♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 38

• 93 458
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Скрит текст:
Привет момичета  Hug Hug :hug

още не съм изгледала петъчния епизод на Ашка  Naughty
ама като ви чета  newsm78 сериозно се замислям ....дали да го направя  Thinking

Добър ден, момичета! Hug

КотеHeart Eyes, според мен си струва да се гледа, защото в този епизод Мерич превърна Дефне от едно жизнено, позитивно момиче в изсушена мушмула/ както й беше казал веднъж Йомер бей/
Натика я в ъгъла и започна да я налага , като боксова круша, докато не я лиши от всякакво достойнство и себеуважение!

Блестящият бизнесмен, обичащият Йомер, не можа да намери начин да купи къщата на Дефне инкогнито, като запази това в тайна от фирмата, ами уведоми счетоводителя си , та добре да се разчуе в офиса! Mr. Green
На всичко отгоре, я купи на името на Исо, единствения разумен приятел на Дефне, та забърка и него в интригата.

Сбъднаха се най-големите страхове на Дефне! Тя ,една година бе успяла да запази честта си , а сега загуби и нея. Клюките в офиса я довършиха. Дефне остана в нищото! Без да знае на къде да тръгне и какво да направи! Rolling Eyes
Та Мерич, я прати да вие сарми, за да избегне срещата с Йомер! smile3516

Йомер бей много се разлюти и ядоса! Купи къщата, за да не са на улицата, а Дефне е сърдита. Забрави, че самият той каза, че би бил много, ама много бесен, ако някой му причини такова нещо!
Добре, че е Синан да му обясни, че е трябвало да ги попита...Приказката , че пътят към ада е осеян с добри намерения се реализира напълно.

И като ще мъка, то да е  много, ама много ....
Гало написа писмо на Йомер бей, та обясни за любовта под наем! Sick
И Дефне както бе в несвяст от покупката, окончателно да се сгомоляса! #Crazy

А , реакцията на Йомер, когато "деликатният" Корай изригна , че не се занимава с любов под наем, ме кара да мисля, че знае за това за сделката! Stop

И стига вече с това как ще понесе Йомер истината!
Толкова пъти показа, че не го интересува мнението на другите. Да се пребори и той за любовта си, ако  ще тази битка да е със самия него!

Струва ми се, че и с сватбата през юни се мъти нещо... Да не излезе концепция На Ясемин за списанието? Close
 Ако не бяха двамата сладури в главните роли, доста ще оредеят феновете на сериала... Laughing

От днес http://www.gecce.com/fotogaleri-kiralik-askta-elcin-sangunun-rol … den-azaltildi?p=1

Здравейте, лошите неща за Дефо се разкриват и разчуват в офиса. Дали няма писмото от Гало, отворено вече от някого да попадне пред погледа на Дерия, или на някой от фирмата??????????????

Ами, ако Гало е писала за нещо друго в писмото, а нарочно каза така на Дефне, за да я подтикне да си каже сама и да не лъже повече Любимия им!!!
Аз не мога да разбера нещо (то не че вече разбирам изобщо нещо) - как може - Дефне е годеницата на Патроня Йомер - велик шеф/собственик на фирмата и как могат тези квачки, особено Дариа, да си позволяват да се държат така с нея, че дори и Йомеровите  постъпки да обсъждат  ooooh! ooooh! ooooh! и то в очите им - аз бих изволнила всичко живо  Naughty Егати и отношението  ooooh! ooooh!
Но така е - виновен си е Йомер - не може да позволяваш персонала да ти се катери по главата  ooooh! ooooh!

alex_94 напълно съм съгласна с теб smile3525.Дефне както каза в 40 серия смачкайте я като бубулечка всички срещу нея smile3538.Не мога да разбера какво толкова му беше сторила та се разлюти Омер бей за пощата /нали са едно ,нали са заедно,поне така казваше/Донякъде ме зарадва преобразяването на Суде в добра /но да видим докога/Относно сватбата все ми се въртят думите на Нериман /юни ще направим сватба на Суде и Синан и тази работа ще приключи/Като прехвърлям серийте пак стигам до извода че в 5/6 серий се гоним ,затискаме се по ъглите и после 3.4 серий се сърдим ,бягаме но все тъпчим на едно место Banghead.Според мен не ми че ще втори сезон на тая каша.Двамата са добър екип може и в друг сериал....

Йомер, според мен не се разлюти за самото ровене из писма му, а за това, че отново Дефне крие нещо от него - веднага след несподелянето на проблема с къщата, следва ровене из писмата на Йомер - нали трябва да са едно цяло, а тя отново нещо пази в тайна  ooooh! ooooh! и той отново го разбира от другите  ooooh!

За фрагмана на Ашк-а:
Имам чувството, че Мерич е решила Дефне сама да си каже истината - нещо ни забъркват отново с този фраг  ooooh! ooooh!
А възможно ли е седналата жена да е Гало - да я върнат в играта  ooooh! Rolling Eyes
Или Ферал Rolling Eyes 
 ooooh!  Каквото и да предполагаме, както винаги ще сме сбъркали  ooooh! 

