Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~92~

• 57 810
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Малее,опасни сте,разкостихте го тоя сладур Mr. Green

Него харесвам,Фето не Crossing Arms

А патрончетата са ми на сърце Heart Eyes

# 661
  • близо до брега на морето
 Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Бана ми е Фе-гледам си Бу и ич не си тормозя нервата Laughing-ако я иска да си я взема,ако ли не-хаят девамедиоооооо
Убавец си ми е Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes-еле както е сега-маммма мия Laughing

# 662
Деси  Heart Eyes Hug ма сега нали и ударил един лайк, няма време да пише той, все пак тоя причос постоянно иска поддържане, неговия  hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ооооппп Миме  Hug Heart Eyes еййй навести ни пак  Joy Joy Joy
Ан тъй, гледай си Бубето  Naughty

# 663
  • София
Момичетааа привет  Hug love001
Върнах се днес и веднага сядам да ви прочета  Heart Eyes
домъчня ми за вас  newsm51
но вие сте изписали сумати страници и за това първо да ви кажа накратко как изкарах пък после ще чета  smile3521

Скрит текст:
Не ми се прибираше  приятно съм изненадана от това което видях  Peace
Хотела супер, обслужването също времето прекрасно дори се къпахме в морето
Най-важното беше че мъж ми ме заведе на острова на Клеопатра само дето този остров Марк Антоний и го е подарил а моя нищо не ми подари - каза че това че съм го видяла било достатъчно Този остров е едно райско кътче няма как да ви го опиша - пясъка като прах водата тюркоазено синя и топла гледаш рибите как плуват и прозрачното дъно с две думи попадаш в безвремие
И аз като Клеопатра се молех времето да спре но като си отворих очите гледам че до мен не беше Марк  smile3506 newsm47
Ходих и на хамам /турска баня/ е там вече беше голям купон  hahaha hahaha hahaha
и най-интересното беше че на мен ми се падна едно много красиво момче да ми прави процедурите а на мъжа ми един по-възрастен и падна голям майтап  newsm62

Последна редакция: чт, 02 юни 2016, 21:01 от БлагаВест

# 664
  • близо до брега на морето
Еви Heart Eyes Hug не дремя още и съм у форума Laughing
Линдиииии Heart Eyes Hug-ошгялдин бе къз.Сигурно е прекрасно-спор няма.В това отношение сме назад от комшиите.Ма манталитета ни е изкривен беее-ич не ми се мисли кви нерви ще троша това лято отново-кофата до него,те оставят всичко по пясъка и кош Laughing---ма да не ги видя,елеееееееееееее неам спирка hahaha hahaha hahahaчак моите се плашат hahaha hahaha hahaha

# 665
  • София
Еви Heart Eyes Hug не дремя още и съм у форума Laughing
Линдиииии Heart Eyes Hug-ошгялдин бе къз.Сигурно е прекрасно-спор няма.В това отношение сме назад от комшиите.Ма манталитета ни е изкривен беее-ич не ми се мисли кви нерви ще троша това лято отново-кофата до него,те оставят всичко по пясъка и кош Laughing---ма да не ги видя,елеееееееееееее неам спирка hahaha hahaha hahahaчак моите се плашат hahaha hahaha hahaha
Миме  Hug Heart Eyes
Нема да се тровиш щото нема да ги промениш  smile3521
Още малко и при теб започва сезона та наистина не ти заблазявам  ooooh!

# 666
но вие сте изписали сумати страници и за това първо да ви кажа накратко как изкарах пък после ще чета  smile3521

Скрит текст:
Най-важното беше че мъж ми ме заведе на острова на Клеопатра само дето този остров Марк Антоний и го е подарил а моя нищо не ми подари - каза че това че съм го видяла било достатъчно Този остров е едно райско кътче няма как да ви го опиша - пясъка като прах водата тюркоазено синя и топла гледаш рибите как плуват и прозрачното дъно с две думи попадаш в безвремие
И аз като Клеопатра се молех времето да спре но като си отворих очите гледам че до мен не беше Марк  smile3506 newsm47
Ходих и на хамам /турска баня/ е там вече беше голям купон  hahaha hahaha hahaha
и най-интересното беше че на мен ми се падна едно много красиво момче да ми прави процедурите а на мъжа ми един по-възрастен и падна голям майтап  newsm62
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Добре си си дошла Hug Heart Eyes

# 667
Мен си ми изглеждат влюбени Peace

# 668
  • София
Оооо Ренка  Hug
Те че са влюбени влюбени са и е време да се вземат защото Фе чукна 30 и няма за къде да се разтакават  Naughty

# 669
  • Дубай
Еве благодаря за инфото  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525
Ма то много неща ще стават ще се компенсират япъмците,та да има се чудим цяло лято какво ще става на Есен.
Само остава и да се разбере че Асуто е от клана Козджуолу,мали ми маман Фахиме как ли ще реагира като разбере че ще става баба на бебек от Емко  може и удар да я споходи. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 670

Скрит текст:
Линде Hug добре дошла. Ма днес се питахме кога ще се прибираш и аз исках да ти удължа престоя до неделя-понеделник. Ти пък ни сюрпризира. Много хубаво разказваш, сякаш съм там и го виждам

# 671
Охо, Линде Hug Heart Eyes Добре си си дошла скъпа Heart Eyes Радвам се, че си си изкарала добре Party Липсваше Naughty

Стига сте ми дъвкали Бубето бе Crossing Arms Mr. Green

# 672
  • София

Скрит текст:
Линде Hug добре дошла. Ма днес се питахме кога ще се прибираш и аз исках да ти удължа престоя до неделя-понеделник. Ти пък ни сюрпризира. Много хубаво разказваш, сякаш съм там и го виждам
Зиги  Hug  Мичонка  Hug
ако ме питате и до понеделник пак щеше да ми е малко   newsm48
Между другото вижте на какво попаднах там - таксиметрова фирма на моето име  hahaha hahaha hahaha
даже се пошегувах и изпратих на сина снимка и му писах че вече съм започнала нов бизнес и няма скоро да се прибирам  Joy Joy Joy
Скрит текст:
Ако решите да почивате в Мармарис за вас таксито ще е безплатно  hahaha hahaha hahaha

# 673
 Леле , какви писихоаналитички  и семейни консултантки сте се извъдили  newsm48
Ние днес след обяд си ''почесахме'' езиците за либофта м/у Фефа и Бубчо , а вие сега -то Фройд пасти да яде  smile3511 Направо сте ги разкостили !
Линде , добре дошла , радвам се ,че си си изкарала приятно ! Hug

Миме , желая ти дълъг сезон и не се притеснявай ,че ще се уморяваш- ''викай ура и ходи пеша '' Heart Eyes

# 674
Оооо Линде  Hug добре дошла  Heart Eyes Радвам се че си си изкарала страхотно  Hug За таксито ще го имам впредвид отида ли там  LaughingВидя ли малката Ема сигурно ти е липсвала да я нацелуваш  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Еви и ти да нацелуваш София  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт