Търся съвети за моя проблем, който е толкова често срещан, има толкова теми в нета... а аз не мога да намеря себе си.
Аз съм на 25, той на 31, имаме връзка от 4 години, от 2 живеем заедно. И двамата работим много. Много свикнахме един с друг, сивото ежедневие ни погълна... и влезнахме в някаква рутина, от която няма измъкване. От работа вкъщи, вечеряме заедно, някой филм, лягане рано. Уикенда разходка, кафета, срещи с приятели ( всичките ни приятели са общи). И така е откакто заживяхме заедно. Отначало беше вълнуващо, после стана уютно и приятно, сега е И леко скучно. Но не се оплаквам - според мен такъв начин на живот е нормален, въпреки че ми е леко скучен вече. Всичките ни познати казват, че сме връзка за пример - обичаме се много, разбираме се идеално, скандалите са рядкост. Наистина приятелят ми е страхотен човек - много добър като характер, разбира ме и ме подкрепя, мога да му споделя всичко, личи си, че много ме обича, при редките ни спречквания винаги ме изслушва и влиза в положение, никога не ме е удрял, обиждал или нагрубявал. Както казах, за всичко ме разбира, с изключение на едно нещо. Именно нуждата ми от редовен и качествен секс. Много сме говорили за това. Нещата станаха постепенно. В началото всичко беше перфектно, особено преди да заживеем заедно. Той много се стараеше да ме задоволи по всякакъв начин - любовна игра, дълъг и хубав секс, после гушкане. Всичко 6. Така беше 2 години и нещо, и после лека полека спря да се старае толкова. Постепенно, неусетно за мен нещата тръгнаха на зле - не се старае вече, няма любовна игра, не се старае да ме възбуди ИЗОБЩО - 10 минути секс, свършва, обръща се и заспива. Преди го правехме през ден, после 2-3 пъти седмично. Аз искам секс поне 3-4 пъти в седмицата минимум, млада жена съм и имам нуждата от това. Ако не съм задоволена, ставам нервна и сприхава, всичко ме дразни и си го изкарвам на него. Сексът ме отпуска и ме прави щастлива и спокойна. Естествено, първото нещо беше да говоря с него - преди 2 -3 месеца беше. Признах му, че не виждам да се старае, да полага усилия да съм задоволена както преди. Той отрече, каза ,че няма такова нещо, просто бил уморен и претоварен от работа, да не съм го закачала. По негови думи - била съм ненаситна, щял да ми купи вибратор...И ми купи