз си се харесвам  Crazy Повече исках панталон, но бяха останали само бели и големи.

# 431
Здравейте Simple Smile
И аз с въпрос за скутера на три колела, някой виждал ли е някъде из София?

# 432
Бутер тестото , Трапо или как му беше марката е 500 г замразеното.
  Охладеното е на Белбаке ,- 225 г или нещо такова .
  По -голям грамаж е на Белла , но такова не купувам от години .
Аз си купих еспадрили - първо си взех 39 номер и се оказаха огромни . После ги смених с 38- и и тъй като нямаше от тези в синьо и бяло си взех в червено и бяло.
 Носих ги веднъж и стават - а си мислех , че ще е поредната вещ прахосъбирач .

# 433
за пръв път чувам, че замразеното бутер тесто се точи... аз само го режа и си правя банички (взимам на Бела)  Rolling Eyes следващия път ще пробвам да го точа Wink

# 434
Става на въпрос само за бутер тестото от Лидл, и аз един път взех и за малко да замине в кошчето, но прочетох тук, че се точи.

Общи условия

Активация на акаунт