Тони, това твое предположение за писмото на Гало е интересно  Thinking Thinking

Последна редакция: пн, 16 май 2016, 23:03 от mama_an_ji

# 91
Сватбата на годината не подмина и ЕлБар Crazy

Берк ще спортува

Памир - нека му е зле Crazy

# 92
Сватбата на годината не подмина и ЕлБар Crazy

И още от същото събитие...  hahaha hahaha

Баръш в действие

Елчин на сета днес

Според рускините вчера е била годишнината от началото на снимките на Любов под наем, както и от деня на първото селфи, публикувано от Баръш с Елчин..  Laughing Laughing Laughing

# 93
  • Враца

А възможно ли е да отива при Фериял (от фрагмана ми се струва, че Синан и Йомер ще имат някакъв проблем и е най вероятно да е с тези осем страници, които им е обещала тя), а там, на нейното място да се окаже Суде - новия редактор

Последна редакция: вт, 17 май 2016, 01:22 от mama_an_ji

# 94
Ако на някой не му е ясно любовната нишка в КС, да разгледа следното hahaha

Семейството на Каан през 1996 год.

# 95
  • Пловдив

Оййй, на батя тънката филийка  Heart Eyes

Добрютроуу  Hug
Мноо шашав тоя фраг, поне има раздвижване, че ми беше писнало..Мацката в гръб , при която влиза Йомер е братчедка му смятам..

# 96
Привет, момичета!  Hug Hug Hug

Темпи, Heart Eyes много готин Баръш в действие! Shocked

Феновете отбелязват 1 година от началото на снимките на Ашка , както и селфитата...

За мен най-добрата  е тази. В нея има много емоция ... Shocked

Шегуват се със репликите от сериала и от интервюто , намерила ли Елчин принца ... hahaha hahaha hahaha

Успешен ден! bouquet bouquet bouquet

# 97
  • Русе
Аууу, Алекс  Heart Eyes , забравила съм какви страхотни селфита имат двамата, напълниха ми се очите, аз чернобялата, където я е гушнал много мила ми дойде...  Blush Всички са много искрени, ,много са ми хубавки начи тез сладури...  Heart Eyes Последните 30 серии разбира се, едно отдалечаване се усеща...  #Cussing out

Здравейтеееееееееее  Crazy
 Heart Eyes  Heart Eyes

# 98
Джули Heart Eyes Heart Eyes

Тази ми е любима!

Елчин без грим и ръката на Баръш..... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 99
ОЗЕТ 47 СЕРИИ
ПРОЧИТАЛ ЛИ ОМЕР ПИСЬМО?

Прочитал ли Омер письмо? Дефне оставила письмо, чтобы он прочитал и ушла домой. Говорит: "Пусть будет, что будет." Хорошо, а как же отреагирует Омер?
Наконец-то весь секрет раскроется? Нариман занимается своим спасением, события приводят Нериман и Корая друг против друга. Два близких друга расстаются обижеными.
Наконец-то происходят съемки журнала. А особенно для Дефне и Омера это происходит в такое время, что дела принимают совсем другой поворот. Среди всего это наступает день рождения Дефне.

Добър ден!  Hug
Озета излезе. Още повече ни объркват. Не става ясно да има проблем със снимките за списанието, или коя би могла да е жената в последния кадър.
Излезе ли инфо дали ще снимат втори сезон ?

Последна редакция: вт, 17 май 2016, 13:22 от Златина74

# 100
  • Русе
Джули Heart Eyes Heart Eyes

Тази ми е любима!

Елчин без грим и ръката на Баръш..... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Страхотна и интересна е наистина, ама се едно Елчин е в тоалетната...  Joy
Охх, куку съм аз...  Crazy

# 101
Феновете отбелязват 1 година от началото на снимките на Ашка , както и селфитата...
Представям си на 19.06 какво ще е Crazy

За мен най-добрата  е тази. В нея има много емоция ... Shocked
За мен пък тук няма почти никаква емоция Peace  Баръш позира като че ли по задължение, а Елчин се е усмихнала от кумова срама. Спомням си, че пуснаха това селфи след дълго затишие от тяхна страна. Феновете се усъмниха, че става нещо ( и бяха прави Mr. Green  Гупсе и Юнус повлияха на приятелските взаимоотношения между ЕлБар ooooh! ) и хоп - щракнаха се за фенско успокоение  Whistling

# 102
Злати, Heart Eyes благодаря за озета!

Йомер май се готви за рождения ден на Дефне... Thinking

Може би ще чуем нова песен в негово изпълнение... Sad

# 103
  • Яко в Матрицата...
Привет! wavey

Благодаря за озета и всичко споделено Hug bouquet И каква стана тя - не знаем със сигурност какво е прочел Йомер и какво е разбрал. Сънува ли някой, бълнува ли... Няма да си моря сивите клетки, че и без това са ми малко Joy Joy Joy Ще чакам епизода в петък.

За мен най-добрата  е тази. В нея има много емоция ... Shocked
За мен пък тук няма почти никаква емоция Peace  Баръш позира като че ли по задължение, а Елчин се е усмихнала от кумова срама. Спомням си, че пуснаха това селфи след дълго затишие от тяхна страна. Феновете се усъмниха, че става нещо ( и бяха прави Mr. Green  Гупсе и Юнус повлияха на приятелските взаимоотношения между ЕлБар ooooh! ) и хоп - щракнаха се за фенско успокоение  Whistling

И на мен това селфи много ми харесва Heart Eyes Heart Eyes Не знам дали има емоция, но и двамата са много красиви - той мъжествен, тя крехка и нежна Crazy А бе страхотно е! Според мен всичко си им е наред в отношенията - я как хубаво си играят хората Party Ако не бяха те, не знам дали щеше и толкова рейтинг да им остане.

# 104
Привет  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Вече спрях да разгадавам фрагманите,че в петък излиза друго нещо.

Общи условия

Активация на акаунт